• pelsepuuppi

abba

oltii matkal kovasti levyraatii ja kuulin ekaa kertaa vast matkalla nashvillest baltimoree abban kappalee the day before you came. ehkä paras abban kappale ikinä. meil oli teemana sil kierroksel masentavimmat kappaleet mitä löytyy ipodilt ja tää oli mun parhaan kaverin valinta. (mul oli who will take your dreams away.)

http://www.youtube.com/watch?v=jA8kOjyeP74

"And turning out the light
I must have yawned and cuddled up for yet another night
And rattling on the roof I must have heard the sound of rain
The day before you came"

me erotii mun exän kans aika rankkojen kierrosten kautta pari vuotta sit. ja ei mennä siihen mite aika on voinu kuluu näinnopeesti mut enemmänki siihe et edellee mul tulee hetkittäi aika paljon muistoi mielee. mä muutin hesast turun kautta hollantii ja sit taas takas turkuu sairastuneena. mul kesti pitkää et ees pystyin menee hesaa. kerran iski paniikkikohtaus matkal ja tein uukkarin. kerran hain postit vanhalt kämpält ja avasin ne ystävän kans kiasman terassil. ystäväl oli omat issuet siin terasil ja paluumatkal. hiuka samois merkeis ku mul oli elämä menny. mun exä muutti kans toisee kaupunkii. en o ollu missää tekemisis enää. kerran törmäsin mun läksiäisis hesas yli vuos sit ja seki otti lujil. nyt oon taas luuhannu hesassaki muutamaa otteesee ja aina, joka kerta ku juna nytkähtää liikkeel takas turkuu alkaa soimaa leevi pääs ja aika usein ihan oikeesti ipodissaki. en tahdo sinua enää. mein suhde kesti melkee 6 vuotta ja sitä ennen oli sellanen 2 vuoden kreisi aika. ja tottakai olin ihan et täs mennää loppuikä, et (bow) wow wow mite mahtavaa. viimeset pari vuotta oli hidast kuolemaa, välil koitin tehdä kaikkee et sais homman toimimaa ja varmaa koitti exäki mut homma ei lähteny toimimaa. hiuka ennen ku erottii tapasin yhden pojan ja olin niin vitun in love, melkee jätin exän sen takia kunnes mut dumpattii siit sivusuhteest. en edelleenkää haluis muutta hesaa osin just sen takii et been there done that, liikaa kaikkee ikävää muistoo ja hankalaa elämää.

http://www.youtube.com/watch?v=UEDnMDpLXww

"En näe sinua enää
Juna kauas pois minut kuljettaa
Silti tunnen sinun istuvan penkillä mua vastapäätä"

4 kommenttia

JPHki

8.12.2008 19:12

Se on hieno kappale. Abba (ja moni muu) tulkitsi jo vuosikymmeniä sitten niin monet asiat niin taitavasti, että ei siinä ole paljon nykyisillä poppareilla jakoa. Siis tuon lyriikan suhteen.
Raskas tarina. Toivottavasti aika parantaa haavat. Ja jonain päivänä, kun astelet täällä, voit vain hymähtää helpottuneesti: on tuokin aika eletty.

pelsepuuppi

8.12.2008 19:21

kyl mä nytki jo tavallaa vaapun hesan katui ihan rennosti. tietyt nurkat on edellee sillee et moi, mennää jotai toista reittii mut eipä niitäkää sen kummemmi enää tu vältettyy.

mun yks kaveri piti luentoo et kyl mun pitää olla exän kaa hyvis väleis et emmä voi koittaa unohtaa niin pitkää aikaa mun elämästäni. eihä kyse o siit et koittasin unohtaa päinvastoin. mul ei vaan o tarvet koittaa esittää vahvaa ja olla exän kaa tekemisis ku repelis kuitenki viel haavoi auki. ja marlene on sen kiteyttäny. aika ei paranna kaikkia haavoja... vain yksinäisyys jää jäljelle. ei, ei mul o exäst pahaa sanaa sanottavana. me ei vaan oltu meant to be vaik kovin pitkää niin luulin ja koitin sen mukaa itteeni muokata.

stellagrrrl

8.12.2008 22:49

kuten sanoin joskus jollain terassilla ja baarin pöydässä ja sanon edelleen: ei ole mitään syytä eikä perustetta, miksi tulisi olla exän kanssa hyvissä väleissä, jos ainoa, mitä siitä saa, on kipu. kyllä sen itse tietää tuleeko se päivä, että voi istua hymyssä suin samassa kahvipöydässä ja turista joutavia, vai ei. ei sen tarvitse tulla.

martin

9.12.2008 13:43

Pelse-kulta!Tuntea tunteva sydän, siinä on paljon.