• pelsepuuppi

ryhdistys

tänään on koko päivä aikaa säätää asioi silleen et kaikki olis hienosti joskus. eka mun täyty siivoo ja pestä pyykkii ja sit alan täyttää paperei, edes on muutaman asunnon näyttö ja kaikkee sellast shittii. huomen on illal työpaikan pikkujoulut. ja kauheet ku mua ei yhtää nappais lähtee.. eik niit ihmisii nyt jo tarpeeks nää kaikkial muutenki? ja ku lauantaina taas töis ni ei jaksa jos hirvees darras tai muuta. toisaalta mul i tu darraa sinällää, oon onnekas. ja sit taas lauantain illal kuitenki voitas vaan kattoo olisko kavereitten kans joku upe shoe tiedos et niinku vodkaa ja sillee.

portfolio täytys päivittää, listata asiat ku pitäs saada hoidettuu ennen jouluu ja sit pitäs muutamii työhön liittyvii juttui säätää. kirjottaa muutama hakemus ku haluis ihmise laps vaihtaa työpaikkaa johonki ku ees hiuka enemmä nappais. monta mones. mun uus hiusvaha ei o se paras vaihtoehto mut sil pitää potkii uus shampoo ja hoitoaine kyl sit taas toimii hyvin et niihin oon tyytyväinen. en o meikannu pitkii aikoihi ja tekismieli seki harrastus taas alottaa. näin unta yhdest nuorest klopist ku koitti pokaa mua aikoinaa mamas kovasti. soli sillo 20 ja moon 32 ja olin vaan et yeah but no but yeah koska mä en o koskaa ollu sillee niin hirveen intona nuorte perää. mul pitää olla samaa ikää tai sit vanhempi. nythä mun poikkis on 2 vuotta nuorempi mut en laske sit taas tollast ikäeroo mihinkää. mun exä oli 5 vuotta vanhempi eikä sekää oikee nyt ollu sellanen iso issue se ikäero.

moon alkanu taas lämpenee enemmä divinel. osin ku siel baltimores oltii kirjakaupas ja funssattii ja katteltii ja siel oli kaikkee things on places ja watersin nimmaril kaikkii leffoi myynnis.

1 kommentti

Aboa

12.12.2008 10:36

Mä pidän vain itseni ikäisistä tai vanhemmista; pupukin on mua 8 vuotta vanhempi. En halua vapaa-aikanani joutua opettamaan kenellekään mitään...