Kaapista ulkona.... jo pitkän aikaa

Näytetään bloggaukset joulukuulta 2006.
Edellinen

Eilinen ilta Miksussa oli kyllä taas niitä iltoja. Ei minulla ole sitä vastaan mitään että heterot käyvät gayclubeilla mutta.. Joku hiivatin nainen yritti saada nallea tanssimaan kanssaan. Kaiken maailman heteroita sitä liikenteessä onkin, siis siitä mun nenän edestä. :D Ihmetteli ja alkoi kiihtymään kun ei lähdetty hänen käskystään tanssimaan. Olikohan erehtynyt baarista? :)


Tunnustus..

Pakkohan sitä oli kun on vapaata ja tili tullut. Suunnata alennus myynnin katsastukseen. Kävelin ja kiersin koko keskustan miesten vaateliikkeet. Ja mikä oli tulos?? Päädyin ostamaan pari paitaa Stokkan alesta. Olen kai liian nirso ostamaan mitään mitä pitäisin vain kerran.. toisekseen vaatehuone on tupaten täynnä.. Pari uutta paitaa ostin mutta niitä alennus Leviksiä en vieläkään löytänyt :)


Työkkärin setä..

Täytyy myöntää etten yleensä pidä asioinnista työkkärillä. (työsopimukseni on pätkissä joten ilmoittauduttava aina kun taukoa työstä) Jonotettuani tovin alkoi jo käämi palaa.. Mutta kun sitten pääsin tiskille, olipas söpö mies palvelemassa.. Ei hätää nalle.. :) pelasti kummasti päiväni, kaiken kaikkiaan asiallinen palvelukin ;)


Tapania...

Joulu meni vallan nopeasti, taas. Ilman lunta :( Miten voikin olla että taas oli lumeton joulu. Muistan joskus Hangossa asuessani pelanneeni jalkapalloa vielä jouluna, vihreällä nurmella. Mutta että täällä ylempänäkin tällaista :(
No Tapaninpäiväksi tulee nallen äiti käymään ja pari homppepariskuntaa. Pitäisi väsätä jotain, en vain jaksaisi. (laiskotuttaa)



Anoppi kokelaan luona..

No nih nyt se kinkulla ja lohella mässäily sitten alkoi. ja minä kun ajattelin tälle illalle jotain pientä ja kevyttä syötävää. Vielä käymme nallen kaverin luona ja kas päivä alkaakin olla ohi.
Tehtiin nopea siivous kotona päivällä koska saavutaan kotiin vasta huomenna illalla. Joka merkitsee sitä että pitänee tehdä iltaruoka lennosta huomenna. Ei kiva! Kulutan siihen ekaan kunnon ateriaan aikaa. ruoka pitää olla rakkaudella tehtyä.
Pitänee sanoa nyt kaikille Hyvää Joulua, jos taas unohdan blogin olemassa olon :)


Joulua ilmassa..

Flunssan takia aika taulu ihan hukassa. Leivoin töiden jälkeen maustekakun ja tein samalla anopin ehdokkaalle syötävää. Sitten kinkku uuniin, jonka juuri sain paistettua loppuun. Nyt enää pari jälkiruokaa valmistettava ja kas joulu saa tulla. joulu tuo höseltämisen kulta-aika.
Tosin onhan se sitten joulupyhinä mukava vain kaivaa jotain syötävää tuolta kaapista ilman mitään sen kummempaa valmistus hässäkkää..


vanhat pinttyneet tavat..

Nalle on tottunut nukkumaan ikkuna tuuletuksella, kesät ja talvet. Myönnettävä on näissä vanhoissa keskustan kerrostaloissa on ilman vaihto minimissä. No olen muutaman kerran sanonut että kun olen kipeänä moista ei parane tehdä. Heräsin illalla mielettömään yskän puuskaan ja kas taas se samperin ikkuna oli auki.
Jotkut tavat ovat näköjään vaikeasti karsittavissa. Kuume on jo laskenut ja eiköhän tämä yskäkin kohta asetu. Pitänee huomenna mennä töihin, tulen mökki höperöksi muuten.


.. ja se vain jatkuu

Pakko oli jäädä pois töistä.. Jeps jään vain jos kuumetta ja nyt sitä sitten on. Nukuin koko aamupäivän ja heräsin äsken hiestä märkänä.. Oli muuten laskenut kuume aikasen nopsaan 38-> 37 no toivottavasti pääsen kuumeettomana nauttimaan joulusta..


Irkkua..

Tuossa lähellämme sijaitsee irkku pubi jossa ei ole vain tullut koskaan käytyä. No nallen ystävä halusi että kävisimme siellä lasillisella.
Kivan rento ja aidon oloinenhan tuo pubi oli mutta.. Istuimme ikkunan vieressä ja tunsin oikein vedon. Seuraukset on sitten päällä eli flunssa tuli uudestaan :(

Edellinen