• pelsepuuppi

paluu

takas himaan tänää. olis ollu kiva jäädä viel hetkeks hengaan tänne mut eipä auta oikeen nyt kuitenkaan ku toisel alkaa työt. mut lähdetää tukholmaan touhuumaa heinäkuu lopus vielä. kliffaa, en o ollu tukholmas pariin vuoteen mikä sinällää on kauhistuttava ajatus tavallaa.

mul edes kreisii kaappien siivoomist ja järjestelyy. kenkii pitäs viedä suutaril fiksattavaks ja muutenki laittaa elämää ruotuun. hain töitä mun entiselt työnantajalta mut ei vissii natsannu. laittelen lisää kaikkii hakemuksii eri suuntii, ehdottelen hävyttömiä kaikille ja kattelen ottaak kukaa tosissaa mun ajatuksii.

mul soi yeah yeah yeahs pääs koko ajan. heads will roll. miten pääsen eroon siit? tarviik ees päästä? ei sinällää. mun kaveri kutsu mut sunttäreillee hesaa mut oon just sillo sit tukholmas. harmittaa hiuka ku se niin kiva tyyppi ja sillai vilpitön ja rento. eikä o nähty aikoihi. voi sen pojan kohtaloo.

en menny kattoo autoo. ei o varaa. ja se yksilö näytti silt et issuee edes aika viljalti. ainahan niis on mut tavallaa ei ehkä tarvis olla niin paljoo.

6 kommenttia

pelsepuuppi

14.7.2009 21:58

jebu, kiitti vinkeist ja ajatuksist.

meil plääni et hiuka vähemmä olis kauppoi täl kierroksel ku massit lopus mut toki sitä täytyy hiukan. ja siinhän on sit kulmil kaikkee fifth avenuee ja kaikkee ku voi ihan ohimennen käydä vilkasees..

Torontosta

15.7.2009 04:46

Olin suomessa 4 viikkoa, good & bad.Hhelpottuneena tulin kotimaahan, nyt pian lennamme Nova Scotia etela rannikolle Atlantin rannalle. Lobster season- hummeri aika silloiin nammmmm.

Torontosta

15.7.2009 04:48

Tarkoitan itarannikolle- eastcoast!