Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset maaliskuulta 2008.

nollaus

sain uusii ideoi, meni muutama setti uusiks. hyvä niin. kroppa alkaa hiuka näyttää paremmalt, kiitos salin ja faktan et kroppa alkanu tottuu lääkkeisii ja se vittumainen turvotus on lähteny minkä napit aiheutti. ja hyvä niin. westwoodin puku harmaana ehti mennä, ei ees haittaa. mul niin kova imu ruotsalaisuuteen et kai se on pakko handla bara puku ruotsist itelleni.

pitäs saada kans joku logiikka siihen tekstii ja teoriaan. se kaiksit tylsin läppä oikeestaa, nyt niin kiksies vaatteist. tietty, mist muust..?

ja se rusketukkanen paashipoika mun pöydäl on mun kaveri, ei ope. tukholman kallio ja laajasalo viel auki mut sisso olin onnellinen. pieni merimatkat, 6-8 kuukautta. tiukkana työtä siihe saakka, katotaa mikä toimii ja mikä oli totta.


lähel

ollaa suurta merkkipaaluu.

tänää edes paljon hommaa protoi. laitan hellsongsin soimaa ja the killsin ja oven lukkoo. eiliset protot iha jees, iha ok mut ei silti toiminu sillee ku olisin halunnu eli täytyy laittaa uusiks. mikä meinaa kans et haen lisää kangast viel. muutamat ajatukset mitkä ollu mieles alkanu jäämää taakse jo, ja hyvä niin. muutamat jalostunu melkee täydellisiks jo. oon aika liekeis, jaksaa ihmeen hyvin touhuta ku menee asiat hyvin.

mul tuli mielee kaverin tarot-pöytä, kaveri ja lupaus. ja se meinaa hyvää. ku must mul sais mennä hyvin. en ees sitö poikaystävää halu tai kaipaa nyt yhtää ku mahis kans tehä vaa hommii. se voi olla kans yliarvostettuu.


marjoi

sain rusetin tehtyy ja róisín laulaa taustal. kaavat hallus, takki, korsetti ja pari paitaa ja niist sit muutamat variaatiot. housut viel kokonaa alottamat mut en tiiä.. jos tekis vaan kaavoi tänää koko päivän ja huome sit kasais niit tai tekiskö tänää paitoi ja jättäs housjen kaavat huomisee? toisaalta tarvisin kans harmaat farkkuu, kloritee ja folioo ja liimaa et sais tehtyy muutaman testin mut ne menis sit varmaa..jos huome olis sit housui vaan koko päivä ni ei tarvis nyt alkaa rientää minnekkää. tällast kriisii pelse nyt potee tääl. ja vihree tee laittanu nestet virtaamaa. mut se meinaa vaan hyvää.

tein tänää ruokaa mikä sillee hiuka.. ei nyt harvinaist mut en o mikää sillee kokkaava luonne. mul menee hermo keittiös jos pitää hirveest säätää ja laittaa ja hauduttaa ja kuullottaa mut tänää olin niin kreisi mothafucka et tein kasvislasagnee. ja se onnistu ihan sairaan hyvin. oon hiuka sillee reppavaa jamppaa. ja jälkkäriks löysin punaherukoi, sillee pakastettui tietty.

illal kyl pakko lähtee huinimaa ku kavereitten kans perinne kattoo unelmien poikamies yhdes ku se on nin ihana. strippaava diakoni, kuka EI haaveilis sellasest?


hyvä

päivä. tuottelias. miitnki meni hyvin aamul, uus ohjelma.

mä jotenki mietin et oisin kattonu 1046 ja kuningas leopoldin tarinak kiinnostais.

ja kokoomus seisoo kanervan takana. mua ei sinällää pöyhäse kanervan elämä mut ku toisel puolel on dolssi ni ei siin voi mitää ku olla into it.

mua jänskättää monet asiat.


statues

uus aamu. ysilt miitnki, sitä ennen muutama homma odottaa. ja sen jälkee vast odottaaki. mun läppäri ei polta mitää cd/dvd-levyil. se ei myöskää saa niit auki. mul ei olis aikaa roudata tätä paskaa taas fiksattavaks, eikä huvittais maksaa siit mitää. uuteen koneesee ei o varaa mut oi maailma mikä hinku siihen kyl olis.

uus master odottaa mua pankis, en tiiä uskaltaak sellast lähtee hakemaa.. menee kivil koko huolel suunniteltu talous ja elämä. toisaalta sain työpaikan eli rahaa alkaa liikkuu toiseenki suuntaa täs mun taloudellises ketjukolaris. pitää alkaa niit hakemuksii laittelee kans kuntoo. ja us cv tehdä. vanhas on niin kreisi kuva (kuulemma..) mut jää ihmisten mielee kunnes ne avaa mun portfolion. morjens morjens. pitää kai seki joteni laittaa päivittäen sit jossa välis. jos vaik sais muita ku omakuvi sinne. ai, enhä mä saa.

