Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset maaliskuulta 2008.

työtä

koska mulla ei sinällää oo mitää kiinnekohtii tähän pääsiäisee paitsi et koulust oli lomaa ja ala-asteel askareltii tipui ja kaikkee roinaa et keltast ja pörröst. nii ni se oli mul tää pointti et mul on tänäänki hetken verran työtä edes. ja sit mietin kyl et se olis kiva mennä kavereitten kans hiukan touhuumaa. ilma on niin nätti ja olis hiukan elämän haaskoo istuu koko päivä sisäl. pää sattuu ku tuli otettuu eilen skumppaa ja siiderii. mut mieluisa ylläri oli et tapasin eilen sen korusuunnittelijan ja oltii aika hyvin yhteisymmärrykses et millaset korut tulis settii. hinnast pitää viel alkaa neuvottelee ku mul ei nyt ylettömii rahoi olis kuitenkaa käyttää.. tai no, koru ehkä hiukan liian hienosti sanottu ku enemmän kyse on.. en tiiä sanaa, suurempi juttui ja sillee.. kreisei (joittenki mielest voi olla).

otan buranan, laitan aamupalaa ja lisää kahvi ja leikin et hommat etenee.

kliffat pääsiäiset kuitenki kaikil, otti sen vastaan kuin hartaasti tai maallisesti tahansa.


overpowered

róisín soi päässä. pian kans kajareist.

yllättävä yhteydenotto, yllättävä kommentti. i'm overpowered. aikaa kulunu jo tovi, otti lujille sillon ja silti mus elää joku pieni vitun naurettava kipinä.

mä oon niin säälittävä.

meen tekee housui. toppaan etumuksen, ei satu jos potkitaa. mustaa samettii. laitan viel satiininauhat sivusaumaa ja vuoraan satiinil.


unelmat

menee ja tulee. olisko mun järkevää ottaa kämppä jos sen sais? vuokral siis? toki olis se kivaa mut et haluuk ku ei olis oma? mitä jos sit tulee et mene kaikki uusiks? tahtois kyl omistaa. elänkö haaveissa? ainaki rennosti. mietin ku jotku aina välil nillittää mun tilanteest ettei ne pystyis elämään näin, et koittavat antaa kuvan et on niin kreisin vahvoi ettei kestäis. mitä v**uu? heikkouttahan se must on.

ihanaa, työt alkaa ja mun oikeest pitäz tsekkaa ja päivittää mun vaatekaappi (-pit). tarvisin kaikenlaist, ihanii juttui. ja kevät tulos, voi alkaa käyttää kenkii, kaikkii kenkii. nahkapohjasii lipokkait, ylellisen kauniit kenkii. ja sit oon ymmärtäny faktan et mulla ei o musta-valkosii kenkii, sellaset tarviin eli sellaset pitää hankkii. mua hiukan kyrsi ettei niis hienois ollu mun kokoo, ne kun ei ollu ees kalliit, 99€ vaan. toisaalta mul kans uus ote ja asenne moniin asioihin eli vois olla jeessii jos todella pääsis tukholmaan ostoksil.

kahvi hyvää, flunssa taittunu. opet ja mentorit kaikki kovasti tykkää mun työstä. mula menee kliffasti. ens viikol saa kans jumpattuu ku tauti hoidettu. kroppa pitää saada muokattuu. muute ei elämäst tu yhtää mitää.


