• pelsepuuppi

reissus

oon karannu kotoo viikolopuks ja hiuka pidemmäkski aikaa kulmil mun poikkiksen luo. ollu kliffaa. rentoo ja sillai kosteetakin aika ajoin. ollaan puitu kaikkii ulkonäköö liittyvii traumoi, muisteltu menneitä ja oltu hiukan terassil ku oli lämmint ja nättii. käyty alennusmyynneis ja ostettu leffoi ku oli edukkaasti. kesti aika kaian löytää 3 kelpoisaa pätkää ku sai anttilast kympil mut saatiin ne kuitenki. staying alive jäi illal kesken ja blue velvet kokonaa kattomat mut sen ku oon joskus nähny ni voi olla etten mitää missaa vaikken näkiskää. onhan siin isabella mut muitaakseni soli ihan ältsin tylsä pätkä. on paljo leffoi ku must aivan mielipuolisen tylsii ja silti niit jengi rispektaa ihan täpöi. en tiiä rispektaak ne oikeesti tai vaan siit riemust et kiillottaa omaa julkisivuu. muutenki funssannu itteeni ja muita. mä oon aika siisti jannu. on muutki.

mulla on kans ikävä alte herr kliffaa. mul tarjottii kissaa mut ei voi ottaa ku on se koira. raukan elämä päättyy 13.7. jos ei löydy kotii sil. schade. toisaalta mulla on viime aikoina alkanu tuleen kaikkee hiukan allergist oiret ja murhe pääl et eihän mul vittu puhkee allergiaa eläimii? solis paha. allergine lapsil? fine, parantas vaan elämänlaatuu mut ei eläimil, en minä. se olis niinki niin väärin. et katotaa ku jusu tulee takas et mis mennää et alkaak taas kutittaa ja oksettaa. sit tuohduin oikeen ku katoin uutisii pamplonan (?) härkäjuoksusit. hyi hitto.

ku suomi ei kuitenkaa eroo eu:sta vaik kuin kirjottasin presidentil ni voink mä perustaa oman valtion ja irrottautuu suomest? et solmisin diplomaattsii välei muutamaa suuntaa ja kehittäisin oman kielen. mut mä en varmaa täl hetkel liittyis eu:hun vaik oman valtion ainoana ehdokkaana voisin olla aika kovil jos olisin eu:s ni pääseen parlamenttii.

kesälomaa viel kuun loppuu. sit ollaan ihmees. kattellaa.

5 kommenttia

noksu

12.7.2009 23:18

13.7 siis huomenna?! EIIII! Mä ottasin salamana mut mullakin on toi nakki. Ja oon kans allerginen, myös koirille, mutta onneksi en nakille. Allergiat on pahuus.

kesäpoika

13.7.2009 17:18

Voikohan siedätyshoitoon päästä jos sanoo syyksi että oli pakko pelastaa.. :-/

pelsepuuppi

13.7.2009 19:01

nii.. en ihan sen siedätyshoidon suhtee o kartal et mitä sen kans vois tehdä. mul ollu 2 kissaa, toinen eli 18 vuotta eli liki mun koko tiedostavan elämäni, sit ollu koira, gerbiili ja 4 undulaattii. nyt tuo vanha koira ollu enemmä ja vähemmän mulla ja vois ajatella et olen sen siedätykseni täs elämäs hoitanu jo.

kyseinen kissi lähti taivaaseen. toivottavasti on paremmin asiat.

noksu

14.7.2009 00:56

Hyvää matkaa kissanpennulle raparperitaivaaseen...

Rokkihomo

14.7.2009 01:42

(Himpula!)