Kaapista ulkona.... jo pitkän aikaa

Näytetään bloggaukset toukokuulta 2006.
Edellinen

Flussaa

Saakeli kaverikin joka oli kylässä sai tän.. Joo ei vain nuhaa.. räkää on sekä kurkus että myöskin nenäs ja tää yskä.. Jippii no eipähän tarvitse nukkua kun yskittää.. Mul on kunnon lääkkehet tohon yskään ja kuume seilaa 37-38 väliä koko päivän.. menis sekin jo pois :D
Hirveetä marinaa tiedän.. ottaa vain kupoliin kun kesä tulee ja lomaa vain pari viikkoa.. (viime vuonna pidin yli kuukauden loman) :( Kaiken lisäksi kaikki kaverit (homot) asuu muualla ja raksukin vielä kauempana.. :) eli ei ketään jolle marista :D
Siksi rankaisenkin blogiani..


Flussa..

muuten mahtava päivä, aurinko paistaa ja kaveri kylässä mutta kaiken pilasi tämä himputin kevät flunssa.. Nyt se siis tuli ja rytinällä.. Kurkku kipeänä, nenä tekee kohta lakon ja kuume nousee.
Huomisen sukujuhliin lähtö oli pakko perua.. Hmm jotain hyvääkin sentään ;)
Tekisi mieli mennä nukkumaan mutta viime yön yskimisen ja niistämisen jälkeen onkohan sekään hyvä ratkaisu .. Teetä juonut vuoden edestä ja latkinut auringonhattu uutetta :)
Miksi aina keväällä flussassa...


Olen omena..

Aavistuksen väsynyt olo.. viikonloppuna sukujuhla ja kaveri tulee kylään lauantataina.. Toi kylään tulo ihan yees mutta noi sukujuhlat ei :D..
Kaiken lisäksi tuntuu että pitäisi tehdä taas kahta duunia että "pärjäisi" :D
Murun luokse pääsen näillä näkymin vasta ensikuun puolessa välissä joten vähän vetää olon masennuksen puolelle.. :(


Jipii

Ohi on ohi on ohi on.. Jos vielä saisin paikan Trelta jostain ei nykyistä työtä lähelläkään olevasta toimenkuvast. Hyppisin varman ilmaan .. Arvostelu tehty. Tuon väkertäminen on melkein yhtä mukavaa kuin lukea 10 sivuisia essee vastauksia ;)


Oho..

Ostin uudet nahkahousut ja pakkohan niitä on ylpeänä esittää.. :D
Toisekseen mun piti tehdä parit cv haut mutta unohtui.. Teempähän sitten töissä ruoka tunnilla..


..postia..

Kas unohdin lukea s.postit koko viikonlopun ajalta ja kas 105 uutta viestiä :D Pahus nyt menee tovi noita lukiessa.. Sen jälkeen pitäs kahlata työpostit.. ;)
Saisinkohan mistään spostin lukumuistutuksen :D


Töissä

Jaahs euroviisu voiton kunniaksi, nahkahousuissa töihin :D
kaiken lisäksi työkoneella täällä.. Hui kauhistus ;).. Jaa päätin että nyt saa ravaaminen Tampereella riittää ja etsin työn kuin työn sieltä ja muutan mahdollisimman pian rakkaan luo ..
Ongelmana on vain se että palkka tulee erittäin suurella todennäköisyydellä laskemaan puolella. Mutta kaikkea ei pidä mitata aina rahassa. Siitä että pääsen heräämään oman kullan kainalosta aina aamuisin olen sen palkan laskun valmis kestämään :)


Hard Rock Halleluujah :)

No nih nyt se on tapahtunut, lipputanko kukkii, lehmät lentää ja helvetti jäätyy. Suomi voitti euroviisut. Vähän oli upea tunnelma Mixeissä. (Ainut mikä oli kyseisessä eilen negatiivista oli kamalan kalliit hinnat, alkoholia tarjoiltiin konttaajille ja jiihaa kun suomi voitti..ehei ei happy houria vaan nami nami coca-colaa ilmaiseksi) :D
Noh täytyy myöntää että ilta oli positiivinen yllätys viime kertaan nähden. Rakkaan kanssa bailasimme huomattavasti pitempään kuin viimeksi.
Kihlatun hyvä ystävä kävi vielä ilmoittamasta kihlajaisista Dj:lle joo ja sitten tanssittiin Lordia ;) :D Kihlattu sai näppylöitä :D
No nih mitenkäs keskustelupalstan osio ..koska ei Shanghaita valittu niin viimeisiä taas ollaan.. kävikään ;)

HARD ROCK HALLELUJAH!!!

;)


Euroviisumit ;)

Jipii kauan kaivattu euroviisu taisto alkaa taas.. Muru on henkeen ja vereen Carolan kannalla (eihän se huono biisi ole, ainut vain että se on sitä samaa mitä aina ennenkin.)
Saako Lordi voiton, no sama se kunhan tulee mukavat kisat.
Eli Mixeissä tänään odotettavissa mielenkiintoinen ilta :D .. Itse toivon että Suomi kerrankin saisi sen voittonsa :D


Edellinen