• pelsepuuppi

skandinaavi

mietin kovasti, ku tuo työ menee jotensaki simppelimpää suuntaa koko ajan, et kuin paljon suomalaisuus näkyy mun työssä. ja et ok se paha. mul oli yhden.. ei se oo ope se on joku artisti(n) kans miitinki taannooin ja se jotenki ei ny dissaamal mut jotein hassustoi sano jotai et kyl skandinaavin aina tunnistaa ja jotai ja mul jäi sellanen kaiku sydämee et se ei ollu ihan.. tai miks mun pitäis koittaa väkisin muuttaa itteeni ja kädenjälkeeni? eihä siinäkää o mitää järkee. joo varmaan mul on jotain signaure-juttui mitkä aina asennan mukaa mist vois aika ajoin luopuu mut mitäpä siitä(pä)?

ja lasketaak suomee ees skandinaviaa? eik tä o sit enemmä fenno-skandinaviaa? ja tunteek kukaa mu ku suomalainen fenno-skandinaviaa? ku ihmiste puhuu skandinaviast ni laskeek ne suomen messii? eihä me olla mikää uljas viikinki-kansa. persjalkast porukkaa uralin takaa. ruåttalaiset ne on nättei..

tänää haen hakaneuloi jostai. paljon. et sillee punk.

4 kommenttia

millikan

15.3.2008 15:12

Suuri osa maailmaa mieltää Suomen osaksi Skandinaviaa...ja kai se kulttuurisesti aika lähelle osuukin. Ja skandinaavidesign suosii yksinkertaisuutta, ei kai siinä mitään, makunsa kullakin (yksi tanskalaistuttu kommentoi italialaisesta huonekaludesgnista "sticking a fat-assed golden angel somewhere there and call it design"...)

pelsepuuppi

15.3.2008 18:23

tää on just tätä, mähän oon otettu et mut lasketaa maailmal samaa possee ku svedut. ja kans funssaan et fenno-skandi.. suomen paremmin tunnettu läppä.

ja mul hiuka sama italian muotia kohtaan ku sun kaiffal huonekalui.

noksu

15.3.2008 18:37

Omaa kädenjälkeä ei todellakaan kantsi lähtee muuttaa, kuuluu sitte mihin tahansa genreen tai ei mihinkään. Ne on sun suunnittelemia juttuja, that's it.

Ja hakaneulat nyt vaan toimii. Aina.

pelsepuuppi

16.3.2008 09:59

oma kädenjälki tottakai monien asioiden summa. se et on finski merkkaa omat nurkkansa, koulut, perhe, kaverit, musamaku.. kaikki jättää oman jälkensä. onhan se sama eri maissa. hollannin ja laajemmin koko se nurkkakunta belgia-hollanti ni oma meisinki siel on. ja mun kädenjälki on must aivan pistämätön. en vaihtais sitä mihinkää.