• pelsepuuppi

ike

länkyttää telsus, toivottavasti kans johanna tukiasit haastatellaa. niin kliffaa et pelsenkin tasosel ihmisel tulee tällast tärkeet ja merkittävää uutist. nyt on ihan kaikkii ulkopuolisiis tyyppei messis. kreisii. en nyt me sanoo et olisin mitenkää poliittisesti aktiivinen tai ees millään tasol kiinnostunu politiikast ja bla bla.. mutta mutta, onhan tää nyt surkuhupaisaa ja ei voi kieltää etteikö olis kuitenki viihdyttävää.

toisaalta siin kans se, ku vois ja kandeis muistaa, et mä voisin elää elämäni vallan mainiosti ilmankin tällasii uutisii ja juttui. ja siinähän se johanna onki telsus kertoos omaa puoltaan asiasta..
***
hyvinhä se dolssi hoiti homman kotii. jankkas vartin et juttu paisunu eikä missää vaihees hän halunnu tällast metakkaa ja kivasti muisti antaa dolls kalenterin viel toimittajal.

2 kommenttia

stellagrrrl

18.3.2008 22:13

mä oon jotenkin niin ilonen, et mein yhteinen salainen pahe on nykyisin koko kansan pahe: dolssien sivuston serveri on kaatunut jo monta kertaa, kun jengi käy kattomassa kuvia ja lukemassa johannan loistavaa päiväkirjaa. lisäksi keskustelupalstoilla on niin paljon aloituksia aiheesta, että johannalla on syytä paukauttaa freixenet-pullo jos toinenkin auki ja liimata cristal-lappu siihen päälle.

low seasongia pukkaa, mutta nautitaan glamourisesta elämästä vielä ainakin hetki. lähiövalailla on ilot pienissä...

pelsepuuppi

18.3.2008 22:18

sepä se.