Kaapista ulkona.... jo pitkän aikaa

Näytetään bloggaukset huhtikuulta 2007.

Vapaata

Ajattelimme alkuun että lähtisimme risteilylle. No kun aloimme katsomaan aikoja jotka sopisi molemmille totesimme että eipä noita paikkoja enää juurikaan ole muutakuin yhden yön risteilyillä. Joten loisto aatos eikun shoppailu matkalle stadiin. Eli huomenna aamulla junalle ja illalla kotiin ja Mixeihin.
Poskiontelot alkavat olla ok.. Ei ne ihan parantuneet ole mutta hei vain vähän yli kuukausihan tän hoitoon on mennyt :D


matkailu avartaa..

.. monellakin tapaa.. ;) Tosi mukava matka oli. Kerta kaikkiaan mukava. Tosin Kuopion Työnkulma oli kyllä aavistuksen liian retro :D
Mikkelistä löysin kivaan hintaan Levikset. Jeps kerrankin sopivat. Ei tarvinnut edes lyhentää tai kaventaa. Ja kaiken lisäksi vaaleat näin kesää ajatellen.
Kuopiossa sitten sattui ja tapahtui.. Laitan pari kuvaa myöhemmin mutta lyhykäisyydessä. Meno Työnkulmalle -> huomaaminen että Kuopiossa ei oikein mitään auki klo 5 sunnuntaina aamusta (ei edes asema joka normaalisti auki jo kolmen jälkeen) -> kevyt Kuopion kierto (n.27km kävelyä)-> aamu tee pelastavan enkelin avustamana Abclla :D
Seurauksena kun pääsin junaan vaihto seuraavaan oli hankalahko kun lonkat tuntui olevan pois paikaltaan ;) ja jalkapöytä ilmoitti että syytä miettiä kuinka usein kävelee noin paljon.


Kuopioon käy tie..

Jaahs tavarat pakattu ja Pohjois-Savon kiertomatka voi alkaa.. Tuleepahan koluttua kaikki vanhat asuinpaikat läpi ja siinä sivussa pari muuta. Olo aavistuksen parempi, tosin voi johtua Ibusal "höyryistä".
Pääsiäisen junaliikenne aavistuksen kauhistuttaa mutta onneksi tuolla junassa nyt ei pitkään tarvitse istuskella :) Sitten onkin vuorossa auto kyyti pitkin savoa.
Ja kaiken lisäksi olo ainakin nyt on sen verran ok että jahka Kuopioon pääsen ei Setan bileissä tarvitse ihan apeana olla :D


Ja sama jatkuu..

olen jo pikku hiljaa kallistumassa punkteerauksen puolelle. Eihän tätä kestä enää, tosin pitää syödä tämä kuuri loppuun ja sitten mennä valittamaan asiasta.
Yöks olen ollut mukana kun tuo miellyttävä rusautus on tehty :( Ja nyt se tehtäisiin minulle. Menisin jo nyt lekurille mutta ylihuomenna tarkoitus matkustaa savoon ;) ja en voi missata matkaa.. Tosin voin olla todella hilpeää seuraa. Ja pakkohan se on Työnkulmakin nähdä ;)