Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset tammikuulta 2008.
Seuraava

möhnä

jeesd, laittaa mene kaikkee hakemust hirvest ja on kova tekemisen meininki ja tavallaa ikävä et olis paikka auki mist hiuka aikoinaa jopa haaveillu ja sillai mut se sit tietty hesas.. tai mikäs siinä, mut jotenki ku alkanu hahmottuu mis ja mitä ja täh ni ei ollu nyt duuni hesas mieles ekana. mut kai sekin haku sit tapahtuu ja kattoo ku kuitenki tulee hyklsy ni samapa tuo nyt herra siunaa mihi niit turhii hakemuksii laittaa.

ihana ilma, oli pakko tehdä tikusta asiaa et pääsee kaupungil käymää. enkä ees tikku-asiaani toimittanu. muuten kyl olin fiksust ja asiallisesti liikentees. enkä ees ostanu mitää stokkan alest. well done me.


hakemuksii

nipuittain hakemuksii töihi ja apurahoi, pitäa alkaa laitaa postiin tänää. ja sit kirjottaa lisää. en tajuu miks kaikkii hakemuksii aina niin nihkee kirjottaa vaik niitäki tullu muutama kirjotettuu et vois kuvitella et alkas olee rutiinii. mut ei, aina ne tuntuu yhtä typerilt ja teennäisilt. enkä es ihan varma aina haluaak sitä niihin paikkoihi töihi mihi laittaa haemuksii menee. se on sellasta.

nukuin taas mot helvete ja olo tukkone ja vittumaine. ja must täälon hiukan kylmä et pitäs laittaa varmaa prasu pessä jos vaik torppa lämpenis ja sais itte spotkastuu liikkeel. ai nii ja pitäa asioil heti lähtee täst. blaah..


jepulis

hyvä päivä, tehny melkee vaik mitä. ja oi onnen päivää se kirja mitä unelmoin ennen jouluu et lahjaks itel ja oliki loppuumyyty oli yks kappale akateemsies. pakko se oli ostaa, vintage fashion muodin vuosikymmenet. ei siin nyt mitää uutta tietoo ole varmaa mut ihanii kuvii ja suomennettu. se jotenki merkkaa mul ku must kliffaa et suomennetaa kirjoi. ei sillee et olis haaste lukee englantii mut ju nou, kliffa et jaksetaa välittää ihmisist. ja esipuheen kirjaan on kirjottanu zandr rhodes ja se on aika guru kans. enivei, nyt on kirja plakkaris ja samal hädissäni ostin apila-lautasii ku sai -50% ja sain polkastuu kokoelman käyntii.

nyt koto kattoo frendei ku kaverit lainas ja pia lukee uutta opust. huome aamul meno ja sit jatkuu touhut. ja kai sitä vois menä hiuka ulkoilee illal ku perjantai ja kaikkee.

mut mut, kliffa päivä ollu vaik tuli tupakkaa poltettuu..

laitetaa viel zandran linkki: http://www.zandrarhodes.com/index.html


kaakkoon

heräsin yöl taas monta kertaa turhii ajatuksii. kiertää menneet ja tulevat pahasti kehää ja mistää ei mitää hytöyy. ja hiukan morkkis iskeny etten o saanu tarpeeks tehtyy hommii koulun etee (oma syy, mut niin kovin helppo vierittää muitten asioitten piikkii) ja menee hermo itees et niin v**n laiska ja saamaton. turha paska.

okei tänää alkaa rajut lukemiset ja työt. eile meni jo niin putkee ja hyvi etei rajaa. tänää pari puhelu ja hommat ookoo. ja uutee kalenterii voin merkata kaikkii juttui. ostin eile kalenterin aj se on kaunis, ruskee ja iso. oikeen voi laittaa joka päiväl merkinnän et tänää menee lujaa ja ollaan kivoi.

mä jatkan nyt itteni ja laiskuuteni halveksuntaa ja alan pia hommii. palataa.


rufust

edellee soi wainwright ja aina vaan kuulostaa hyvält. mul ihan röyhkee buusti pääl ja saan avikkui pal kaikkee touhuttuu. ja ku nyt jaksan touhuu voin niittää hyvää satoo muutama viiko pääst. kyllä, olen työmyyrä. ja mikä must kans kliffaa et saa iha rauhas lukee noit lehtii ja pörrää netis ja se kuulu asiaa ettei voi kukaa tulla syyttelee et tyhmä ja laiska.

rufus huhujen mukaa tulso suomee huhtikuu alus mut en tiiä onk mitää varmuut missää. tai siis ilmeisesti on varmuus mut must se joku mies ja piano vedätys et onk sit fuulaa ni en osaa sanoo. koko bändi messii ja kliffat showt ni jo lähtee. ja onhan kylie sit kesäl jans ellei sit peruuta ku dollyki feidas.

hei mä jatkan hommii, kunhan tulin sprettailee et mul menee lujaa.


huomenia

pää sattuu ja kroppa jotenki jumis mut sitä se sit on, arki alko. okei, tänää miljaardi asiaa ku pitää sdaada hoidettuu, säädetty ja alotettuu. onneks nyt enimmäksee kaikkee kirjotushommaa ja sellast et hakemuksii ja sit ai nii olik nii et tammikuus oli jotai apurahaa jaos jossa kans? täytyy tsekkaa neki nyt sit jos vaik sais fyffee jeessiks tähän.

oi oi, rufus laulaa taustal ja klifalt tuntu fyysisest kivust huolimat. täytys alkaa lussuttaa vihreet teetä nyt ja näkkileipää et sais kropas kaike liikkeel.


2008

oolrait koton ttas, menos syömää kavereitten kans viel. oli ihan sairaan kliffat päivät tai siis illat eien. stellan kans avatti eka skumppa jo kolmelt et saadaan hyvä etumatka. hirveest tuttui ja ihani ihmisii ja mieltsin hyvät ruuat syötii ja oltii mun vakkaripöydäs ku vuos vaihtu. oli niin kaunis ilta. nukahdin kaverin sänky ja heräsi ku sen bf tuoli pussailee. olin niin väsky ettei sänkkäristäkää tullu mitää, taaskaa. mut yhtäkaikki, aamust aikasee mun bf soitti ja ottivat kyytii asemalt sen gf:n kans ja mentii mäkkärii aamiaisel. ei o koskaa kestäny noin kauaa matka hesast turkuu, pysähdytti kaikkial.

eli kliffasti alkanu vuos 2008, eikä se voi ku parempaa suuntaa mennä. on niin sellänen tutina kehos et rullaa omal painol aina voittoon saakka ennen ku 2009 alkaa.

nyt tää resupekka laittaa eiffelit korvii ja lähtee syömää ja huinimaa ja nauttimaa ohikiitäväst (pitkitetyst) nuoruudest.

zai dai, aika meininki. ihanaa olla nuori.


Seuraava