Kaapista ulkona.... jo pitkän aikaa

Näytetään bloggaukset huhtikuulta 2006.
Seuraava

Työn iloja..

Jaa taas tuli todistettu että kunnon työllä saa poistettua paljon mielestä... ;) tai ainakin jäivät murheet taka-alalle odottamaan. Mahtava päivä töissä. Ja kun sain hyvän tekosyyn vielä muutaman viikon kuluttua mennä rakkahan paikkakunnalle.. :D Maanantai päiväksi vallan mukava... Yleensä asiakkaat ja itsekkin maanantaisin vallan, ei voisi vähempää kiinnostaa. Mutta tänään... Kai osa syyllinen on vihdoinkin alkanut kevät ja lintuset ;))


Taas ties mones blogi samana päivänä..

Siis vallan meni pipariksi ilta... Olin valinnut muka hyvän leffan jotta ilta menisi vähän joutuisammin. Leffan aikana tajusin kaipaavani rakasta vierelleni. Ja tottakai nukahdin keske filmin. Unessa katselimme rakkaan kanssa filmiä ja kun heräsin käsi yhtä tyynyistä puristaen.. En voi sanoa että olisi mikään jipii uusi viikkoa alkaa fiilis :( Taas yksi viikko ilman että on joku jonka viereen illalla kömpiä. Eikä kyseessä ole edes seksi vaan se että olisi se toinen siinä vieressä.... Kääk.. Painuu melankolian puolelle :(( Sitä ihmettelen kuinka olen kestänyt edelliset vuodet?? Siis ennenkuin tapasin rakkahan..



Silmä pullahtaa...

Taivas muuten ok olo mutta tuntuu että silmä pullahtaa... poskiontelon paineen takia ulos kuopastaan.. Noh pitänee kokeilla sitä että painelen istumaan höyrysaunaan, uimahallille. Jos vaikka saisi taas nenän toimimaan.. Kauhea yö, morkkis siitä ettei rakas olekkaan vierellä ja vielä kurjempi oli herätä yksin :(


Jaahs pelko ei aiheeton..

Hmm pelko ei siis aiheeton ei välttämättä flunssaa mutta vallan kauhea olo muuten... Voi olla tietysti masennus morkkistakin .. Tosin töissä ollut flunssaa liikkeellä joka lähtöön.. Ammatin huonoja puolia näkee ihmisiä liian paljon :) ;)


...jaa sitten taas kotiin..

Samperi että tuntuikin tylsältä koko matka.. Koska tapasimme nallen kanssa kaupungilla, kävimme peräti kaupassa ja sitten kahvilla. Ja sitten mun olikin jo pakko etsiytyä kyytiin takaisin.. Kaiken lisäksi en uskalta edes antaa kunnon muiskua omalle mussukalle koska pelkään. Että tämä vatsan sekoilu onkin vatsaflunssaa... :( Noh ainakin sain nähdä nallen ja haaveilla.. :) Tuli vallan mukava olo kun taas näin hänet.. Vastustamaton halu kaupungilla tarrata kiinni ja pusertaa... :)) ... Kääk tahtoo äkkiä työpaikan samalta paikkakunnalta :D Ajatuskin että saisi aamulla herätä siitä vierestä...


Ei taas..

Pahin painajainen tapahtui.. tai melkein.. heräsin aamuyöstä vatsan kouristuksiin ja tajusin ettei illalla syömäni suolapähkinät olleet hyvä ratkaisu (allerginen pähkinöille :) ) vaikka vain vähän niitä söinkin... Hullua normaalisti ensi ajatus on että auts ja voih... nyt kääk enkö pääsekkään omaa rakasta katsomaan ... Noh otin kipulääkkeen ja nyt vatsa sen verran asettunut että luulen selviäväni matkasta.
Mikähän kumma mulla on että en koskaan tajua että jos kerta seuraavana päivänä on jotain tärkeää.. Edellinen otetaan kiltisti. :) Toisekseen tahtoo kaksin istuttavan wc:n ;)


Seuraava