aamu

tänää pitäs mennä allekirjottaan työsopimus, jatkaan kaverin hääpukua tai siis sen suunnittelua vasta so far ja illal kavereitten kans hengausta. nyt ku on työ ja asiat sillee et jees, pitäs alkaa miettii muutami elämään liittyvii suurii kysymyksii, asoi mitkä painaa mieltä ja vituttaa just nyt tosi paljon. mut toisaalta.. onk se sit luovuttamist? ku ei se o tässä mitä haluaa ja odottaa. onk se sit mielekästä täs vaihees jo tyytyy ja ottaa suunnitelma b käyttöö? ei. emmä halua. miks pitäs tyytyy? ja joo, täytyy laittaa hakemuksii menemää. vaikkei ees huvittais. tai siis huvittais, hakemas töitä paikoist mist ei ees lopulta ihan hirveesti nappaa vaik saiski töitä. en o koskaa kumartanu oikee ketää, en oikeesti. okei joo, madonna. mut muutama vanha työkaveri ja muutama nykynen (kai täytyy sanoo) kaveri niin kovasti aina kiinnostunei siit kuka on kuka ja kuka tuntee kenet ja for real, ketä oikeesti kiinnostaa. ku mä en ees oikeesti tiiä kuka on kuka ja kuka tekee mitä/tuntee kenet. vanha tarina erottajalt, kaveri tuli mn kans sinne ja totes et tajuaa miks käyn siel aina ku kaikki ketkä "on jotain" istuu siel. ja mä kun näin vaan sen erottajan vakiopossen.

jotenki haaveet muuttunu. ne mitä oli viime kesän olis varmaan pitäny mut onnellisena, totta kai, mut emmä niitten kans olis voinu elämääni rakentaa. se olis ollu vaan quick fix, mä haluun jotain pysyvää tai ees pysyvämpää. ja oon kyllästyny moneen asiaan mun elämässäni just nyt. ja monet asiat oon alkanu hyväksyy ja sulattaa.

mukava aamu.
********
ja viel paremmaks muuttu aamu ku luin meilit ja mentor liekeis mun työst. ist gut. ik ben gelukkig.
********
ja ihan vaan just in case, ettei tulis mitään väärinkäsityksii; mun viime kesän haaveet liitty kämppään ja koiraan, that's it.


ike

länkyttää telsus, toivottavasti kans johanna tukiasit haastatellaa. niin kliffaa et pelsenkin tasosel ihmisel tulee tällast tärkeet ja merkittävää uutist. nyt on ihan kaikkii ulkopuolisiis tyyppei messis. kreisii. en nyt me sanoo et olisin mitenkää poliittisesti aktiivinen tai ees millään tasol kiinnostunu politiikast ja bla bla.. mutta mutta, onhan tää nyt surkuhupaisaa ja ei voi kieltää etteikö olis kuitenki viihdyttävää.

toisaalta siin kans se, ku vois ja kandeis muistaa, et mä voisin elää elämäni vallan mainiosti ilmankin tällasii uutisii ja juttui. ja siinähän se johanna onki telsus kertoos omaa puoltaan asiasta..
***
hyvinhä se dolssi hoiti homman kotii. jankkas vartin et juttu paisunu eikä missää vaihees hän halunnu tällast metakkaa ja kivasti muisti antaa dolls kalenterin viel toimittajal.


lentsu

pelse kipeenä, pient lunssaa. ei huvittas olla ny kipee ä eikä oikee tohtiskaa ku mieluummi hoitais hommii. kliffa tulee hoitoo pääsiäsiseks. sepä vasta mieluisa yllätys. paappal pitäs ostaa luit vissii.

tekis mieli vaan mennä makkaamaa ja mikäs mua estää? ei mikää. mut samal kourasee niin syvält suelust et pitäs saada hommii tehtyy. jos vaik lukis sit samas ja laittas asian muistii. kyl kyl.

mä oikee käyny miettii muutaman ihmisen elämää, kenen blogei täälki luen, et millasii ihmisii ne on. milt näyttää ja kaikkee. ja aika harval on profiilis kuva ani sit vaan sen perusteel houtuu funssaa et minkä ite päässäs keksii. muutaman tiiän, jees, et milt näyttää. muutaman nähny mut ollu niin tukkees ettei o pienintäkää muistikuvaa lopulta. tavallaa taas liikaa aikaa vissii itellee ku kelailee näit juttui. mut haloo, istun koneel ja ompelen tai leikkaan kaavaa, siin aika helppo alkaa mielen reissaamaa.

