Kaapista ulkona.... jo pitkän aikaa

Näytetään bloggaukset helmikuulta 2013.

Flunssaa

Tämän keväisen flunssan ominaispiirre, nivel kivut. Hmph miten tuo nyt sitten erosi normaaliin kolotukseen. Korkean kuumeen lisäksi olo oli kuin nuijitulla, nyt kun itse kuume on ohi niin edelleen olo kuin olis saanut selkäänsä. Normi kolottelut tuohon viel kaupan päälle. Odottelee vain viikonloppua jotta sais oikeasti levättyä. Että sellaista tänne tällä kertaa. Kaiken kukkuraksi vanhukset paikkakunnal käymäs joten pitää niillekkin seuraa pitää. Ei kyl millään jaksaisi.


Vaateongelmia

Kun vielä muutama vuosi sitten painoa oli 4xl vaatekoon verran sitä kuvitteli että jos saa kunnol tiputettua painoa niin johan vaatteita löytyy. Utopistinen ajattelu malli ellen jopa sanoisi. Vaatekokoja s-xs on aivan yhtä onnettoman hankalaa löytää näköjään. Vaatekaupat täytyy oikeasti joka kerta käydä kaikki läpi jotta jotain mieleistä ja sopivaa löytyisi. Nyt niitä isoja kokoja löytyisi puolestaan paremmin :(


Ei mitään uutta

Eräs soitti pitkän ajan jälkeen ja kyseli kuulumisia. No sitä samaa mitä ennenkin, töitä jne. Kohteliastahan on olla valittamatta omista vaivoistaan, vaikka ikääntyminen alkaa näkymään ja tuntumaan. Ainut muutos on että tupakointi sähkön myötä on taas kutakuinkin aisoissa. Kokonaanhan en päättänyt lopettaa, ainoastaan rajoittaa minimiin. Kyllä se piipullinen toisinaan on pakko saada :)