• pelsepuuppi

ihmiset

kesäpoika osti yöllä mökin göteborgista ja satunnaisten tuttujen kesken selvis et hän on eri varakas, mökki maksoi 50.000,00 markkaa. mä lähdin baariin kaverin ja sen kaverin kanssa kenest en tykkää mut mun faija tuli opastamaa mua miten pitää käyttäytyy naisseurassa. asuin yksin mun vanhempien luona ja oli pimeetä ja jotenkin syksystä.

arki hakkaa vastaan. tai ei nyt hakkaa vastaan mut hirvee kriisi ku jotenki pitäis saada jotain tehtyy ja aikaan, en tiä mitä. samal ei o mitään tekemist ja sillattis. pitäs lähtee vaikka ihan pyörälenkille. ruissaloo ja takas. mut ei voi ku kuulokkeet hajos ja uusiin ei varaa ennen palkkapäivää. möhnä. pyöräily ilman musiikkii on kuin suukko ilman viiksiä.

jeff buckley siivittää aamukahvii. ei o ees röökii. vaik siit haluisinki eroon ku vanhentaa ja rumentaa mut näin aamust se maistais kyl oikeen mukavalle.
--------------------------------------------------------------------
kaiken kaikkiaan mä melkee enemmä tykkäsin aleksis kiven elämäst ku en tykänny. se ei silti meinaa et olisin tykänny siit.

daft punk siivitti työhakemuksen tekoo.

pitäs pari viel laittaa meneen mut en tiiä mikä niitten taustamusaks sit toimis. thergothonii vois testata.

2 kommenttia

Roope2

15.7.2009 12:03

Päivän aloittaminen sikarin kera on todellakin mitä nautittavinta. (Onneksi) siihen on aikaa niin harvoin.

pelsepuuppi

15.7.2009 20:24

mullahan ei o oikee kokemusta sikareista paitti kaverin varpajaisissa kun oli sit klassiseen tyyliin konjakkii ja viskii tarjol ennen (ja jälkeen) sikareiden. ne oli mul hiukan ohimenevät juhlat kun on niin peräti rajottunu juomatottumusten suhteen. tietty mul siis oli omat pullot messis kuohuvaa et ei se sillain ny ollu.

mul ihan sillai ideaaliaamu on et varhain ylös, kahvit siin ja tupakka on kovin mukava kupees. ja jos sit saa kuoharii tai peräti sampanjaa mil polkasta uuteen päivän ni aina parempi. joskin ne kerrat ku on alkanu aamu kuohuval ni yleenäs ei o sillai autol päässy koko päivänä mihinkää ja sauna kuumana ihmiset alkanu putoilee pitkin päivää ja iltaa.