Kaapista ulkona.... jo pitkän aikaa

Näytetään bloggaukset kesäkuulta 2007.

Jo on..

.. pitää stadissa tehdä kenkä ostoksia. Tampereen hintataso kyseisellä puolella ja valikoima on kyllä kamala. Siis miestenkenkiä myyviä liikkeitä on kyllä mutta valikoima on suppea ja suurinosa tantta mallia. (jeps ihan ikälopuksi en aio ruveta ;) ) Puhumattakaan siitä että kun olen tottunut siihen että leveähkö latuska jalkani ei mahdu kapoisiin kiinakopioihin niin ompahan hankalaa. No tuleepahan huomenna etsittyä sitten urakalla.
Vielä kun rautatieasemalla olisi edes joku säilytyskaappi auki huomenna ja lauantaina niin sais välillä tuon pienen matkalaukun sinne. Ei tarvitsisi kokoajan perässä raahata. Josta tulen kysymykseen, kun Kampin uusi komea ostosparatiisi on nyt vähemmän tuttu niin onkos siellä matkalaukkusäilöä. Assan on mun tuurilla tupaten varattuja kaikki mun tuurilla :D enkä tietyistä syistä viitsisi viedä sukulaisten jalkoihin pyörimään.


Pride..

Perjantaina sitten Prideja katsomaan ja lauantaina samoin. Majoitus meinasi olla pieni ongelma kunnes tajusin että myös laiva on keksitty :) Eli vain hintavat hotellihuoneet jäljellä jolloin mietimme jo että lähdemmekö edes matkalle ollenkaan. Kunnes muistin että eräällä laivayhtiöllä on mukava 21.00-11.15 matka joten pikkasen kiire tulee marssille mutta kaikkea ei voi saada.

Kerrankin kun olisin ollut valmis lähtemään uimaan niin eikös tuo ilma pahus muutu heti pilviseksi. (kyllä sitä pilviselläkin voi uida mutta ajattelin löhöillä ja lukea rannalla) No onneksi on tullut nautittua jo tuosta rannalla löhöilystä tuolla edellisellä matkalla.


Aah virkistynyt..

Sain nukuttua pari tuntia viime yönä joten vähän virkeämpi olo jo.Jaa noissa jaloissa on ollut Compeedia useammankin kerran ja ovat vallan mukavassa tosin arassa vaiheessa.. :) Huomasin juuri että koko tämä viikko on sateista joten ei tuo varsinaisesti harmitakkaan niin paljon kuin aiemmin että matka keskeytyi. Tosin muutaman asian takia olisi saanut jatkua pitempäänkin. Tuossa vähän eilis aamuista kuvaa Siilinjärven kankahilta jossa yhden metsäautotien varressa yövyin. :) Vähän oli märkä sää ellen sanoisi :D




Kohta

12.05 starttaa juna kohti Kuopiota :) Mukava jättää Tren keskustan työmaa hälinä taakse ja painua landelle ;) Nytkin on pakko pitää kämpän ikkuna auki muuten tukehtuu mutta melusaasteelta ei voi näin välttyä. Korjailevat tuolla sitä palanutta kerrostalon julkisivua.
Toivottavasti kelit on vaihtelevat. Jeps pidän myös sadesäästä. Fiksuna unohdin ladata puhelimen akun joten toivottavasti parissa kymmenessä minuutissa edes osittain latautuu. Pitänee tyytyä lähettämään vain teksti viestejä. :( No kaipa jossain saan ladattua ton akun välillä.


pah ja pöh..

Pitänee jättää liftaus ja painua junalla jos vaikka jalka toipuisi sen aikana.. :( Sain hankittua toiseen jalkaan ison rakon ja ajatus maantie kävelystä ei innosta.. Luonnossa tarpomisessa se ei niinkään tunnu :) ;)


Huomenna..

Kokeilen josko sitä pääsisi vaikka Jyväskylään asti liftaten jos ei niin sitten hyppään junaan. Olisihan se mukava kokea tuokin näin tässä iässä ;) Tosin epäilen ottaako kukaan partasuista rinkan heiluttajaa kyytiin :D


Höpelö

Iski hirveä halu lähteä joko liftaten tai sitten osa matkasta junalla mennen ja sitten pyörällä polkien, Kuopion suuntaan. Oi tätä tunnetta.. Kerrankin voi valita kuinka matkustaa :)


Perhosia--

Enää pari yötä ja matkalle. Rinkan sisällöstä puuttuu tärkein vielä, en ole vieläkään löytänyt kevyttä ja kuitenkin leveää makuualustaa :D Kaiken lisäksi pitäisi ton mahtua pieneen tilaan :)
Jeps kuullostaa mahdottomalta. Eli huomenna kiertämään kaikki kaupat joihin en töistä päässyt.