• pelsepuuppi

siistii

hei aivan qreisii, mul niin paljon sutinaa netis et pää hajoo. ja mua feissarissakin lähestys nuori ja kaunis mies. se la vii näin sinkun kannalt, teoreettisesti voisin antaa kaikil (ketkä on jo täyttäny 25) ja nauraen lentää toisen luo. mut mä en o sellanen (enää). mut kiva huomata et ku ittees 3 tuntii meikkaa ja 2 päivää photoshoppaa kuvaa ja laittaa nettii ni joku pitää mua viehkona. et ei aivan turhaan mennyttä aikaa. pitäs alkaa ottaa kuvii taas ja meikkaa lisää. miks? koska se on kivaa.

mun läppäri hajos taasja meni huoltoo ja nyt mutsin lainakoneel ja menee heermo (sic) tän kans ku tä niin hidas ja ankee ja mä rakastan mun omaa konet. eikä mennä nyt yhtää siihe et mul ei tietty yhdestäkää koulujutust varmuuskopioo ja ne kaikki nyht sit koneel mikä ei aukee mihinkää suuntaa ja eh he he.. mut ei joo mennä siihen nyt sit yhtää. tällast se nyt sit on elämä mun maailmassani.

sit ihan sairaan hankalaa löytää itel salikenkii ku ei muista mihi on pakannu kaik kamas ja osa jossai ja osa jossai muual. jos kahvii ottas liosää nyt. juu kiva kiitti hei sil tappaa.

2 kommenttia

stellagrrrl

9.1.2008 13:13

juu ei mennä siihen ei, et juu kiva kiitti hei ja siltappa, mut kiitti vinkist ja muistutukset vaan ja mä suuntaan clas ohlsonil ostaa heti romppui ja pistän varmuuskopiot raksuttaan...

martin

10.1.2008 19:24

Superihq!