Kaapista ulkona.... jo pitkän aikaa

Näytetään bloggaukset maaliskuulta 2012.

Se on taas se aika

Virpomavitsoja heiluttelevat munan jahtaajat valtaavat kohta taas tienoot. Pakana perinne kohtaa uskonnon ;) No itselle tämä aika menee lähinnä silmät punaisina sisällä oleiluun. Mutta olkaamme onnellisia, kesä koittaa pian. Tän paju ja katupöly ajan kun vain sais hypättyä yli.


Kevät

Nyt voi jo alkaa nauttimaan kevään tulosta. Sitkeä useamman viikon flunssa alkaa olla vihdoin ohi. Sopivasti alkaa lumetkin sulamaan ja pääsee taas aurinkoisia kevät kuvia napsimaan. Sitä kun on vuoteessa maannut kaikki lomat ja vapaat, osaa nautiskella kunnol tuosta upeasta kevät auringosta. Mukavaa kesän odotusta kaikille. Ainakin itse on toi rantakuntoon itsensä saaminen täl kertaa onnistunut ;)


Kevättä kohti

Vaikka ulkona tänään paukkuukin vaihteeksi pakkanen on mukava huomata että lumivallit ovat alkaneet katoamaan. Influenssa on nyt tullut koettua, kestänyt jälkitauteineen 4 viikkoa. No ompahan ollut aikaa noille elikoille. Zoo saa kohta vaihtuvuutta kun kaksi rottulia on vaihtamassa hiippakuntaa. No noiden tilalle otetaan yksi kani lisää ettei vain tekeminen lopu kesken.
Elämä jatkuu muuten totutuissa kuvioissa, ukko paiskii just yötöitä ja itse jatkan vanhas totuttuun niska hiessä tapaan. Puoliskolla tosin kesän alussa vaihtuu työ sijaisesta vakituiseksi.