• pelsepuuppi

leffa

otin kirjastost aleksis kiven elämän. tään jari halosen pätkän. en oikee osaa sanoo juuta en jaata, et onk niin hirveet kuraa et menee spytates loppuilta tai onk kuraa muuten vaan, tai nerokas.. hmm..

sitähän ei kukaa koskaa oikee voi sanoo varmaks et mil mielel tehty, et kuin tosissaa. tuskin kovin, tiettykää. mietin hetken viel et jaksaako kattoo loppuu tai vaihdanko bondiin.

3 kommenttia

pelsepuuppi

14.7.2009 22:08

onhan tää tietty sangen camp, joo, mut onk liian alleviivaavasti?

julmaa ku ei osaa tehdä mitää lopullisii ja ehdottomii tuomioi.

Aboa

14.7.2009 22:31

Siinä oli joitakin todella mielenkiintoisia painotuksia ja kohtauksia. Pidin mm. fenno- ja svekomaanien tappeluista ja siitä, miten Kivestä oli tehty aktiivinen toimija, ei ajelehtija. Näyttelijätyö olikin sitten aika skeidaa. Varsinkin pääosanesittäjän jatkuva käsiliike sai suonen katkeamaan päästä.

pelsepuuppi

14.7.2009 22:39

joo siis onahn täs satunnaisii hauskasii juttui mut mua jotenki sylettää just et kaikki on kuvatu mielenvikasiks (vrt. keskiajan markkinat). toisaalta olik se joulubileet ku oli halosen kans ja sekään nyt ei jaksanu mua yhtää pöyhästä. et voi olla kans sit ihan se et kyseinen ohjaaja ei osaa tehä sellast mun olost juttuu (tai siis halua tai whatever).

katton loppuu kuitenki ku jo niin pitkäl päässy. onpahan sit nähty ja voi känis alkaa paasaa kuppilas.