Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset heinäkuulta 2009.

aamiainen

kahvii on ja maitooki oli tilkaa mut sit se seiso hetken pöydäl ja meni huonoks. mul nyt sit kupis teetä ja hunajaa. mut teeki melkee loppu. pitäs mennä kauppaan tänää ostaan kaikkee shittii ja tärkeet niinku just teetä ja röökii. kävin ajankulukseni lukees keskustelui tääl ranneliikkees. men tiiä miks sen tekemään menin ku aina saa mielen mustaks ku lukee sitä shittii. hirveen kiukkust ja katkerankin olosta porukkaa maailmas. muutamat karaktäärit varsi nki (siis oikeestaa niihin muutamaan perustan tän ajatuksen). mul tulee yhdest mieleen mun täti hirveesti. se on hirmu hankala ihminen ja rasittava, sil on paha tapa aina tietää kaikest kaikki ja olla ihan periaatteesta jo erimieltä. mua aina on mietityttäny et mitä kiksei ihminen oikeesti saa siitä? tai et onk se silleen vaan et se oma pohjattoman huono olo on jo niin turruttanu et ei ees oikeen osaa enää kaivata oikeesti hyvää oloo, et hyvä olo = vittumaisuus? se kuitenki ulottaa lonkeronsa ihan kaikkialle ja en oikeen osaa kuvitella et ihmisel olis.. jos siis on vaika tarve olla aina suuna päänä, fine, mut kun sit siihen kompataa se tarve olla aina eri mieltä ni moi. ku sitähän se tietysti on et pätemistä, et ainoa tapa mil ihmispolo saa itteens kohotettuu on dissaa muita ja nolata ja olla omast mielest nokelaa ja fiksuu, näsäviisast ja eri pätevää. samaan kastiin menee melkee ihm iset ku on silleen (omast mielestää) kuulisti kyynisii ja vittumaisii. jos oot luonnostaa kusipää ja arschletti ni fine, so be it, mut jos on se fasadi ja rooli päällä ja alkaa sen myötä karkaamaa omaa huonouttaan tai siis käyttää sitä kilpenä et "ku mä nyt vaan oon tälläne kusipää" koska vakaasti uskon et jos ihminen oikeesti on kusiupää ni eihän se sitä ite tiedosta, jos sitä alkaa käyttään aseena tai kilpenä ni se on vaan pelkkä säälittävä, pateettine rooli. ja onhan kaikil rooli toi, en ala yhtää dissaa sitä ja et sanoon et solis jotenki huono mut ei tarvi olla vältsyy. mua on aikain saaatos kovin keposesti dissattu vaik miks ja sillee oon lopulta tullu siihen tuloksee et mä oon ihan sairaan aito jannu. lily allen siivittää mua uuteen aamuun. "fuck you, fuck you very, very much.."

http://www.youtube.com/watch?v=NMZ-ZBZJ9Kw

nooh..

