• pelsepuuppi

pankkineiti

mähän nillitin hetken aikaa sit et oli pankis akka tylynä luuris? oon sen jälkee käyny eri pankeis ja sillee ihan olu asiasa kiinni et moi antakaa rahaa ja antaahan ne ku uhkailee ja valehtelee tulos. tänää olin omas pankis (ku mutsi pakottaa ku siel kaik tilit ja ku he takaa ni sit kans ne kaikki et talonkirjat tai mitkä ne onkaa) ja frouwa siel sai taas pelsen tilttaamaa ja melkee laittaa pankkii mustal listal. ku okei voin olla kaffel suuren osan ajast ja ehkä joskus pukeudun vaaleenpunasii hörhelöihin mut sillee mitä se kuvittelee rouwa bankbitch et mä, 32-vuotias äijä, en osais käydä kauaps ja tiedostaa et elämiseen menee rahaa? oon iha liekeis et mude ja ukko tulee takaamaa lainaa ei siin mitää mut se ei must meinaa sillee sitä et mul olis niin paljo klappii todellisuudes etten osais diilaa arkielämää.

enivei, ajattelin laittaa taas kjerran palautetta pankil ja kertoo et vituttaa tollanen kun kuitenki kannan heil korkojen muodos kans massii. mä en o kattonu kämpää kaikkien shokiks portsan suunnalt vaan muualta. mul on kriteereinä et 50-luvun kerrostalo ja liki mun vakiobaarii (mun parhaan ystävän navetta) ja ne kaik on ihan täytetty toiveet tos yhdes kämpäs. kyl kyl, pelse mimosa puuppi siirtyy pian herraskaiseen keskiluokkaan. mä kasvatan kaljavattan ja alan dissaa köyhii. ja samal rikkai. ja valittaan kaikest. ja oleen muutenki vastaan akikkee ja kannattaa toriparkkii ja puoltaa eläinhoitolan lopettamist. you just wait and see how much fun i'm gonna be.

2 kommenttia

Rokkihomo

6.12.2008 07:53

Nomutkato, ei pankkineidit voi tietää fiksuudesta. Ei ne vaan voi.

(Ja huh, sentään muualta.)

(Mimosa on mielenkiintoinen kasvi, selättää vaikka saniaisen kuusnolla. Vaikka eihän mimosa selätä, se tekokuolee.)

pelsepuuppi

6.12.2008 08:07

hirveet lla tällain natis-pirkko mut must alkanu tuntuu et täytys asioida vaan nuorempien ihmisten kanssa, ettei tulis just tällasii issuei et pankin toimihenkilö alkais tuntee "äidillisii" tuntei mun kohdal et miten tuo pikaraasu nyt osaa ostaa kaupasta leipää ja vessapaperia. jos en osaa ni kuolen pois, son sil hoidettu. ja pankki saa asunnon ja lisää omaisuutta. quite simple.