Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset maaliskuulta 2008.

hääpuku

kaveril. kreisii ku enemmä miettii mieste vaattei. ja menos pankkii hetke pääst. kreisii. mietin koko ajan et mitä mä oikeestaa mietin ja haluun täs elämäs? et tavallaa en mitää niin paljoo halu ku asettuu aloillee ja näin mut samaa aikaa mul hirmu vaikeet se ettei.. o koskaa missää tyytyväine ja aina kaipaa jotai. miks miks ihminen näin vaikee?

huome kattoo yhtä kämppää. yleiskunto tyydyttävä meinas yhdes kämpäs läävää. huominenki tyydyttävä, hiuka jänskättää.

katoin ohjelmaa natseist ja tuli paha olo.


sitä

saa mitä tilaa. nyt haaveet niin korkeel et pitää ittees oike toppuutella ettei liikaa nyt innostuis. kuitenki ollaa realistei et jos joku liian hyvää ollaksee totta se sitä kans sit on.

toivottavasti ovat pankis yhtä liekeis ku minä. ja toivottavasti alex lovee mua ku nähdää ja toivottavasti oon tilannu oikeen. jos sen vaikka saa.

ihana päivä, kevät ja maailman hauskin hengaus. okei joo, hommat hiuka rästis mut das ist la vie. huome sit kahta kauheemmi ja toisaalta sain muutaman päivän armo ku tein muutoksii suunnitelmii. tänää saan syödä 2943 kalorii enkä laihdu tai liho. koitan jättää tähän hetkee, alle kahtee tonniin (pikasen arvion jäljilt päivän ruokien suhtee).
***
JA edit. jos kämppä on täydellisel paikal, hyvän kokone, mieltsin halpa ja just kaikinpuolin se mitä olen hakenu (okei ei JUST sil kadul milt haluisin mut poikkarilt) ni miks sen pitäs mennä niin etten saa sitä? miks se olis reiluu? mä oon kiltti mies, hauska ja rento (monis asiois) mut samal jämäkkä. ollu pientä kriisii ja hankaluut mennees ja nyt olis sillee et hei i don't give a shit, let's dance. et eiks mä ansaitsis sitä kämppää? ja jos se lohkeis mul ni olisko mitää ideaa samas sit ottaa extra lainaa ja koitaa diilaa itellee sitä autoo mist NIIN olen kauan haaveillu? mul ihan tutina pääl ja sellanen et kreisii. mään, kreisii.

mun kalorit meni yli ku söin kipollisen rahkaa viel tos. voi sen pojan kohtaloa, voi sen pojan kohtaloa. huome sit steppaan yli tunnin ni saan tasattuu.

nyt meen huinimaa kamujen kaa.


leevi

soinu koko päivän. hommat potkin eteenpäin lahjakkaan hyvin, taiten ja professionaalisti. mun bolero on sairaan hyvän mallinen (pikkunen säätö miehustaa ja koristeis miljoonan tunnin työ edes) ja oon liian läski mun hotpantseihin. uuden nettisivuston mukaan saan tänää syödä 2894 kalorii. se on aika paljon, tai siis tosi paljon. koitan saada kroppani funktioneeraamaa 1500 päiväs ni luulis et alkaa näkyy tuloksii. toisaalta noi napit kerää nestet ja hidastaa aineenvaihduntaa ni se v*taa, et kuu-poika ja pallokorva. kliffa lähti kotii just, tullee taas jossan välis hoitoo. kaveri kertoili just mil hinnoil on torppii liikkunu mun (tulevil) kulmil. jos kämpän kunto on virallisesti "tyydyttävä" ni kui läävä se on? mul kovat laskelmat pääl just ja mietteet.

mitä kuuluu marja-leena?


sekasi

huomemenos kattoo kämppää. iha omaa. en tiiä onk järjen hippuu. pankkii pitäs kans mennä sit. jännää täs tietty se et ei mitää tietoo mistää muust ku et mä haluun oman kämpän. kaikki jo mieles sisustettu, jos ja kun kaik menee hyvin.. tai ei voi puhuu et hyvin mut sillai mite haluisin asioitten menevän just nyt.

ja tuo café collections mist eile jaappasin on ihmeellisen ihana lehti. oon lukenu sitä uudellee ja uudellee. nyt aamukahvii.
***
mul avaamaton astiasto kaapis, orastavaa settii apilaa ja vanhoi mööpelei ku pitäs maalata ja laittaa. tuli snyt äkkii kevät ja lämmin et vois alkaa säätämää. ku mul sellain vanha hieno kolhoosikaappi mikä nyt ruma vaaleensinine ja sen halun mustaks ja.. no ne vanhat tuolit on jo aika ränsistynees kunnos et ei ees tarvis tehdä mitää. son kumman rentouttavaa puuhaa. voisin päivät pitkät hioo ja maalaa tavaraa. poppi soimas korvis ja aurinko paistaa selän takan ja suojakerroin 46 estää palamisen. olis viel kliffa löytää mänkki mikä estäis ruskettumisenki. en oikee hirveesti tykkää.