nyt inkiväärii, hunajaa, carmolis-tippoi ja valkosipulii. taittuu tauti ja pelse.


koska

turun sanomat, hesari, iltikset molemmat. image, rumba, nyt-liite ja kuukausliite, gloria ja :n koti, :n viini. plaza, i-D, vogue (mitä maita nyt hollil), l'uomo vogue, arena homme plus, bon. et, yhteishyvä, kotiliesi ja kodin kuvalehti, anna, eeva, me naiset. kaikkii en osta enkä ees lue joka numeroo uskollisesti. ja aina välil on jossain juttu ja haastattelu vanhemmast rouvast kenel on hiukan liikaa elopainoo, värikäs kaftaani mustien päntsyjen pääl ja kreisit, vahvat pokat kuka sanoo et elämäs saa kaiken mitä haluaa kunhan haluaa tarpeeks ja määrätietoisesti alkaa tekee hommia sen etee et saa kaiken mitä haluaa. sit jotku tekee seinil tai jäkärin oveen kaikkii dream boxei et alkas elää elämääs ees jollai tiedostamattomal tasol sillai et saavuttais onnen. ja siis kaiken mist haaveilee mikä vissii sit tuo onnen.

mä sain eilen alkamani takin proton tehtyy almost loppuu. oon salaa hiukan tyytyväinen siihen, kangas on oikee, kaulus toimii ja vuorikankaat kokonaisuutee passelit. mut en silti o varma kuuluuk tää sit kuitenkaa mun lopputyöhön.

sinkkuelämä pyöriny taustal koko päivän, kakkos kausi. pia alan tekee dream boxii mun seinäl.


palmusunnuntai

ja tahdon pizzaa. katon elisabethia taas ja tä on vaan niin täydellinen elokuva. en voi ymmärtää. mul myös hiuka hankalaa aika ajoin tajuta ihan muutamia teknisiä juttuj apuvustuksessa et miten ne on tehty, vaatteet siis ja asusteet. hiukan samaa ihmetystä kävin läpi diorin viime syksyn haute couture mallistoa netist kattoessa.


skandinaavi

mietin kovasti, ku tuo työ menee jotensaki simppelimpää suuntaa koko ajan, et kuin paljon suomalaisuus näkyy mun työssä. ja et ok se paha. mul oli yhden.. ei se oo ope se on joku artisti(n) kans miitinki taannooin ja se jotenki ei ny dissaamal mut jotein hassustoi sano jotai et kyl skandinaavin aina tunnistaa ja jotai ja mul jäi sellanen kaiku sydämee et se ei ollu ihan.. tai miks mun pitäis koittaa väkisin muuttaa itteeni ja kädenjälkeeni? eihä siinäkää o mitää järkee. joo varmaan mul on jotain signaure-juttui mitkä aina asennan mukaa mist vois aika ajoin luopuu mut mitäpä siitä(pä)?

ja lasketaak suomee ees skandinaviaa? eik tä o sit enemmä fenno-skandinaviaa? ja tunteek kukaa mu ku suomalainen fenno-skandinaviaa? ku ihmiste puhuu skandinaviast ni laskeek ne suomen messii? eihä me olla mikää uljas viikinki-kansa. persjalkast porukkaa uralin takaa. ruåttalaiset ne on nättei..

tänää haen hakaneuloi jostai. paljon. et sillee punk.


guru

päivä ollu hyvä ja tuotelias. mä oon vaan vittu hyvä. sain kankaat yhtee settii jok, yhteen mul onki jo valmiina. illal viel lähtee paketti menee ja huome alan laittelee uutta takkii kasaa. ja punomaa nyöriä ja nauhaa toiseen.

mitä mittää, kai sitä vois syödä jotai. mut mitä..?