kyl se hiuka sillai horjahti et kaverit tarjos sampanjaa ja vodkaa ja sangriaa ja sit hiuka käytii ulkon baaris mut se ei oikee enää sit jaksanu se sidukka toimii. siideri on itseasias aika vitun tylsä ja paha juoma. bissest puhumattakaa. oon muutenki tavallaa aika kranttu noitte juomien suhtee mut harvas baaris saa skumppaa, missää muodos, et sit täytyy mennä paikkoihi mis ei sillai aina ihan viihdy ja se et onk se sit ottaja antaja kananpaskan kantaja ni en osaa sanoo. oon jotenki löytäny valkoviinin taas hiukan takas elämääni. punkku ei vaan toimi, ei. aikoinaa lussutin sitäki ihan mielellää. ja karhuu join aikoinaa kovasti. nyt ei bisse mee alas vaik maksettais. tai no, perjantaina maksettii yhden ison verran ja kyl se hiukan pykis takasin. nii se maku muuttuu. varmaa skumppaki alkaa eklottaa joskus. vodkast taas nii helppo vetää överit et siit voi saada traumaa. mullahan on lonkeroo kohtaa suuret inhot johtuen teinivuosien hirmumuistoist. toisaalta se on muutenki niin kamala juoma et fan. juotii eilen gray goosea. soli mukavaa. en o aikasemmi juonu ku oon jumittanu niin kovasti stolissa. mua hämmästyttää ku monasti olen törmänny siihen et ollaan kermaperseit ja snobei ku juon vaan skumppaa ja kaveri tykkää (ja tietää) viinesit hirveesti. et dissataan sitä. miks? samaa aikaa ku joku hifistelee eri bisse-laatui ja merkkei ni se on jotenki kovasti hienoo ja rispektattavaa. miks? onk se sitä et bisse on se rehdin ja työteliään rahvaan juoma ja siit saa saada kiksei ja hifistellä mut viini on yläluokan shittii ja siit pitäminen on naurettavaa snobbailu, et ei saa? eniveis, mua ei sillee kiinnosta. mua vaan hämmästyttää ja naurattaa. tavallaa myös siks et miks joisin valkkarii ku samal hinnal ja edukkaamminki saa näppärän pullon kuohuvaa. kuplat antaa kivan humalan ja lepposan & nauravaisen tunteen. joskus olen kans tykänny kovin kriekin kirsikkabissest. otin muutama tovi sit sellasen apteekis ja se ei sekään ihan toiminu niin ku joskus aikoinaa. hesas ku asuin viel ni muutamaan otteesee käytii baaris juomas .. mikä hitto se oli.. scrumby jack? rose? old something something..? eniveis, se oli hyvin tuhtia tavaraa, sangen sakeaa ja ihan oikeista omenoista tehtyä. se oli kyl hyvää. mut se oli kans aika vahvaa ja sen sit tietää mitä siit seuras. mäkin kautta ylämäkee kotii. niihi aikoihin kans campari tuoremehul toimis ja valkovenäläinen (haloo koska se EI toimis) ja vodkaa juotii karpalomehul. talvisi kaveri baaritiskin takana laitto mule aina sairaan vahvat minttukaakaot. ja taas mentii mäkin kautta ylämäkee hetken pääst. tavallaa mul onikävä hesan vuosia. mun vanha työkaveri tulee tänää yllättäen turkuu ja kylää, kattellaa haluuk tyttö ottaa huikaa tai ei. mul ollu jotenki pitkä pätkä takana nyt ja tavallaa toivoisin et ei otettas mut ei sit kans tiiä. kattellaa.


taas

ympäripäissään tulin kotii. juttelin ystävän mutsin ka terassil ja hn oli kliffa rouva. oikeen kiva iklta kaikin tavoin. nyt hyvää yötä. viel kultasormi hetken aikaa ja metwurstii.
-----------------------
ja työteliään päivän jälkee aprikoin josko lähtis taas illal muutamal. hmm.. suuria asioita täytyy ihmisen ratkasta.


jobi

mul on missiona päästä tänää vanhemmil kastelee kukat ja puutarha ku ne on mökil. eipä siin kai mitää, rento pyörälenkki ja touhuumist ulkoilmas.

