Kaapista ulkona.... jo pitkän aikaa

Näytetään bloggaukset tammikuulta 2008.

Viikon alku

Olipahan alku viikolle. Viikonloppuna ensi paskataudissa ja sitten alku viikosta itselle vähän turhan korkeassa kuumeessa. +41 menee jo turhan korkeaksi. :( No toivottavasti huominenkin on kuumeeton niin voi töihin mennä pariksi tunniksi perjantaina ja sitten Ruotsin laivalle :)


Lunta

Ensin sitä seisoo 15 min bussia odottaen mielettömässä lumisateessa ja kahlaa sen läpi pysäkiltä kotiin. Ja kas kun on mennyt pari tuntia se lumi alkaa sulamaan. Hmm mihinkähän tästä voisi valittaa en ole oikein tyytyväinen tuotteeseen ;)


No se siitä lumesta. Jeps kuulun niihin outoihin ihmisiin jotka pitävät lumesta enemmän kuin räntäsateesta. Tuntuu oudolta ja toisaalta aika jännältä kun sormessa ei enää killu koristetta.


Lunta

Ulkona havaittavissa outo sää ilimiö. Sataa isoja lumi hiutaleita.. Hyvänen aika voiko tämä olla totta. tammikuu ja suomessa sataa lunta.
Kihlaus peruttu ja jatkamme puol vuotta katsoen tuleex tästä mitään. Et sellasta. Nyt kuumaan suihkuun :)


Lunta..vettä..lunta

Himputti osaisi tuo sää nyt päättää mitä haluaa. Aamusta satoi kaatamalla vettä ja nyt pyryttää.. Varsinaiset tammikuun pakkas kelit ;) No työt alkoivat ja tottakai hallintojärjestelmä osoittautui entistä kamalammaksi. Siis ton piti säästää työaikaa ja nyt tuntuu että samaan mihin ennen meni hetki menee koko työaika.
Pitäisi taas alkaa maalaamaan mutta inspiraatio puuttuu. No onneksi pari kuvaus keikkaa on tiedossa jotta saa vähän yllä pidettyä tuota taitoa. Harmi että kamera yritti kohdistaa kuvan lumisateeseen ja kuvasta tuli aavistuksen epätarkka :D


Uutta Vuotta

Jaa ompahan tylsä Uuden vuoden aloitus. Missään ei mitään mielenkiintoista että ulos jaksaisi lähteä ja muutenkin tylsistynyt olo. Ties mistä syystä jäänyt tännekkin kirjoittaminen vähiin.
No pitänee parantaa tapani ja toisinaan suoda kuulumisia tännekkin. Töihin tekis mieli (jeps kuulostaa sairaalta mutta loma tympii) =)
Kunpa nuo säät nyt muuttuis vähän talvisemmiksi. Mitään paukku pakkasia en toivo vain vähän lunta. Huvittavinta on se että marraskuussa näytti jo tältä hetken aikaa.