nyt aamukahvi minkä juonti mun pitäs vähentää mut se toisaalta vaan niin hyvää ettei tulis mieleenkää. tupakka onki jo jääny tosi vähil. ja dokaaminen. haluisin vaan pyörii salil ja saada madonnan käsivarret.


huomenna

teen kaiken toisin ku tänää.

mua väsyttää ihan sikana ja mun netti hidastelee. en jaksa meilaa opettajal, teen sen aamul. aamul laitan kaiken ojennuksee ja järjestyksee.

huomenna olen uuras ja rehti.


teema

lt uli eile clash dokkari ja dierich illal. praise the lord et on tallentava digiboksi et sai taltee ku muut ekoko päivä huinittii ympäriins kamujen kaa. käytii naantalis syömäs, katottii leffa, syötii lisää, ajeltii ja pelattii tuplapottii. niin kliffa päivä. mut se mitn mun piti saada kouluhommii tehtyyn meni reisil. tänää aamust jo alkanu ja saanu kirittyy kasaa. nyt pitäs lähtee hakee lisää materiaalei ja miksei samas käydä kaffel.

clashin pojat kovin juttelee menneisyydestää, selvästi ylpeinä. ja hyvä nii. olis varmaa kauheet olla vanha ja katuu elämääs. hienoi kuvii kyl täs pätkäs on, olis kliffa saada stilleinä. mul oma mielipide briteist sinällää mut ei mennä siihen nyt.

mua hämää ku en muista onk mul cabaret omana tai ei. katoin sen hetki sit mut olisink voinu vuokraa sen..? ei se nyt paljoo maksa vaik ostais, se oli kliffa pätkä kans. ja elizabethin kultanen aika. ei maar, kai se sit pitää lähte hoitaa asioi et saa illal laitettuu postii. ja ku innostaa touhuta ni sit pitää touhuta.


sonntag

telsus uusintoi ja tylsii sisustusohjelmii, kahvi lisää ja kouluhommii. jotenki tylsä ja lattee ilma, ei oikee emite nappaa mikää just nyt. venaan et kaverit alkais heräämää ja mentäs hengaamaa ja kahvittelemaa.

hesst ei tuu lauantaisi seiskalt junaa turkuu. kovin ikävää, oli pakko tulla bussil. bussit on niin turhii ja ankei, oikee hermostuttaa ku joutuu istuu bussis. ja kestää sen sata päivää et on peril.

ja lehdes oli et turusski alettu myymää koiranpentui kadul ja satamis autojen peräkonteist. hyi vittu- mua etoo niin pahasti tollanen. ja sama etoo kerjäläiset suomes. ees hollannis ei o kerjäläisii kaduil. miks tänne on roudattu niit jostai? for real, miks?


elämä

eilinen taide meni mul hiukan ohi. tykkäsin kovasti nan goldinin näyttelyst jonka siin ohes kävin kattoo, monella tapaa. ja sen haluisin mennä kattoo uudellee, ihan ajalla ja musiikin kans. mut ite schnabel.. en tiiä, ei polkassu. yleenäki taide mul hiukan.. tai lähinnä muutamat taiteen haarat hakkaa vastaa, muutamat taiteilijat ja se ihme taiteilija-myytti mitä monet koittaa pönkittää. ja se mitä ite pidän taiteena on kait hiukan eri asia ku mitä.. toihan nyt oli niin tyhmää läppää ettei voi jatkaa. mul oli pointti mut se hävis. erottaja (tietty) illal, mut ekää ei oikee polkassu. mikä on, pelse? missä mättää? tulin kaverin sohval yöks. nyt pitäs lähtee kaupungil huinii, treffaa kaverei, kattelee kauppoi. monta kertaa funssannu et kaikki hoituu ja kyl ne hoituuki. alkanu tulee mielee kaikkii yksityikohtii ja ideoi, lopputulo hahmottuu mieles ja koska mul ollu sairaan hyvä vire pääl muutaman päivän oon liekeis. huomenna ja maanantaina jatkan hommii. ihanaa. ja varaan riemuloman tukholmaan. tavallaa olis kliffa lähtee yksin mut toisaalta olis ihan jees, ihan ok jos olis kaveri mukan. kaverit niin kivoi.

ja päässä soi pop.


tarpei

jees, eli nyt tarvin puvun. kliffasti istuvan puvun. musta tahi harmaa. onha mul niit mustii pukui pari kaapis mut ne jotenki.. ei sellasii et just eniten haluisin käyttää. mut sen haluisi mennä hakee tukholmast. siel olis samas sit warhol ja lautrec ja nk, aina ihana ja kaunis nk.

mut nyt ekana tarvin jotai mil saa putsattuu valkosen takin, lisää mustet tulostimii ja kuntoilulaitteen.

tänää siis hesaa, illal (kai..) taidet kattoo ja kaverii kuuntelee. mitä huomenna? se on vielä mysteeri.