mua hiukan kyrsii ku olis nyt sit turku modern just sillon ku oon poissa. en tiiä sen enempää siit häppeningist paitti et musaa. olis ollu kiva käydä katelee ja kuuntelee mut se jää nyt välii sit tält vuodelt. voi olla ettei se ees o menemisen arvonen tai sit se on festareiden festari ja kadun ikäni etten menny. joskin tukholma houkuttelee. oon koittanu kovin kattella et olisko mitä kliffaa tapahtumaa siel mut ihan hirveest ei o osunu silmii mitää sellast et wau. livrustkammarenii aattelin raahata poikkiksen. moderna museet olis kans ihana käydä jos siel olis jotain oikeen puhuttelevaa mut se ei just nyt tarjonnu mitää tajunnan räjäyttävää. siel muutama vuos sit räjäytettii tajunta ku oli näyttely muodist ja taiteest ja niitten kohtaamisist. soli kylmä päivä ku oltii siel. ihan näyttelyn loppumetreil. ostin sil reissul harmaan collegen nk:lt. pistin illal sen pääl ja burgundin huivin. missää ei liene ihan muotimuseoo. designmuseos on aina välil liippavii näyttelyi tietty mut neki enemmän sit randomei. jos pääsen new yorkii viel joskus takas ja siel sais vietettyy enemmän aikaa ku vaan hetken ni sit käyn mielellää siel muutamas museos. kansallismuseon on vissii ihan ok kokoelma vanhaa vaatet ja juttuu mut lienee aika huonos hapes. tai siinä määrin et ei voi pitää esil kaikkii koko aikaa niinku ei varmaan missää voi. kyotos olis kans aika iso ja laaja ja hieno fashion museo. voiskohan ne lähtee kiertueel jos kauniisti pyytäsin ja kirjottasin. voisin ihan japaniks laittaa meilii jos joku opastas mua hiukan. mun rucola kasvaa kaikkien odotusten vastasesti hyvin. pitäs laittaa joku ruoka mihi vois laittaa sitä. ja viinisuolaheinäki voi hyvin. sitäki pitäs laittaa johonkin. mul vaan syöminen nyt niin kovin hankalaa. ellei sit tee smoothiee et kaalii, kurkkuu ja rucola&suolaheinä. se ei vältsyy olis hirveen hyvää. tietyt maut ei vaan oikee saa olla nestemäises muodos tai ees sillee semisti sohjona. join eilen pullon cavaa. oli ihan ok, mut hämäs se et listattu erittäin kuivaks mut kuitenki lisättyy sokerii.. kaverit jatko vissii myöhään yöhö ja osa lähti aamust sit ajamaa pohjanmaal. mietin et jos asuis esim nyksi ni tulisko sitä luuhattuu kaikis näyttelyis ja tapahtumis sen enempää. tai olisko sitä vaan sit kamujen katol ottaa skumppaa ja pohtii et vitsi ku tääl on paljon kaikkee nähtävää ja sit skippais kaiken kuitenki. hmm.. meen pohtii tätä mysteerii vanhempien pihal. voisin samal kiristää mun fillaris joitain kohtii ja osii. satula heiluu ja jarrut kirskuu.


ihmiset

kesäpoika osti yöllä mökin göteborgista ja satunnaisten tuttujen kesken selvis et hän on eri varakas, mökki maksoi 50.000,00 markkaa. mä lähdin baariin kaverin ja sen kaverin kanssa kenest en tykkää mut mun faija tuli opastamaa mua miten pitää käyttäytyy naisseurassa. asuin yksin mun vanhempien luona ja oli pimeetä ja jotenkin syksystä.

arki hakkaa vastaan. tai ei nyt hakkaa vastaan mut hirvee kriisi ku jotenki pitäis saada jotain tehtyy ja aikaan, en tiä mitä. samal ei o mitään tekemist ja sillattis. pitäs lähtee vaikka ihan pyörälenkille. ruissaloo ja takas. mut ei voi ku kuulokkeet hajos ja uusiin ei varaa ennen palkkapäivää. möhnä. pyöräily ilman musiikkii on kuin suukko ilman viiksiä.

jeff buckley siivittää aamukahvii. ei o ees röökii. vaik siit haluisinki eroon ku vanhentaa ja rumentaa mut näin aamust se maistais kyl oikeen mukavalle.
--------------------------------------------------------------------
kaiken kaikkiaan mä melkee enemmä tykkäsin aleksis kiven elämäst ku en tykänny. se ei silti meinaa et olisin tykänny siit.

daft punk siivitti työhakemuksen tekoo.

pitäs pari viel laittaa meneen mut en tiiä mikä niitten taustamusaks sit toimis. thergothonii vois testata.


