Kaapista ulkona.... jo pitkän aikaa

Näytetään bloggaukset heinäkuulta 2007.

Töihin.

Pomo soitti aamulla ja kysyi voisinko tulla jo huomenna töihin. Hip hip ilomielin :) ompahan muuta ajateltavaa. Toisekseen tämä laiskottelu tympii :) Joudumme siirtämään tavarat toiseen kiinteistöön koska toinen on käyttökiellossa.


Suuripa oli ilo lääkärillä käynnistä.

Onneksi ei tarvinnut eilen jonottaa pitkään. Lääkäri ja pikaviljely eivät antaneet tuloksia joten kyseessä on pöpö johon ei antibiootit pure. Eli sain yskän lääkettä jonka pitäis irrottaa limaa paremmin. No luin että 4 päivää pitää syödä että alkaa vaikuttamaan. Joo hirveesti ollut muka apua. Tänäänkin yskin aamusta niin että hyvä kun sain henkeä ja silmät meni totally punaisiksi. Ja nuo maksoi vielä maltaita.


Jonottamisen riemua.

Eipä tämä nyt itsekseen näytä ohi menevän pakko se vaan on lekurilla käydä. Omalle lääkärille oli niin pitkä jono että aivan turha sinne olis mennä joten eikun Hatanpäälle päivää viettämään. On muuten äärimmäisen hidas tapaus ellen sanoisi. Viimeksikin olin melkein ekoja joka tulis sisään (hengitys vaikeuksien takia ja kas jouduin odottamaan useamman tunnin).
No kirja mukaan ja baanalle.


Yskää

Hitto kun aamusta tuntui jo asettuvan tämä niin eikös iltaa kohti vain yskitä enemmän... "Sensuroitua sadattelua".. Bf tekee tuolla juuri Carmolis-uute juomaa kuumana.. Jaks mikä tuoksu :( .. ja kun tästä mainitsin kysäisi haluanko lämmintä sipulimaitoa :S Tuo ottaa näköjään irti kaiken sairastumisestani. Hmm itseasiassa tämä on jopa juoma kelpoista.


Flunssassa.

jaa en tiedä kumpi vaikutti enemmän flunssan saantiin toi kastuminen vaelluksella vai raflakierros kauluspaidassa kaatosateessa. No nyt on kuitenkin kurku sairaan kipeä, eikun vain raakkumaan vuoteeseen kuuman juotavan kera.


Tylsää..

Kuulostaa ehkä hurjalta mutta tahtoo jo töihin. Jeps, pari ensimmäistä viikkoa meni ihan lomaillessa mutta nyt alkaa jo loma tympimään. Ok, osa syynä on palkaton kesä jakso :) Kaiken lisäksi kämppä on niin kuuma että vaikka ulkona on sateista niin pakko olla nudena kotosalla ettei hiki valu.
Eli suihkussa tulee käytyä alvariinsa. Kivoja nämä vanhat yksiöt kivitalossa.


Vaellusta..

Tulipahan taas yövyttyä ulkona pari yötä. Käveltyä vallan mukavasti (jalat tosin asiasta toista mieltä) ja katseltua komeita maisemia. Varsinkin lammella niitä näkyi.
Siinä sivussa tuli käytyä juomassa parit sidukat Tnkulmalla ja ihmettelemässä Kuopiota. On se kumma jos tuollaiselle määrälle ei gayclubin perustaminen kannata.


Suosittelen

Pukeutukaa ihmis hyvät mustiin housuihin ja tummaan t-paitaan. Ja lähtekää ulos. Itse lähdin vain vähän ostoksille. :D Joo hiki valui ja totesin että mustat housut ei välttämättä paras valinta.
No ainakin tuli kerrytettyä maastokuvioisten vaatteiden sarjaa 3/4 housuilla. Herätys ostoksissa on sitä jotain.


Passista vielä :)

Joo tiedän tuon mutta kun omistan ajokortin ja passin en ole tullut hankkineeksi, vielä tuota sirullista henkilökorttia. Oppia ikäkaikki, nyt se olisi ollut siel lompakossa :) ihan mukava olla olemassa. No sitä oppii kun tapahtuu. Toisaalta tuo koko ilta oli kokonaisuutena vallan valaiseva.

Aikaisemmin ei ole tullut tajuttua kuinka kaunis näköala tuolta Kaivopuistosta on.


Mahtava risteily ja Pride..

Tosin vain Priden kohdalla pääsin itse kokemaan. No arvata saattaa että kun yötä myöten ennen lähtöä pakkasin ja vielä sikittekin vaatteita niin jotakinhan sitä aina unohtuu. Tällä kertaa passi. Oi tätä suloista EUta kun ei tartte passia muualle kuin Viroon. :)
Jeps jäin loppujen lopuksi stadia kiertämään. Olipahan ilta kaikkine juonen käänteineen.
Itse Pride-kulkue oli kyllä elämyksenä hieno. Ongelmana itsellä tosin että mukana oli vain laiva kuteita ja ne mun rakkahat kalliit maiharit asiaan kuuluvan vaatetuksen kera kera oli pakko jättää kotiin. Ei uskallettu ottaa isoa matkalaukkua mukaan jos olisi joutunut sitä raahaamaan pitkin stadia olis hermo mennyt.
Ja tottakai pakollinen, poltampa itseni auringossa tuli koettua. Oli niin kuuma että pakko oli pömppämasua vähän auringossa käristää, epäonnisin seurauksin :D