• pelsepuuppi

jobi

mul on missiona päästä tänää vanhemmil kastelee kukat ja puutarha ku ne on mökil. eipä siin kai mitää, rento pyörälenkki ja touhuumist ulkoilmas.

mua hiukan kyrsii ku olis nyt sit turku modern just sillon ku oon poissa. en tiiä sen enempää siit häppeningist paitti et musaa. olis ollu kiva käydä katelee ja kuuntelee mut se jää nyt välii sit tält vuodelt. voi olla ettei se ees o menemisen arvonen tai sit se on festareiden festari ja kadun ikäni etten menny. joskin tukholma houkuttelee. oon koittanu kovin kattella et olisko mitä kliffaa tapahtumaa siel mut ihan hirveest ei o osunu silmii mitää sellast et wau. livrustkammarenii aattelin raahata poikkiksen. moderna museet olis kans ihana käydä jos siel olis jotain oikeen puhuttelevaa mut se ei just nyt tarjonnu mitää tajunnan räjäyttävää. siel muutama vuos sit räjäytettii tajunta ku oli näyttely muodist ja taiteest ja niitten kohtaamisist. soli kylmä päivä ku oltii siel. ihan näyttelyn loppumetreil. ostin sil reissul harmaan collegen nk:lt. pistin illal sen pääl ja burgundin huivin. missää ei liene ihan muotimuseoo. designmuseos on aina välil liippavii näyttelyi tietty mut neki enemmän sit randomei. jos pääsen new yorkii viel joskus takas ja siel sais vietettyy enemmän aikaa ku vaan hetken ni sit käyn mielellää siel muutamas museos. kansallismuseon on vissii ihan ok kokoelma vanhaa vaatet ja juttuu mut lienee aika huonos hapes. tai siinä määrin et ei voi pitää esil kaikkii koko aikaa niinku ei varmaan missää voi. kyotos olis kans aika iso ja laaja ja hieno fashion museo. voiskohan ne lähtee kiertueel jos kauniisti pyytäsin ja kirjottasin. voisin ihan japaniks laittaa meilii jos joku opastas mua hiukan. mun rucola kasvaa kaikkien odotusten vastasesti hyvin. pitäs laittaa joku ruoka mihi vois laittaa sitä. ja viinisuolaheinäki voi hyvin. sitäki pitäs laittaa johonkin. mul vaan syöminen nyt niin kovin hankalaa. ellei sit tee smoothiee et kaalii, kurkkuu ja rucola&suolaheinä. se ei vältsyy olis hirveen hyvää. tietyt maut ei vaan oikee saa olla nestemäises muodos tai ees sillee semisti sohjona. join eilen pullon cavaa. oli ihan ok, mut hämäs se et listattu erittäin kuivaks mut kuitenki lisättyy sokerii.. kaverit jatko vissii myöhään yöhö ja osa lähti aamust sit ajamaa pohjanmaal. mietin et jos asuis esim nyksi ni tulisko sitä luuhattuu kaikis näyttelyis ja tapahtumis sen enempää. tai olisko sitä vaan sit kamujen katol ottaa skumppaa ja pohtii et vitsi ku tääl on paljon kaikkee nähtävää ja sit skippais kaiken kuitenki. hmm.. meen pohtii tätä mysteerii vanhempien pihal. voisin samal kiristää mun fillaris joitain kohtii ja osii. satula heiluu ja jarrut kirskuu.

2 kommenttia

pelsepuuppi

16.7.2009 09:21

nii ja amy winehouse siivittää tätä aamuu ja mehukeitto (mansikka, punaherukka ja raparperi, utan socker, tietysti mut hunajaa hiuka ja vehnäleseitä).