nyt töihi.


café

pitäs keittaa lisä kahvii ja lukee café collections. must kliffaa et he vaatimattomasti on tituleerannu ittes "sveriges stilbibel för män". yllärin ohkanen opus sinällää, ollakses raamattu ja ilmestyäkseen 2 (?) kertaa vuodes. mut jos saa napakasti laitettuu asiat tiskii ni mitäs sitä sit enempää jaappaamaa. voguen syyskuun numero muutama vuos sit oli yli 700 sivuu ja ennen ekaa artikkelii (ja sisällysluetteloo) oli mainoksii runsaat 200 sivuu. ja mä tavallaa rispektaan sitäkin. ja hirveen yllättävä veto mut mä oon hiukan huonona ku on taas uus i-D tulemat..

mun yhdet päntsyt vaatii hiukan säätöö viel, ja samas se meinaa sitä et tarviin lisää protokangast. menee tiistail. onpahan aikaa siin sit laittaa kaavoi muuten kasaa ja valmiiks. mä tapasin sen kaverin, korusuunnittelijan, ja kliffasti meni. oltii samoil pituuksil ja vois olla et mul on sit birminghamin reissu edes kesemmäl. ja jotai mun ope jaappas et mut sinne ranskaa viedää kesäkuus..? en o varma oikeestaa just nyt et mistä puhutaa. mut nyt sitä caféet laittaa ja lukee.

ja jos en muista väärin nk:l myytii costume nationalii. oon nyt vakuuttunu et olisin onnellinen costume nationalin vaatteis.


tukholma

edellee hirvee hinku päästä tukholmaa, ees päiväks. ei voi olla liikaa pyydetty.. funssattii et olisko menny hakee kankai stokiksest, et hääpukuu varten ni samas vois sit touhuu nk ja söderin, österil touhuta ja hetkeks unohtaa maaiman murheet. iltikses oli (taas..) parin sivun juttu et mihi kannattaa mennä ostoksil ja bla ja vaik niit on joka toises lehdes aina sillon tällön ni morjens, aina vaan alkaa sydän hakkaamaa ja kyynel kihota silmää. mite se voiki olla niin ihana paikka..? kerran mul yritettii sanoo et helsinki on kauniimpi ku tukholma ja kesäsin hauskempi paikka, mut hei.. come on.. makuasiat on tietty makuasioi mut jos on huono ja väärä maku ni sil ei vaan voi sit mitään. ja sit aina on mieles kysymys et miks mä en o hakenu töitä ja koulupaikkaa tukholmast ku siit niin tykkään? ku en tiiä. onha mun niit haaveit ja unii et oma soppi söderis, aamu latte terassil ja edes siintäis kaupunki. ja nyt just siel olis viel pari kiintoisaa näyttelyy ku olis mieltsii nähdä. ja ku uu styö arvisin kaikkee uutta klänninkii, mustaa ja harmaat. ja kenkii nk:lt. mustii nahka-lipokkai mis kopisevat korot.


modernii

miestenmuotii. en o ehtiny ku vast selailee pari kertaa mut silti jo ihan liekeis ettei ollu turha ostos. kirjat on niin kivoja. ja löyty uus ruåtsalainen muotilehti miehil. happy day to me.


issuei

kliffa käyttäytyy oudosti.. se on jotenki sangen vilkas ja energinen. sillai levoton mut silti ihan ilosen olonen. outo jamppa. tai sit se on normaali olotila sil. annoin eilen mämmii kermal herral ja kovasti piti siit.

teki mieli kommentoida asioi mut ei jaksa vaivautuu. tulis kuitenki huutoo ja kiukkuu takasin ni antaa olla. mut kahvil olis jeessii lähtee.

mul soi cher pääs ja eilen kuulin uutta madonnaa. pitäs.. tehdä kaikkee mut ehtiihän tässä.


kai

se työn suunnitteluki on työtä? sain eilen opelt hiuka vinkkii et miten asiat hoidetaa ja mitä täs vaihees odotetaa ja putos kivi sydämelt. mul viel pari skumppaa kaverin syyläris et kai ne pitää illla mennä juomaan.

mä en jaksais oikee mitää.. oltii kliffan kaa lenkil ja paappa nukkuu lattial ja mullaki alkaa simmu painamaa. kliffa nukkus mun jalois. ihan hirveen kätevästihän ei mahduttu molemmt tuohon petii.

baby born, aivan kuin oikea vauva, ui ku laitaa vetee. ihan alkuu miten ahdistava lelu, toiseks mikä se bloody mainosbiisi oli? das tuschka..
***
ja talk about ahdistava ohjelma.. tuli a-talk. gustav björkstrand, riina storhammar, vesa pöyhtäri, petri karisma