Kaapista ulkona.... jo pitkän aikaa

Näytetään bloggaukset elokuulta 2007.

Selkä

Selkeä edelleen kipeä sen verran mojovan tällin sain asiakkaalta ( söpösti sanoin viimeksi hieronnaksi). Saisi luvan kyllä parantua jo. Mikään asento kun ei tunnu nyt hyvältä.


Urheilua ;)

Harva pääsee ammatissa työpäivän aikana urheilemaan niinkuin omassa työssäni pääsee :) Tuli kirmattua 100sen pikamatka, vähän painonnostoa siinä saman tien ja kaupan päälle sain hierontaakin :D
Eli olipahan työpäivä. Nyt kun toi selkä vain paranis ton "hieronnan" jäljiltä.



Hihhuli hei..

No nyt on tullut risteiltyä jopa niin että passikin on mukana. Laiva matka meni mukavasti ja tavan omainen "ähky olo" koettua. Kaiken kukkuraksi kerkesi käymään Dtmssä pikaisesti. Mutta se juna matka takaisin... kuuma kuin pätsissä ja neljä kirkuvaa virolaista kakaraa mudensa kera. Saimme koko vaunu osasto kuulla kaikki versiot Ukko nooasta (miksi aina naisten tiseihin tarttuu miksei myös miehen.. no se siitä).. kaupan päälle eräs 20v kännikala etsi omaa paikaansa muutaman kymmenen minuutin välein. (Suosittelen dementia hoitoon hakeutumista)..

Tosin tänä aamuna ylös pääsy oli kyllä työntakana. Sitten tulikin helteessä kuskattua ylös alas mäkeä maitokärrejä, jeps muuttofirma vie vain heidän laatikoihin pakatut tavarat ja huonekalut. Joten aikasen moni laatikoihin sopimaton piti paahtavassa helteessä roudata. Kävi vallan mainiosti kuntosali harjoittelusta. Varsinkin kun siinä sivussa täytin pienellä jalkapumpulla lasten ison kahluualtaan. Jeps kokeilin kuinka saa sisäreisiäkin treenattua :D


Nuku pommiin..

No tulipahan moinenkin pitkästä aikaa koettua. Heräsin aamulla ihmetellen että ompas kumman aurinkoista ja miten ihmeessä ei herätys soi? No katsoin kelloa, pika hyppy ylös, soitto töihin ja vaatteet päälle. Jeps piti herätä klo 5.30 ja heräsin 7.07. Tuli vähän kiire seuraavaan dösään.
Kaiken kukkuraksi kyselin sitten aamun tapahtumia bfltä joka selitti että olin noussut nukuilemasta, sulkenut puhelimen herätyskellon. Ja kömpinyt nukkumaan kylkeä kääntäen. Eihän tässä mitään mutta kaikki tuo tapahtui unissa kävellen :D Siis muistan menneeni nukkumaan ja heräsin tuolla ..nukuin pommin tavalla.
Ai niin, jeps home ja muut pöpöthän toista rakennusta vaivaa.