Kaapista ulkona.... jo pitkän aikaa

Näytetään bloggaukset toukokuulta 2006.
Seuraava

Töitä..

Murulla hyvät mahikset saada vaki duuni.. Nyt jos saisi voisin ottaa itse vähän huonommalla palkalla olevan ja päästä nopeammin Tampereelle..
Laitan itselle varmaan cv:n kanteen tuon kuvan.. Ettekös itsekkin antaisi oppilaanne ystävälliselle sedälle... Ohjattavaksi elämän vuoristorataan :)


Pakkohan se on kuvakin laittaa..

Tein äsken patonkia. Ihmettelin, kun löysin pakastimen kätköistä puolivalmiita patonkeja, että miksi en niitä ollut syönyt. Sitten muistin ton kuvan, patonkia kera jonkun ötökän. Turkkilainen herkku, tiedän, pelkkää proteiinia mutta meni näköjään hetki ennenkuin suostuin syömään uudestaan :D Vähän meni ruoka halu tuolloin ötökän silmät katsoivat muhun äärimmäisen syyttävästi.. :D


Kääk..

Hui. Tajusin että mun on herättävä aamulla jo klo 6 ja kömmittävä keskustaan terveydenhoitajalle. Pahus ja torstaina pitäs lähteä stadiin aamujunalla... Kyllähän mä yleensä nousen aikaiseen. Mutta että pitäisi teet ryystää klo 6 ja käydä suihkus.
Kävellen keskustaan ja hikeä valuen terkkaritädin saarnaa liiasta painosta, tupakoinnista jne. (tosin tupakan suhteen voin sanoa että olen lopettanut ja ylipaino on sentään parempi kuin aikaisempi anoreksia :) )
Eihän tässä mitäään mutta kun en hennoisi vielä lopettaa kihlatun kanssa keskustelua :D


Kevät siivous..

Kyllä se on ihmeellistä, tuo siivoaminen. Töissä siivosin kaappejani, varmuuden vuoksi jos vaikka kesällä sais jonkun duunin Tampereelta. :D .. Kaikkea sitä on tullutkin kotoa kannettua töihin. Löysin kadoksissa olleen niskanlämmittimenkin kaapista.
Harmi ettei siivousvimma ole vielä iskenyt kotona. Täällä villakoirat kulkevat sovussa pitkin lattiaa.. Armas kihlattuni saisi varmasti sydärin jos näkisi lattiat :D.. Noo ensi viikonloppuna lupaan .. ehkä torhistautua. No onneksi vieraita on tulossa käymään, on pakko siivota :)
Ei vain normaalin työpäivän jälkeen meinaa jaksaa enää sitten kotona mitään. Välillä unohdan tyystin syömisenkin. Onneksi kihlattu huomauttaa välillä että syötäväkin on .. Että rakastan sitä miestä!!


Hui..

Jaahs. Kävin ulkona.. Nopea pyrähdys kauppaan ja takaisin. Jäätelöä ja siideri... ja ruuan kanssa yksi olut.. Se siitä terassilla käymisestä.. Oman kullan kanssa käytiin joku aika sitten, kun Tampereella kävin, terassilla. Kevään eka terassi käynti ja aurinko paistoi. Oma kulta vierellä. :) Nyt jos saisin oman kullan tohon vierelle veisin sen tohon parvekkeelle ja istuttaisin syliini. :)


Lisää aurinkoa..

Hmm ja edelleen siellä paistaa aurinko.. "..ollakko vai eikö olla.." hmm eli lähtisikö sitä ulos kurjistelemaan vai eikö. Olisi mukava tietty ostaa jotain hyvää ja painua katselemaan ihmisiä terassille.. Toisaalta, en jaksaisi yksin istua katselemassa maailman menoa :(


Aurinkoa..

Ulkona mahtava ilma, aurinko paistaa ja on niin kesää että.. Ja itse kyhjötän sisällä.. Ei vain huvita lähteä katselemaan kun muut kuljeskelevat omien rakkaittensa kanssa. Oma rakas on pihatalkoissa omalla paikkakunnallaan ja itse katselen vain avoimen parvekkeen oven kautta ulos.
Hmm tulisi kerrankin lotosta sen verran että vois jättää tän kaiken vanhan ja painua oman rakkaan luo.


Tylsää

Rakas.. kaukana tuolla jossain.. Sain myytyä suurimman osan huonekaluista joten elän askeesissa jonkin aikaa.. Arvatkaa onko mukava nukkua lattialla.. pehmeän sängyn jälkeen ;) Puhumattakaan kun oma työ posti sähläsi yhden työnhaku ilmon ja menetin paikan sen takia :(
Eli se siitä nopeasta muutosta. Onneksi on vanha duuni alla. Haluaisin vain tosin jo oman rakkaan viereen. Aamut yksin isossa kämpässä, lattialla ;)... Joo ei niitä ihan top 10 unelmia.
Töissä ollut sinällään mukavaa, puhumattakaan siitä kuinka on pitkästä aikaa löytänyt muitakin homoja jotka eivät heti ensimmäisenä yritä sänkyyn mun kanssa. Toki niitäkin yrittäjiä on ollut mutta vähenevässä määrin.
Katselen just kun rakas on tos pienes kuvas tos kirjoittamassa keskittyneesti jotain. Ai että kun tekisi mieli sulkea rakas syliin ja sanoa kuinka ihmeellinen hän on.
Sanoi kuka mitä hyvänsä oma rakkaani on komea, kaiken komeuden lisäksi maailman puhdas sydämmisin ihminen minkä tunnen. Antaisi varmaan viimeiset uikkarinsakkin pois jos luulisi auttavansa jotakuta..


Kotona..

Mixei nähty ja koettu... Siis suomen vanhimpia ja taso on tuollainen?? Kihlattu saa kyllä pakata silloin tällöin kimpsunsa ja lähteä mun kanssa stadiin kiertelemään. 18-22 kesäisten temmellys paikka puhtaasti. Täytyy myöntää että olin aavistuksen töykeä mutta jo on kumma jos baarissa ei topin sana tehoa :).. Joo muuten ihan kivasti sisustettu mutta djt olivat kyllä kauheat.. Ajattelin että kun kerta saksasta asti niin täytyyhän tasoa olla..
No parempi tuokin kuin ei gayravintolaa ollenkaan. Kaipa Love Boat verotti jonkin verran ikäisiämme asiakkaita.
Ja vaikka illan aikana otti päähän lääppimis yritykset, toisaalta.. ;) Stadissa tottunut kävelemään kaupungilla mitä erikoisemmissa asusteissa ja juuri kukaan ei mitään kommentoi. Tampere on kyllä aavistuksen toista luokkaa :D


Seuraava