• pelsepuuppi

unelmat

menee ja tulee. olisko mun järkevää ottaa kämppä jos sen sais? vuokral siis? toki olis se kivaa mut et haluuk ku ei olis oma? mitä jos sit tulee et mene kaikki uusiks? tahtois kyl omistaa. elänkö haaveissa? ainaki rennosti. mietin ku jotku aina välil nillittää mun tilanteest ettei ne pystyis elämään näin, et koittavat antaa kuvan et on niin kreisin vahvoi ettei kestäis. mitä v**uu? heikkouttahan se must on.

ihanaa, työt alkaa ja mun oikeest pitäz tsekkaa ja päivittää mun vaatekaappi (-pit). tarvisin kaikenlaist, ihanii juttui. ja kevät tulos, voi alkaa käyttää kenkii, kaikkii kenkii. nahkapohjasii lipokkait, ylellisen kauniit kenkii. ja sit oon ymmärtäny faktan et mulla ei o musta-valkosii kenkii, sellaset tarviin eli sellaset pitää hankkii. mua hiukan kyrsi ettei niis hienois ollu mun kokoo, ne kun ei ollu ees kalliit, 99€ vaan. toisaalta mul kans uus ote ja asenne moniin asioihin eli vois olla jeessii jos todella pääsis tukholmaan ostoksil.

kahvi hyvää, flunssa taittunu. opet ja mentorit kaikki kovasti tykkää mun työstä. mula menee kliffasti. ens viikol saa kans jumpattuu ku tauti hoidettu. kroppa pitää saada muokattuu. muute ei elämäst tu yhtää mitää.