Kaapista ulkona.... jo pitkän aikaa

Näytetään bloggaukset joulukuulta 2009.
Edellinen

maakunta matkailua

Eilinen päivä meni Ideaparkissa kierrellessä. Ei mitenkään hassumpi päivä, kaapit täydennetty normi ruokaa, antiikki kaupasta ostettu kaappi koristaa kämppää, käsi saatu taas pakettiin ja päivän lopuksi filmi oman rakkaan ja valkkarin kera..

No heräsin juuri tuli vähän simahdettua leffan jälkeen nallen kanssa vuoteeseen :D


Taso 2

Joulu ruuat pursuavat korvista. Ja vielä kaapissa olisi kasa pipareita esim :S No jahka uusi vuosi alkaa, alkaa myöskin arki todenteolla :D ja arki ruuat.

Kuulo nyt sitten tutkittu ja toisessa selkeä aleneminen. Tosin onneksi vain tasolle 2 yhdestä :))

Nallelle hankittu matkakortti ja eilen matkailimme kaupungin läntistä osaa tutkien, tänään vähän maakunta matkaillaan. Ostosmatkalle Ideaparkkiin :D jos vaikka kaipaamamme kaappi löytyisi sieltä :)



23.12 ja kaikki hyvin

Kuulo palannut kai sen minkä voi palata mutta kuin joululahjana sentään kuulen jotain :)

Kämppä siivottu, rakkaan tavarat löysivät paikkansa ja nyt valmistaudumme yhteiseen jouluun. Ruuat valmiina ja asunto mukavan jouluisena. Aamulla valmistan oikein kaloripommi joulupuuron, oikeaan maitoon ja voita käyttäen. :) Kera luumukiisselin.. Iltapäivällä sitten haudoille ja lopulta kotiin aattoaterialle. Kaiken jälkeen saan käpertyä nallen kanssa levolle joulua juhlien. Tiedossa siis pitkästä aikaa oikea joulua. Yhdessä oloa ja lämpöä.

Oikein hyvää joulua kaikille :)


Lomalle vihdoinkin..

No nyt on rakas asustamassa pikkuruisessa yksiössäni, kanssani. Siivosin kämpän just ennen muuttoa ja nyt on sitten muuttolaatikoita joka paikassa. Mutta tunnelma silti katossa, eiköhän nuo saada purettua ennen jouluaattoa :)


Aaargh

Vanhemmat tajunneet näköjään että olen oikeasti menossa virallistamaan parisuhteeni. Päätelmään pääsin kun sain joululahjamme. No mitä voisi "nuori" miespari tarvita yhteiselle elämän tielleen? Jeps ei ihan ekana tullut mieleen että moisen joululahjan saisin. Tosin en odottanut kyllä edes joulukorttia.
Postiluukusta oli tipahtanut molemmille omat Motoristiraamatut. Täytyy sanoa että vähän leuka taas loksahti. Ei ehkä ensimmäinen joululahja mitä luulisin kenellekkään kenenkään kehtaavan antaa :D No nallekin oli saanut omansa joten kai tää jokin myönnytys on :D

Kun erosin ekan kerran vanhempien huolen aihe ei suinkaan ollut että jaksanko henkisesti vaan että kuinkas pappisperheelle sopii imagoon tällainen eroilu. Homoudestani eivät ole suostuneet puhumaan kertaakaan... mitä nyt maininneet kuinka kaikki on vaikuttanut isän statukseen.
Jaahs taidan siivoilla loppuun ja pakata vähän työkaluja huomista alkavaa nallen haku matkaa varten. Nalle varmaan riemastuu tästä huikeassta joulahjasta. (En viitsi edes sanoa mikä oli joulukortin aiheena.)


Pitäisi nukkua mutta..

..kun ei saa unta. Jeps muilii ja on vähän pöhkö olo. Pari yötä enää ja lähden nallea vastaan. Kaikkien muiden vastoinkäymisten lisäksi eräs ex ilmoittanut pistävänsä ranttaliksi. Jaahs eipä voisi enää tässä vaiheessa enempää hetkauttaa kuin että pöh.

Huvittavaa sinällään, opiskelin joskus vuosia viittomakieltä. Osin työni takia osin huvikseni. Nyt jos pahin pelko osoittautuu todeksi voi kyseisestä taidosta olla ihan konkreettista hyötyä. Tietääpähän ihan omassa nahassaan miltä asiakkaista on tuntunut kun ovat kuuroutuneet.

Jeps ei mikään hip hip hei joulu tulee fiilis juuri nyt. No lauantainen rakkaan muutto piristää varmaankin.


No niin

Lääkäri täti tutki korvan ja totesi että paranee ihan mukavasti. Tosin kalvo kireä ja samea, kuulon suhteen antoi sen verran toivoa että parin viikon kuluttua näemme lopullisen tilan. Samaan mitä ennen kuulo oli ei todennäköisesti enää päästä mutta jos ei tulehdu uudestaan ja ei mitään ihmeitä satu, ainakin jotain kuulee..

Se sitten lohdullisista uutisista. Ongelma vain on se että ääniyliherkkä tällä hetkellä ja kaikki kuuluu todella sumeana. Joten jos tuosta vain osittain paranee niin toinen korvista jää vajaa kuuloiseksi.

Kyllähän sitä yhdelläkin pärjää mutta vasta tänään totesin miten vaikea on soittaa ja ohjata muita soittamaan jos ei kuule molemmilla. Puhumattakaan miltä tuntui soittaa korvasuojus korvassa kun ei kuule juuri mitään :(( Eli vähän vakavaksi vetää. Juuri kun kädet olisi taas kunnossa että voisi aloittaa uudestaan kitaran ja basson harjoittelut niin tulee tämä. No onneksi en tee työkseni musiikkia :(


saunoen..

No nih taas on Tampere kuvaa tullut kirkastettua.. ;) tavallaan siis.. Ihanhan tuo oli uimahallissa meno kuin pääkaupungissa konsanaan.
Sain hoitajalta luvan saunoa jos korvakitti korvissa. No apteekin kautta uimahallille. korvakitti korvaan ja saunomaan. Hauska reissu, harvoin sitä saunassa joku yrittää käynnistää itseään uimakuntoon kammestaan yhtä avoimesti :D Tulipahan tuijotettua seinän kaakeleita ihan antaumuksella :)


humisevaaa...

No korva jatkaa huminaa ja kipuilua mutta... Tulipahan käytyä ostoksilla. Aivan koetin pakoilla siivoamista, tosin ensi lauantaina pitäisi kämpän olla puhdas ja siksi ostosten jälkeen aloin siivoamaan. Menee vain vähän hissun kissun vauhtia kun kumartuminen ei tee hyvää.

Talouteen on nyt ostettu se ainut ja oikea piparkakku muotti jollainen tällaisessa perheessä pitää olla. Väärin ei anatomisesti muotoiltu piparukkomuotti vaan.. Aivan oikein karhumuotti :)

Edellinen