leffa

otin kirjastost aleksis kiven elämän. tään jari halosen pätkän. en oikee osaa sanoo juuta en jaata, et onk niin hirveet kuraa et menee spytates loppuilta tai onk kuraa muuten vaan, tai nerokas.. hmm..

sitähän ei kukaa koskaa oikee voi sanoo varmaks et mil mielel tehty, et kuin tosissaa. tuskin kovin, tiettykää. mietin hetken viel et jaksaako kattoo loppuu tai vaihdanko bondiin.


paluu

takas himaan tänää. olis ollu kiva jäädä viel hetkeks hengaan tänne mut eipä auta oikeen nyt kuitenkaan ku toisel alkaa työt. mut lähdetää tukholmaan touhuumaa heinäkuu lopus vielä. kliffaa, en o ollu tukholmas pariin vuoteen mikä sinällää on kauhistuttava ajatus tavallaa.

mul edes kreisii kaappien siivoomist ja järjestelyy. kenkii pitäs viedä suutaril fiksattavaks ja muutenki laittaa elämää ruotuun. hain töitä mun entiselt työnantajalta mut ei vissii natsannu. laittelen lisää kaikkii hakemuksii eri suuntii, ehdottelen hävyttömiä kaikille ja kattelen ottaak kukaa tosissaa mun ajatuksii.

mul soi yeah yeah yeahs pääs koko ajan. heads will roll. miten pääsen eroon siit? tarviik ees päästä? ei sinällää. mun kaveri kutsu mut sunttäreillee hesaa mut oon just sillo sit tukholmas. harmittaa hiuka ku se niin kiva tyyppi ja sillai vilpitön ja rento. eikä o nähty aikoihi. voi sen pojan kohtaloo.

en menny kattoo autoo. ei o varaa. ja se yksilö näytti silt et issuee edes aika viljalti. ainahan niis on mut tavallaa ei ehkä tarvis olla niin paljoo.


reissus

oon karannu kotoo viikolopuks ja hiuka pidemmäkski aikaa kulmil mun poikkiksen luo. ollu kliffaa. rentoo ja sillai kosteetakin aika ajoin. ollaan puitu kaikkii ulkonäköö liittyvii traumoi, muisteltu menneitä ja oltu hiukan terassil ku oli lämmint ja nättii. käyty alennusmyynneis ja ostettu leffoi ku oli edukkaasti. kesti aika kaian löytää 3 kelpoisaa pätkää ku sai anttilast kympil mut saatiin ne kuitenki. staying alive jäi illal kesken ja blue velvet kokonaa kattomat mut sen ku oon joskus nähny ni voi olla etten mitää missaa vaikken näkiskää. onhan siin isabella mut muitaakseni soli ihan ältsin tylsä pätkä. on paljo leffoi ku must aivan mielipuolisen tylsii ja silti niit jengi rispektaa ihan täpöi. en tiiä rispektaak ne oikeesti tai vaan siit riemust et kiillottaa omaa julkisivuu. muutenki funssannu itteeni ja muita. mä oon aika siisti jannu. on muutki.

mulla on kans ikävä alte herr kliffaa. mul tarjottii kissaa mut ei voi ottaa ku on se koira. raukan elämä päättyy 13.7. jos ei löydy kotii sil. schade. toisaalta mulla on viime aikoina alkanu tuleen kaikkee hiukan allergist oiret ja murhe pääl et eihän mul vittu puhkee allergiaa eläimii? solis paha. allergine lapsil? fine, parantas vaan elämänlaatuu mut ei eläimil, en minä. se olis niinki niin väärin. et katotaa ku jusu tulee takas et mis mennää et alkaak taas kutittaa ja oksettaa. sit tuohduin oikeen ku katoin uutisii pamplonan (?) härkäjuoksusit. hyi hitto.

