Kaapista ulkona.... jo pitkän aikaa

Näytetään bloggaukset toukokuulta 2006.

Kotona jälleen ;)

Rakas nukkuu jo kun tätä kirjoitan. Ihanan mukavasti tuossa tuhisee. taivas miten nämä viikonloput on niin lyhyitä. vihdoinkin sormessa on se kauan odotettu sormus :D
Pitäisi itsekkin mennä nukkumaan mutta Gunga Din täytyy kerrankin katsoa loppuun ..
Rakastan tuota nukkuvaa miehen körilästä todella paljon.


..voihan femakot..

Sekä samperin tympiintynyt että onnellinen. Töissä just selanen päivä että kirosin sitä että olen nais valtaisella alalla..
Hermot menee noiden töissä olevien naisten kanssa.. Mutta jotenkin on mahtava fiilis kun tietää että näen oman rakkaan kohta.
Kihlajaisjuhlat vihdoikin edessä. Perhosiako vatsassa ?? Ei oikeastaan vain lähimmät kutsuttu.. Eli omaa sukuani tasan 0 , :D
Huomenna rakkaan kanssa kylpylään löhöilemään ja lauantaina sitten tuttuja kylään ja jatkoille Miksuun. (varoituksen sana ei kiitos slimejä mulle ja en erityisemmin pidä isku yrityksistä) :D


Jaahs..

Huomenna tähän aikaan laskeudun jo makuupaikalleni ja seuraavana aamuna herään rakkaani kotipaikkakunnalla.. tulevassa kotikaupungissani :).. Vähänkö on vaikea mennä tänä yönä nukkumaan .. Aivan varmasti menee hetki ennenkuin nukahdan.
Kävin tutkimassa chattejen tilanteen, ja voi vain todeta että ei ole taso noussut pätkääkään ... No turha toivo siis..
Mitähän muuta keksisin tehdä.. jaa kai sitä pitäisi jo pakata vähän mutta tiedän olevani huomenna niin säpinöissä että parasta töiden jälkeen pakkailla on jotain tekemistä..


Messengerin ihanuus ja autuus

Samperi kesken illan tuonkin piti vielä alkaa kenkkuilemaan. Rakkaalla on vimma laittaa vielä puhelinkin päältä illaksi joten en saanut senkään kautta sanottua hyvää yötä.
Kyllä se on kumma kuinka vaivatonta ja helppoa yhteydenpito nykyaikana onkaan ;)
Noh yritän aamusta sitten soittaa ja toivottaa rakkaalle hyvät huomenet. Olisimpa paikan päällä...


Kutosen käsityö numerolla..

Aivan sain peruskoulun päästötodistukseen numeroksi 6 käsitöistä.. :D
Ja kuinkas ollakkaan vaalensin vallan hienoiksi mun yhdet vanhat farkut ja nyt on niin hienot että :D
Piti keksiä loppu päiviksi jotain tekemistä.
No onneksi ton reissun jälkeen yksi kaveri tulee kylään ja saan edes jotain tekemistä väli viikonlopuksi (eli ensi viikolla ) ;)
Pääsen halilemaan rakas ihan koko kolmen viikon edestä jo perjantai aamuna. :D


Huh.. se on ohi..

Jaahs vallan leppoisissa merkeissä meni äitienpäivä. (ei yhtään sanailua.. ;) ) ...
Enää pari päivää ja pääsen kullan viereen pariksi yöksi :) Kiusannut senkin edestä netissä.
Sinällään hankala tilanne, periaatteessa pidän työstäni. Mutta haluan oman rakkaan viereen muutenkin kuin vain parina viikonloppuna kuukaudessa. Ja kun en irtosuhteita harrasta.. Noo selibaatinhan sanotaan kasvattavan luonnetta. Mutta entäs jos onkin viekkupuute :D


Äitienpäivä..kääk

Aina se kurja tulee salakavalasti.. :) Nytkin havahduin siihen että lahja on vielä ajatusasteella. No onneksi olin saanut aikaiseksi ja hankkinut tarvikkeet. Jeps maalaan tauluja, nykyään lähinnä puhtaasti pyynnöstä. :D Tosin toimitus aikani on sen verran pitkät että.. Tiesin äitienpäivän olevan tulossa ja varasin tarvikkeet jo tammikuussa. Hyvä inspiraatio tuli vasta kun tajusin että sunnuntaina se taas on :D
Oman mudeni kanssa välit olleet vallan jäähyllä joten olkoon toi samalla eräänlainen sovinnon ele. No aloitin tänään ja taulu on puoli tiessä.. Aivan oikein päädyin akryyli väreihin.. Öljy ei kerkiäisi kuivua ajoissa :D

Piti laittaa jo viime blogiin kuva viime kesän rantalöhöilystä.. No ei onnistunut.. yritän uudestaan.. Saa raksu jotain katseltavaa.. (Muru tosta on kiloja kadonnut paljonkin ;)


Heurekaa

Lasittuminen johtuu silmien tavasta käyttäytyä juuri nyt .. nukuin junassa tänään yhteensä 6 tuntia.. joten ei varsinaisesti juuri nyt väsytä vaikka silmät ovat toista mieltä..
Viime yönä nukuin loppujen lopuksi vain 2 tuntia. Ja kun aamulla sitten klo 4 soi kello teki mieli paiskata se parvekkeelta alas :) No unen pöpperössä söin banaanin (upea aamupala) ..
Jaa onneksi kävelymatka piristi ja jaksoin vallan mainiosti päivän. Ainut mikä oli , samperin kova ikävä oman rakkaan viereen.
Laskelmieni mukaan aikaa oman kullan tapaamiseen on viikko :) .. On muuten jo kuluneet 2 viikkoa tuntuneet pitkiltä :(
Heurekassa oli mukava esitys simpansseista joka meni aavistuksen ohi kun kuvittelin itseni kävelemään sinne järven rannalle itseni rakkaani kanssa. Jonka jälkeen aloin miettimään kuinkas saisin rakkaan kaapattua ja vietyä ulkomaille rannalle. Pakko oli kaivaa rantakuvia esiin kun tulin kotiin :D


..5 tuntia..

Siis viiden tunnin kuluttua pitäisi nousta syödä aamupala, harjata hampaat ja painua sen jälkeen kohti juna-asemaa.. aivan oikein siihen aikaan ei tietenkään kulje yhtään bussia asemalle.. joten eikun kävellen.
Sitten pitäisi keskustella muun seurueen kanssa pirteänä työasioista. Ja illalla tosiaan klo 23.00 ehkä jo kotona jos hyvin menee.
Ja perjantaina herätys klo 6 :D Jos en nukahda pari kertaa juna matkan aikana on ihme :D


Ahh että on komea mies..

Rakas oli käynyt parturissa.. Seuraus, se näyttää entistä komeammalta ja ainakin 10 vuotta nuoremmalta. Siis että ottaa kupoliin kun en voi halata.. :)
No onneksi ensi viikolla sitten.
Huomenna pitäs lähteä työmatkalle, palata myöhään yöllä kotiin ja painua sen jälkeen aamuvuoroon :D Elämä on laiffii ;)