Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset tammikuulta 2008.

jännityksel

jotenki tää mun blogi elää kauhun tasapainos et kommenttei ja bloggauksii melkee yhtä paljon. kommentit johtaa 3 kipaleel.

mä oon maanantaina sit taas hesas, meen jeesnaa kaiffarii ku se ihan itkunen ja sekava. lopputyöstressi. lähinnä meen siis vaa juttelee ja rauhottelee, rapsuttaa hiuka takasäärtä ja siin sit hiuka samas omplene kaikkii juttui ja funssataa kui ihquu fashion on. se3llast se on, muotimaistereitte elämä. sit juodaa skumppaa kavereitte kaa ja luetaa voguee ja ellee. mist tuli mielee et herra siunaa, missä on uus iD..? kai se jossan olis ostettavis jo, mut olisko se sit akateemine se paikka?

oon alknau kyttää turun katukuvas poikii ja miehii et kuka löytyis qruiserist ja mil nimel. mut nyt kaikki tunnistaa ja tietää ku oon niin kova huutamaa.

ja seuraavaks olis tarkotus alkaa yhtä työasiaa säätämää hesan suuntaa, jos vaik sais sen kämpä.. vittu nii, mul nyt alkanu kuumotus ku ei o rapsahtanu töitä mistää et mil perseel sais sen asuntoasian säädettyy. kamut löytäny jo uuden kodin ja nyt alkaa sit kuumotus et mil ilveel saan pankkii huijattuu.. voi maailma, kaikki rempat ja sisutuklset ja kaikki jo suunniteltu.


väsyttää

sain opelt palautetta, aika putkee menee. se rispektas mun teorioi ja päätelmii ja määritelmii. mä oon vittu guru. ja sano et kandeis uus rooli ottaa käyttöö. mut siihe ei taivuta.


waude

tää samaa sarjaa ku aikasempi et ku kaikki nii siistii ja ahdistaa ku haluis kaike heti mut eile oltii kivasti istumas iltaa ja musiikki soi ja en muistanu miten hyvä kappale on ray of light ja sit alko curen pornography soimaa ja erityisesti cold ja maailman paras levy ikinä. cure sillee hassu bändi et niil vuotee 92 saakka kaik ok ja homma hallus (paitsi the top, niin paskaa levyy ei sais ikinä julkasta..) mut sit alko pahasti klappaamaa.. kaverit menos tukholmaa kattoo curee helmikuus ja mun tekis mieli mennä mukaaei keikaal ku sin ei enää lippui mut muute. et siihen ihanaan kaupunkii. sit vois rohkasta mieles ja pyytää nettituttuu kafeel ja miksei viinilasilliselle kans. ei se kuitenkaa lähde, koppava svenssoni, mut noin teorian tasol.

hei mul hiukan sattuu pää, punkku tekee sen mulle. kirkas ei tee mitää ja mun krapulat on niin mietoi aina ettei niit oikee vois sanoo krapuloiks mut nyt on siis hiuka et mikäs meininki. kun pääsis mäkkärii nyt juhlimaan nuoruuttaan ja kauneuittaa, niin perse, olin parturis eile ja en ihan o tyytyväine nyt tähän tukkaa. pari viiko pääst uudellee ku hiuka kasvanu.


siistii

hei aivan qreisii, mul niin paljon sutinaa netis et pää hajoo. ja mua feissarissakin lähestys nuori ja kaunis mies. se la vii näin sinkun kannalt, teoreettisesti voisin antaa kaikil (ketkä on jo täyttäny 25) ja nauraen lentää toisen luo. mut mä en o sellanen (enää). mut kiva huomata et ku ittees 3 tuntii meikkaa ja 2 päivää photoshoppaa kuvaa ja laittaa nettii ni joku pitää mua viehkona. et ei aivan turhaan mennyttä aikaa. pitäs alkaa ottaa kuvii taas ja meikkaa lisää. miks? koska se on kivaa.

