• pelsepuuppi

addikti

jackson ei koskaa oikee ollu mulle hirveen kova juttu. toki hitit osaa ulkoo ja omistin jopa aikoinaan bad-levyn mut annoin sen kaverille ku must se oli loukkaavaa et mulla oli jotain muuta musaa kaapissa madonnan ohella. oltii baaris ku kaveri laitto uutisen et jackson on kuollu ja se silti jotenki hiljensi. oon aika aktiivisti seurannu uutisointii asian ympäril nyt koko ajan ja onhan se aika helppooki ollu kun koko ajan jostain foorumista tulee uutta tietoo ja "tietoo". aika vahvasti uskon et kaikki info on enemmän tai vähemmän "tietoo" lopulta. mua enemmänki kiinnostaa koko tää mylläkä asian ympäril ku itse uutinen. menemättä sen enempää siihen miten kaksnaamasta joittenkn lehtien ym. uutisointi ja toiminta on mua juitenki jotenki hämmästyttää se mieletön hysteria asian ympäril ja miten paljon.. ei voi sanoo et ihmetyttää jacksonin glorifiointi koska enemmä mua sylettäis jos olis lehdet täynnä dissaamista ja jätesankojen penkomist (vaik sitäkin toki on ilmassa).

mua semminkin hämmensi uutinen et 12 fania on tehny itsemurhan asian takia. oikeesti..

tavallaan kans laittaa asiaa miettiin et jackson ja madonna oli ne dinosaurukset 80-luvulta ku viel oli mukana niin vahvasti. onhan sielt muitakin mut tavallaan ei ehkä ihan saman kaliiperin. ja tietty kans se miten eri tavoin ihmiset on handlannu elämän ja kuuluisuuden j kaiken. tietty jacksonin kohdalla ei voi edes olettaa et ihmisest ihan tasapainosta tai "normaalii" vois ees tulla uran pituuden ja kaiken muun huomioiden.

samal koke ehirveet morkkist siit et on niin koukus jacksonin kuolemaan et haukkana vahtii eri saittei et onk uutta matskuu. et samalainen haaskalintu mä olen siinä missä muutkin. mun aktiivisten klikkausten takia niit uutisii niin ahkeraan laitetaa framil.

ehkä eniten mietityttää perhe siin jacksonin ympäril. ja se loisten armeija ku on vetäny rahaa. tietty kans luin uutisii ja dataa niist oikeudenkäynneist ja niist lapsista ja niiden perheistä ketkä niit syytteit nosti. ja katoin martin bashirin haastattelun. ja mietin miten yksinäinen ihmisen täytyy olla et se roudaa mukanaan niit vahanukkei hotelleihin ja kaikkial.

yksinäisyys on ehkä kauhein asia mitä voin kuvitella ihmiselle tapahtuvan.