Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset maaliskuulta 2008.

koska

mä oon nero ja koska mä oon ihan sairaan lahjakas ja koska mä oon niin uuttera tää päivä menee ihan putkee ja huome voin lähtee hesaa rennol otteel ja kliffal mielel.

tulin vaa sprettailemaa et kaikki menee sairaan hyvin mul nyt. ei muuta.


laila

snellmanin assarina viime yönä. nukuttii samas huonees (tietty) ja laila aamul valitteli et kuorsaan niin kovaa. jos tää merkitsis jotai ni en osais sanoo et mitä merkitsis.

tänää pitkä päivä edes. ja illal top chef ja tudors. a lovely day.



räyhäl

mun bf sanoo aina et oon ihan billy corganin näkönen, yhdes videos suostuin näkee sen iteki. en ollu keikalla. mua alkanu viime aikoina häiritsevissä määrin.. häiritä (?) ihmeelliset fläsärit nuoruudesta mikä kai sit on takana jo.
pikkupakkasel henkoset tupakast ja oon 16 ja kaverin takapihalla röökillä sunnuntaina.
sairashuoneenkadul fillaril ja oon mun ensirakkauden luona kuuntelemas ismo alankoo.

ja aina kaikki kiteytyy siihen et vittu mun ei kuuluis olla täs tilantees tän ikäsenä ja samas iskee.. siis jees, kaikkihan on hyvin ja parempaan suuntaa menossa ja must tuntuu et mun elämän suuntaa parannetaan ihan koko ajan ja vasiten et joku luottaa muhun täysin ja jos nyt mokaan mokaan ihan vaan koska olen vittu luuseri ja koska en oikeesti oo, oon vaan saamaton.

nostalgiaa ja "suurten tarinoiden, toiveiden ja odotusten murenemisesta". sitähän se on tää elämä. halusin tai en.

mut kans saa kiksei elämäs pienist asioist. kaikki on just nyt sinistä ulkona, mun herneen versot kasvaa kovaa vauhtii. mul on ihan sairaan hieno uus hattu ja huivi ja mun pitäis kyl saada uus puku. siis jos saan sen duunin. ja miks mul pääs aivan mielipuolinen unelmakämppä millast en vois koskaa saada vaik sellanen löytyiski?


odotust

päivä menny säätäes. protoi luonnoksii ja oon iha liekeis et vesivärit keksitty ja olemas.pitää vaan treenaa niitten kaa ku taas aikaa menny ettei yhtää o käyttäny. huome kaavotust ja protoi lisää, perjantai sit hesaa. en tiiä, kliffaa.

odoatn et kaikki menee hienosti, saan töitä ja tapaan alexin. et syksy menee putkee ja kaikki toimii ja loppuu tää ajottaine vitutus ja stressaaminen.


kyssäkaali

en muista aikoihi syöneeni ja nyt syön ja sisso miten hyvää toi mothafucka on. pitää mennä ostaa huome oikee runsaasti.
mel kamujen kaa tää juttu et telsust tulee muutama ohjelma ku katotaa yhdes ja unelmien poikamies yks niist ja sen jälkee grayn anatomia. ihanaa viihdet. sit torstaisi top chef ja tudors, maanantaisi vaa huippumalli mut eile katoin täydelliste naiset ja alko heti koukuttaa. mkä mua hiuka harmittaa ku en oikeesti kato telsu yhtää ku ei ees oo telsuu mut hetoi ku saa liikkuvaa kuvaa silmie etee ni de va de, pelse kuolaa ja tuijottaa.

nii siis pointti oli et kamujen kaa telsuu, aina pitää jotai herkkui syödä, ostan huome kyssää ja kaikkee kevyempää ja terveellisempää.


särky

pä sattus yöl, ei jaksanu kuitenkaa lähtee hakee nappii. meni ohi siit sit ku hetke vaa makas ja ignooras koko paskan.

mua kauhistuttaa et nyt on maaliskuu. ja et nyt sit tuli lunta ja talvi. ei päs taas monarkil menemää. pitäs sen kumit tarkastaa ja .. tai siis pyytä et joku kaveri sen kumit tarkastas ja jos olis klappii ni korjais. mä oon niin käsi kaiken tolasen suhtee ettei parae pelsee laittaa mitää touhuumaa mikä liittyy mitenkää teknisytee. tulee itku ja oksennus ja sit ollaan naama auki päivystykses. kerran teininä kaaduin pirtupäissäni nii et oli koko naama auki. se oli kauheet. tikki ja tiukkaa laastarii. edelee toises kulmas vekki ja silmä alla arpi. mut mä jotenki diggaa niist. hiuka sillee macho, et raffi elämä.

ja poskest lekattii tukkeutunu talirauhane ja siinäki pieni arpi. siit mä tykkään kans. mua harmitaa et kaverit sai ylipuhuttuu mut aikoinaa ja heitin sen möykyn menee. se oli siis se talirauhane, täynnä kamaa ja mutama partakarva siin viel kiinni. sain sen lekurilt mukaa himaa selases pienes pirtupurkis (tai mitä se liemi mahtaa olla) ja se oli mun työpöydäl mut sit kaverit sano et se on tosi ällö ja vastis ja oksu. heitin pois sit.


mite

tulkitten ihmien käytöksen kuka aina mua innostanu monel taval ja nyt saattaa antaa ymmärtää et vois ehkä olla kans innoissas must monel tasol ja taval?

en mitenkää. antaa jos antaa. mut nyt shit fuck vihdoin pääsen hesaa perjantain. ja sit nään kaverei. runsaasti.


-

mun 450. posti tänne.

rankat reissut jatku tänää. mut kaveri paremmas kuosis mitä alkuu pelkäsi. eli kai se siitä nousee. ja sit taas mietin aina välil et jos toinen niin kovin haluu lähtee ni olisko se parempi päästää?

jostai syyst mul soi herra ylppö pääs vaikken tykkää siit yhtää. ja ku se taukoo rupee chisu laulaa.

en tiiä, mistää mitää. mun pitäs päästä lähtee hesaa, pitäs saada tehtyy enemmä hommii, pitäs pitäs. ikävä kaverei hesas, ikävä hollantii, ikävä kesää ja tukholmaa, pitäs laittaa meilit menee joka suuntaa.

ja jotenki vaa pelse haluis maata hiljaa pimees.