mun läppäri hajos taasja meni huoltoo ja nyt mutsin lainakoneel ja menee heermo (sic) tän kans ku tä niin hidas ja ankee ja mä rakastan mun omaa konet. eikä mennä nyt yhtää siihe et mul ei tietty yhdestäkää koulujutust varmuuskopioo ja ne kaikki nyht sit koneel mikä ei aukee mihinkää suuntaa ja eh he he.. mut ei joo mennä siihen nyt sit yhtää. tällast se nyt sit on elämä mun maailmassani.

sit ihan sairaan hankalaa löytää itel salikenkii ku ei muista mihi on pakannu kaik kamas ja osa jossai ja osa jossai muual. jos kahvii ottas liosää nyt. juu kiva kiitti hei sil tappaa.


senssit

okei, liityin eile siis qruiserii ja vietin siel loppuillan. oon flirtannu kaikkeine kanssa, kaikkien, eikä kukaa o reagoinu mitenkää. must se jopa aika siistii, täl hetkel mul olis vissii treffit 18-vuotiaan jannun kans (joo, ei ees lähetä siihe kui saastane olo mul on asiast..) ja ne taitaa jäädä tosiaan siihen kahviin. enivei, mua niin jänittää ottaak kukaa muhu mitää kontakstii sen enempää, mä en ihan hirveest o koskaa ollu ointo nettitällit tai mitää mut kun alkaa huoli ja murhe olee sydämes etten koskaa tuu löytää ketää ja kuolen yksinäisenä pimeen kapakan vessaa ni ei kai siin sit oike voi muuta ku alkaa heitää verkkoja vetee.

ja samal sit kai se pakko huomata itsessää et taitaa aika ronkeli olla vaik aina länkyttää et spermapankki ja tolppahuora. kai sitä toosaa nyt olis ollu tarjol jos olis napannu enemmän.


maispeissi

tajusin et oon täysin alkanu dissaa myspacee ku tuli facebook ja tänää kävin siel pitkäs aikaa kattelee ja oi vitsi miten kivaa sielki oli. sit ihan funssasin näin et irrotan hiukan aikaa tänää mun kiireisest aikataulust ja päivitän mun maispeissii. nytki oli niin kaunsi poika pyytäny ystäväks kenel christian dior tatska. vitun nero, sanon minä. sanoin yes sir ystäväpyynnöl. tietty. haloo. dior-tatska.

ja sit men ja kirjaudun kaikkii uusii nettipaikkoihi ja koitan löytää sen merimiehe itelleni.


nääh

ahdistava arki taas framil. mite voi olla näin nihkeet nousta uutee aAMUU? vaik täl viikol viel kaikkee iha ok häppeningii edes ja must tulee la taas kissanhoitaja ja viikon pääst oli meisinki mennä hesaa pariks päivää auttaa kaverii ja siihe mennes olis omat homat klifa saada ojennukse.

ei vaan toimi nyt tää aamu, jos kahvi auttas ja sais fiilken kattoo. ja mun pakko tehä itel uus ohjelma ja aikataulu tähä elämää, ei enää pitkii aamui.

kai täs joku järki on nyt mut ei o viel auennu mul se pointti.
********
etäisesti hakkaa muistikuvi et näin unta rakkaudest. mul oli joku aivan täydellinen poikaystävä unes ja olin onnellinen. ehkä siks nii hankala herätä tähä asrkee. mut kuka se oli ja kai se oli seilori? vitsdi ku unii ei muista aina täydellisesti. ja ku ne ei o totta ainakaa heti.


vuokkoset

mun kaveri oli aikoinaa bändis minkä nimi oli vuokkoset ja koska olin niitten ainoo miespuolinen jäsen sain lahjaks vuokkoset mainospaidan. mul edellee se käytös ain sillon tällön. niil oli monta hyvää kappalet mut tänää mul soinu yks biisi koko päivän pääs. joskus oon lukenu jostai et jos soi musa päässä se on sama ku et kuulis ääniä päässään. en tiiä, mul soi aina joku pääs ja tietty aina se yks kohta uudellee ja uudellee.

yhtäkkii hirvee draivi alkaa touhuu kaikkee ja laittaa asioi raiteillee. nyt olsi lettui ja hilloo tarjol.

