Kaapista ulkona.... jo pitkän aikaa

Näytetään bloggaukset syyskuulta 2006.
Edellinen

Aikainen lintu madon nappaa ja ehkä jotain muutakin..

No nih nyt pitäisi kai alkaa jo katsomaan onko kaikki mitä aikoo ottaa mukaan mukana.. Jeps jos joku surraa laivalla olen se nahkapukuinen :) Viimeksi meidän lisäksi laivalla oli vain kaksi nahkaparia.
Ajattelimme käydä ennen laivan lähtöä vielä katsastamassa Turusta yhden gayclubin jotta voi sitten huokailla onko asiat Turussa paremmin vai huonommin kuin Tampereella :D


Sadetta ja harmaata..

..keittiön ikkunasta en viitsi katsella mitään koska vain naapurin ikkuna näkyisi. Nalle ottaa tos just torkkuja, jotta jaksaa sitten huomenna ryntäillä mun kanssa tutustumaan ensin Turkuun ja sitten laivalle :)
Jostain syystä sillä tulee seurassani aina hiki, oltiin ulkona tai sitten sisällä.. En tajua miksi ;)



..ja matka peruuntuu ..

Siis stadin matka peruuntuu. No saimme viimehetken paikan risteilylle (miniristeily vain mutta..) ja painummekin nyt sitten Turusta miniristeilylle Tukholmaan lauantai iltana viikkarin aluksella. Risteily matkoineen maksoi saman kuin pelkkä junamatka meno-paluulla stadiin :)

No saapahan huilattua ja syötyä hyvin. Harmillisinta on se että nyt jää DTM:n perjantain bileet väliin.


Stadin matka..

Nallukka ei meinaa uskoa etten suostu yöpymään stadissa hotellissa :) Laskeskelin vain itse, että muut menot tekevät jo niin paljon että vielä jos lisäisin menoihin hotellin saisin syödä pelkkää kaurapuuroa lopun kuun :)

Toisaalta ajattelin itse jos vaikka vain kävisimme lauantaina shoppailemassa ja parissa baarissa ja sitten kotiin nukkumaan. No pitää katsoa mitä loppujen lopulta tapahtuu..


Saunoen

Jaahs toinen supi suomalainen kansallisromanttinen asia taas koettu eli sauna. Kovinkaan monessa maassa ei saunota 100 asteen lämpötilassa, viuhuteta vastaa ja vielä hoeta että ompas kivaa.

Kokeilimme nallen kanssa kerrostalon saunass (nallen äidin luona) kuinka kiuasmakkara syntyy .. hyvin onnistui muuten mutta kun sauna vuoro jaettu niin että 30 minsaa saunan käyttö oikeutta ja 30 minsaa pesuhuonetta käytössä niin kerkesivät kurjat makkarat jäähtymään :)

Ensi viikonloppuna olisi tarkoitus mennä stadiin pitkästä aikaa. Ostoksille ja katselemaan onko paikalliset kuppilat muuttuneet. Tänään olisi ajatuksena käydä siiderillä parissa paikallisessa. (Ollaan oltu kiltisti kotona jo pitkän aikaa.)


Suomalais kansallinen idylli :)

Ensimmäinen asia, nallen silmä voi jo paremmin. Syytä miksi moinen tapahtui ei selvinnyt. Itse asiassa nallella on 80´luvun päähän pinttymä joten kuluttaa hiuslakkaa kohtuuttoman paljon. Itse arvelen sen taas hujauttaneen vähän liikaa.. ;)

Varsinainen suomalaisromanttinen fiilistely johtuu osittain suomen luonnosta, komeita metsiä löytyy yleensä joka kaupungista tai ainakin läheltä. Ja pienempiäkin pusikkoja löytyy, onneksi ;)

No olen jälleen flunssassa, työpaikkani on flunssaisten lasten ja teinien kehto. Eli saan varmasti kosketuksen kaikkiin viruksiin ja bakteereihin vuoden aikana. Noh viikko on mennyt töissä lämpöilyn piirissä, ei tarpeeksi kuitenkaan sairaslomaan. No tänään sitten olin just tullut Ylöjärvelle kun iski vuorostaan vatsa kouristelut.. Ja ei yhtään huoltoasemaa tai muuta vastaavaa lähettyvilläkään.
No eikun etsimään lähintä pusikkoa (jeps olin se kuplaotsaisen näköinen henkilö haahuilemassa)... Lopun varmaan arvaatte :)

Tuli muuten äärimmäisen suomalainen olo :D


Töihin ei kovinkaan levänneenä..

Nallukkalla oli alkanut silmät eilen remppaamaan ja vietimmekin sitten Hatanpäässä lähemmäs 4 tuntia. Todella mukavia nuo jonotus ajat terveyskeskuksilla. Tänään nallukan mentävä yksin Tays:lle koska itse joudun menemään töihin :( Toivottavasti noista ei löydy mitään ihmeellistä. Kuitenkin saa luvan löytyä syy miksi näkökenttä hämärtynyt yhden äkin. :|


Viikonloppu..

Teimme varmaan historiaa, kävimme vain Lempäälässä pikaisesti koko viikonlopun aikana muuten oltiin kotona. Mahtavan energinen olo. Normaalisti käyty ainakin Mixeissä kerran viikonlopun aikana.
Ihmettelen vain edelleen mikä BB:ssa kiinnostaa ihmisiä. Tirkistelykö?Olisin mieluummin katsonut jonkun hyvän leffan mutta tuo nalle halusi tuijottaa muiden toilailuja. No olipahan aikaa surffata netissä. (Kaikki talouden kirjat luettu :)


Melkein unohdin..

Hankin tosiaan taannoin ekan kamerallisen kännykän (tiedän kuulun itse mallistoon "ostan uuden vasta kun edellinen savuaa").. Täytyy myöntää että on noissa kieltämättä noi kamerat menneet kuvanlaadun suhteen eteenpäin..

Edellinen