• millikan

Foggy day in London town had her low and had her down

Työkaveri tuossa olisi tänään lentämässä kotiin Lontooseen mutta on epävarmaa miten lennot järjestyvät sen Lontoon sumun vuoksi...sanoi varautuneensa viettämään yön kentällä odottamassa.

Ruvettiin sitten pohtimaan että tässähän on selkeä alku perinteiselle (joulun yhteydessä ei puhuta kliseistä) joululeffalle, pitäisi vielä järjestää syy miksi on ehdottoman tärkeää päästä sinne ajoissa...vaikkapa etääntynyt äiti tai isoisä tai vastaava joka on menossa vaikeaan leikkaukseen ja sitä ennen pitäisi tavata, jutella, solmia ne välit uudestaan...mutta lennon viivästyminen uhkaa tätä.
Lentokentällä tottakai törmätään siihen komeaan mieheen mutta alkupuoli vietetään törmäillessä toisiinsa ja kinastellessa (auttaisi jos kaverini olisi hemmoteltu "ditzy blonde" ja tämä komea mies joutuisi käytännöllisenä auttamaan asioissa sopivasti hermostuen totta kai). Sitten vanhempi miljonääri sattuu juuri olemaan lentämässä yksityiskoneellaan Lontoon suuntaan ja voi ottaa päähenkilömme mukaansa. Perillä sitten kaverini kiiruhtaa sairaalaan, ehtii juuri ajoissa perille, ja leikkauskin menee sitten hyvin...ja sitten kun kävelee portaita alas (no hissikin käy, mutta portaat ovat paremmat) niin siellä sairaalan aulassa on odottamassa se komea mies kukkapuskan kanssa, kierrettyään läpi kaikki Lontoon sairaalat että löytäisi sen oikean.

Mutta valitettava tosiseikka on että kaverini ei ole tarpeeksi ditzy blonde eikä mitään valtavan pakottavaa tarvetta siihen perillepääsyyn ajoissa ole, joten hän luultavasti päätyy vain näyttelemään yhtä niistä kanssamatkustajista jotka odottelevat kentällä. Hyvällä säkällä hän saa pari vuorosanaa.

Hyvää joulua kuitenkin kaikille :)

2 kommenttia

svar

22.12.2006 22:05

Hyvää joulua!

martin

23.12.2006 18:27

Joulua Jeesus-lapsen tuomin siunauksin!