"kaikki hampaani poistatin, niin otan suihin paremmin. ikeniin otin tatuoinnin: hyvää syntymäpäivää."


söndag

ja tänää yhteen paikkaan vimppa hakupäivä.

näin unta et ajettii paksus sumus ja hirvikolari ja paras ystävä kai kuoli, se ei siin unes ihan selvinny mite loppuu. ahdistavaa unis se et vaik tietää olevans unes silti saa pakokauhuu aikaa ja kaikki tuntuu niin todelta. kerrn tukholma oli mun takapihal ja se oli kyl jees, ei tarvinnu mennä laival yli. ja jäätelö oli sinist ja höyryävää. mut viime yö ei ollu niinhyvä mitä lis voinu olla. sain ihan ok unen pääst kiinni ja nukuin aika pitkää (mun mittapuul) mut ei silti mikää huippumeininki nyt. kahvi alko oksettaa ja ruisleipä loppu, oli pakko syödä ranskanleipää. hyi hitto.

knife soi edelleen tai taas ja mun pitäs alkaa lukee, vaik suihku vois ekana tehdä terää. ja haluun uuden kropan.


knife

mä aina välil innostun kaikest ja tykkään kovasti ja sit tulee jotai muuta ja oi ku kaikki taas ihanaa. enivei, oon ain atykänny knifest ja nyt sain (vihdoin) siirrettyy mun laitteel knifen levyt ja voi video miten ette voi tajuta kui ihanaa on kuulla pass this on ihan sairaan pitkäst aikaa. ja siin viel se et siin universumin historian hienoimpii videoit ja ku tänne ei saa juutuubist laitettuu videoo ni se on harmi. vietin yhden päivän berliinis yksin ja kuuntelin repeatil pelkästää pass this.. koko ajan ja olin niin onnellinen. kävin dietrich-museos, parturis ja syömäs ja ostin korvakorut ja sit mentii kavereitten kans syömää ja juomaa lisää. oi että ne oli ihanii hetkii. paluu suomee sit meniki uusiks laittaes tätä elämää.

tuleek muil sellast paniikkii välil ku yhtäkki tajuu miten paljon maailmas on hyvää musaa ja kaikkee siistii? mul aina tulee iha sellanen pakokauhu ku haluis kaiken heti tähä ja tuntee ja jotenki olla sille et tai en osaa oikee selittää. mul monesti knife potkasee nää fiilikset pintaa. musa niin kovin tärkeet mul, saa kaikkii.

se on hassuu ku aina väli törmää ihmisii ku on ihan javerei ja kaikkee mut sit niil on joitai jutui et niil jotenki joku ihme tarve "opettaa" tai koittaa kouluttaa tai en ees tiiä mitä se on mut se on vitun rasittavaa. ku se kaikki sitä samaa ahdistavaa ylimielisyyt mitä en voi sietää ihmisis muutenkaa saati et törmää porukkaa kenel tarve. ja mikä hassuu et samas porukat ketkä hanakasti dissaamas mun valintoja ja aatoksia on kans ne kenel ei ssata yhtää mitää sanoo ku on mieli mustana. ihmiset aika siistei joo mut kans menee hermot niitte kans aika nopeesti.

ei voi mennä mihinkää ku niinhyvät musat soi. pitäs suihku mennä ku illal ulos hiuka. ihanas seuras. oikee monta kivaa ihmist kokoontuu yhteen paikkaa, juodaa viinii ja kuunnellaa musaa ja puhutaan niitä näitä.

niin ku siis mul parturi pia ja oon nii kyllästyny tähän mikä nyt pääs ni mietin et otank mallii knifest? okei joo joo has been tukka mut silti toimis ja ku mul nii lyhyt ni ei paljoo vaihtoehtoi.