ku suomi ei kuitenkaa eroo eu:sta vaik kuin kirjottasin presidentil ni voink mä perustaa oman valtion ja irrottautuu suomest? et solmisin diplomaattsii välei muutamaa suuntaa ja kehittäisin oman kielen. mut mä en varmaa täl hetkel liittyis eu:hun vaik oman valtion ainoana ehdokkaana voisin olla aika kovil jos olisin eu:s ni pääseen parlamenttii.

kesälomaa viel kuun loppuu. sit ollaan ihmees. kattellaa.


häät

mun kaverit meni viime yönä naimisii amsterdamissa. morsiamel oli valkonen vintagemekko päällä, pitsiä ja minimittanen j selästä kokonaan auki, pitsisukkikset ja valkoset ballerinat. jostain syystä morsian laitto päähänsä pinkein ruuruin koristellun olkihatun. mä olin mun kamujen luona ja ku menin vessaan koitin saada ovee kiinni. kaverin bändin miksaaja tuli auttaan ja suihkuverho oli niin kireellä et se alko repimään seinää irti.

kun käytii aamiaisel kahvilas ilahduin kovin ku siel oli suomekskin kaikki laitettu listaan et mitä tarjol. ne häät oli vast keskiyöl ja morsiusneitoi oli 4. en tiiä kuka oli sulhanen mut hollantiulainen se oli kuitenki.


addikti

jackson ei koskaa oikee ollu mulle hirveen kova juttu. toki hitit osaa ulkoo ja omistin jopa aikoinaan bad-levyn mut annoin sen kaverille ku must se oli loukkaavaa et mulla oli jotain muuta musaa kaapissa madonnan ohella. oltii baaris ku kaveri laitto uutisen et jackson on kuollu ja se silti jotenki hiljensi. oon aika aktiivisti seurannu uutisointii asian ympäril nyt koko ajan ja onhan se aika helppooki ollu kun koko ajan jostain foorumista tulee uutta tietoo ja "tietoo". aika vahvasti uskon et kaikki info on enemmän tai vähemmän "tietoo" lopulta. mua enemmänki kiinnostaa koko tää mylläkä asian ympäril ku itse uutinen. menemättä sen enempää siihen miten kaksnaamasta joittenkn lehtien ym. uutisointi ja toiminta on mua juitenki jotenki hämmästyttää se mieletön hysteria asian ympäril ja miten paljon.. ei voi sanoo et ihmetyttää jacksonin glorifiointi koska enemmä mua sylettäis jos olis lehdet täynnä dissaamista ja jätesankojen penkomist (vaik sitäkin toki on ilmassa).

mua semminkin hämmensi uutinen et 12 fania on tehny itsemurhan asian takia. oikeesti..

tavallaan kans laittaa asiaa miettiin et jackson ja madonna oli ne dinosaurukset 80-luvulta ku viel oli mukana niin vahvasti. onhan sielt muitakin mut tavallaan ei ehkä ihan saman kaliiperin. ja tietty kans se miten eri tavoin ihmiset on handlannu elämän ja kuuluisuuden j kaiken. tietty jacksonin kohdalla ei voi edes olettaa et ihmisest ihan tasapainosta tai "normaalii" vois ees tulla uran pituuden ja kaiken muun huomioiden.

samal koke ehirveet morkkist siit et on niin koukus jacksonin kuolemaan et haukkana vahtii eri saittei et onk uutta matskuu. et samalainen haaskalintu mä olen siinä missä muutkin. mun aktiivisten klikkausten takia niit uutisii niin ahkeraan laitetaa framil.

ehkä eniten mietityttää perhe siin jacksonin ympäril. ja se loisten armeija ku on vetäny rahaa. tietty kans luin uutisii ja dataa niist oikeudenkäynneist ja niist lapsista ja niiden perheistä ketkä niit syytteit nosti. ja katoin martin bashirin haastattelun. ja mietin miten yksinäinen ihmisen täytyy olla et se roudaa mukanaan niit vahanukkei hotelleihin ja kaikkial.

yksinäisyys on ehkä kauhein asia mitä voin kuvitella ihmiselle tapahtuvan.