Kaapista ulkona.... jo pitkän aikaa

Näytetään bloggaukset elokuulta 2006.

Matot..

Miten voi olla mahdollista että juuri kun tuntuu että asiat alkavat sujumaan edes joten kuten joku vetää maton alta :(
Nyt jos tietäisin mitä tiedän säästäisin varmaan mielettömän summan ennekuin muuttaisin uudestaan :(


Saunaa ja paljastuksia..

Aaah olipas mukava käydä taas saunassa. Vähän kylmää juotavaa saunan jälkeen ja ah olipas virkistynyt olo :)
Sitten siirryimme nallen äidin asunnolle ja kas nallen vanhaan osoitteeseen oli tullut postia.
No asiahan on niin että olen ihmetellyt erään tamperelaisen raflan hinta tasoa. Ja kas kirje kertoi syyn. Kyseinen firma totally konkurssi kypsää kamaa.. ja jos myyvät, kas ei mahkuja harjoittaa muuta toimintaa kuin minkä miksun uusi omistaja tarjoaa.. Peili kehiin..!


Vuokratakuu..

Niin se vain tuli kuin tulikin tilille. Vähän olin jo epäilevällä kannalla maksaako vuokraisäntä niitä takaisin.. Tosin olihan tuo pidättänyt siitä pari euroa pois :) Mutta hyvä että suurin osa tuli takaisin.

Aaah kohta saunaan. Pitäisi vain jaksaa raahautua ensin kauppaan.

Ensi viikolla olisi fetis bileet tampereella pitänee katsoa jos vaikka menisi, nallehan tuonne kovasti haikailisi.


Jipii tapahtumienyö..

..ja nalle meni lupaamaan että tuttavan kersa voi tulla meille hoitoon.. (muutama painokelvoton sana) sen lisäksi työ + työmatka oli tänään 6.45-17.00 ja nyt pitäisi olla herttainen jollekulle kersalle.. Yksiössä :D
No eipä tuota rahaakaan olisi ollut mutta ainahan sitä on kiva käydä katsomassa kaikkea ilmaista.
Kyllä kannatti muuten muutto, samanlainen työ kuin aiemminkin ja palkka sama kuin mitä mulla oli aikaisemmin ekan kokemuslisän jälkeen :) Ilouutisena vielä se että veroprossa laskee hurjasti.

No ottaen huomioon laskukasan ja sen että tiliin on vielä pitkäaika niin..


No nih..

Nyt on sekin kesäinen ihanuus kuin nudena auringon ottaminen taas koettu... Muutamassa tunnissa tosin ei rusketusrajoja pois saa mutta.. (Tämä siis eilen..)
Kävin kokeilemassa osaanko työpaikalle dösällä. Annoin työpaikkani tarkan osoitteen matkahuollossa ja kysyin millähän linjalla perille pääsisin.. Aluksi oli epäileväinen että pääseköhän sinne ollenkaan ja sitten ei edes löytänyt kyseistä osoitetta. No onneksi osasi ohjata oikealle dösälle.. Kuskille 10 pistettä mukavasti osasi selittää missä kannattaa napukoita painella ja mitkä on hyviä maamerkkejä.
Loppu tulos eräs vuoroista pysähtyy aivan työpaikan viereen.. Tulikin vietettyä viimeisestä lomapäivästä 2 tuntia katsellen bussista maisemia..



nimeltä mainitsematon..

Olen ollut töissä joskus nuorempana raflassa.. Ja kyseiseltä ammatin alalta nykyäänkin monta ihmistä tunnen. Ja se ei mene vieläkään kaaliin että joku lafka pystyy vetämään hinta tasoa 2,5 -> 4,5 yhden tunnin aikana samalla asialla... samassa kaupungissa.. On jo törkeää .. Hei haloo seta!!.. ei sama tuote voi maksaa eri henkilöiden tarjoamana eri verran.. (eikä kyseessä happy hour)
Tiedän epäasiallista kirjoittamista mutta ottaapahan päähän. Sattuu olemaan rahat vähän tiukilla nyt tän kuukauden ja sattuneista syistä halusin käydä ulkona. No olen valitettavan taloudellinen ihminen ja lasken tarkkaan mihin rahani käytän ja tuo mitä tänään tapahtui oli jo törkeää x 1000000..
Ok miksi menen kyseiseen.. Täällä kyseisiä lafkoja on stadiin verrattuna aikasen vähän ;) Ja kun haluan bilettää bfn kanssa..
Harvemmin kyrsii näin mutta nyt kyrsii :(


Huraa..

Sain vihdoinkin nukuttua.. hurjat 6 tuntia. Oikeasti jo siedettävä olo .. ok kuuteen tuntiin sisältyy ..perkules kihlattu murisi vierellä, hetki :)
Tänään sitten katsomaan kihlatun äitiä ja saunomaan. Mikä onkaan mukavampaa kuin käydä saunassa oman rakaan kanssa.. Ok onhan sekin mukavaa... ;)


ei nukuta..taaskaan..

Ei ymmärrä yleensä olen äärimmäisen väsynyt näihin aikoihin (ellen tee yövuoroa). Ja tottakai tuntuu että voi kun nukkumaan olisi mukava mennä. Mutta kun ei nukuta. Ok pakko pitää ikkunaa auki ja kadulta kuuluu melua.
Enkä kyllä jaksa alkaa juomaan teetäkään. Taivas haluaisin mennä sinne laiturille nukkumaan. Kuunnella veden ääntä sen lyödessä laituriin ja luonnon ääniä..Rakas tottakai mukaan :)
Pakko kai koettaa nukahtaa..


Juoksemassa

jeps pakko oli lähteä, muka juoksemaan. Meni mateluksi, tottunut olemaan ilman sukkia koko kesän läpysköissä. No nytkin jäi jostain syystä sukat pois kengistä ja tulos on mielettömät rakot jaloissa.
Taivas kun pääsisi nyt sinne mielikuvien rantasaunan laiturille lekottelemaan ja uittamaan jalkoja vedessä. Ja kun siinä vierellä olisi oma rakas jota voisi mukavasti helliä siinä samalla niin johan rakot unohtuisi.. :)