Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset tammikuulta 2008.


FUCK

uus iD ei siis o koskaa saapuus suomee?

http://www.i-dmagazine.com/i_collect/i_collect.php?id=284

ja jo helmiku ja must tammikuuki jääny reissuu.. miten väärin, miten v**n väärin voidaa pientä ihmist kohdella maailmassa!! kai pitää mennä jaanaamaa akateemisee et onk mitää saumaa saada niit.. mut just eile kävin eikä sielä mitää ollu. paitsi se chanel-kirja. ja yks mikä vaikutti kliffalt oli sellanen morsiuspukujen historiaa kahlaava opus. kirjat on niin kivoi. tykkään kaikin puolin.

mut mi son mun iD? täytyy tsekkaa nyt mun viimsest nrost et on jääny jo yks välist.


pimiä

kaik muu menee ihan ok mut mua rasittaa tää pimeys. joo, onhan päivä pidentyny jo, enemmän sen illast huomaa, mut silti oli jees et olis enemmän valoo. kello jo 8 ja edellee täys yö, menee kovin kauan et kunnol hereil tän kaiken keskel.

tänää olis kavereitten kans plääni illal tehdä jotai kivaa. tai olik se jo päiväl? mul edes yks essee loppuu ennenku voin lähtee suin päin huinimaa. haaveis saada se tänää lähtemää jos sais vaik loppuviikkoo menne sopen kiinni ja sovittuu asioi.

mut mite skirjotat ja luet ku väsyttää täs pimeydes näi järjettömästi?


slovarii

mun tietsikast irtos a-näppäin, siis vanhast ja se hiuka haittaa mua ku pitää oikee keskittyy tähä kirjottamisee..

koitan nyt luottaa mun nättii naamaa ja pistäny menee hakemuksii ja soitellu ja kaik on et wow, tosi kiva ku soitit et just venattu et koska pelse herää ja ottaa yhteyt. mut just nyt ei o töitä.

pistin kaverin melankolisen merilevyn soimaa.



arkista

maanantai, huonosti nukuttu yö takana, kahvia ja salille. kyl se siitä lähtee. illal hiukan tapaamaa yhtä kaveria, siin välis mun pitäs saada itelleni säädettyy se työpaikka.. tai säädettyy, kunha laitan hakemuksii menee ja soitan parii paikkaa ja funssaa et mites se kaikki suttaantuu.

aivot ihan jäässää, pakko saada kahvii nyt. ja kavereil en tänää vastaa puhelimee, sen huinimisen on loputtava.
***************
mun kaveri eile mesetti et sil menee huonosti ja oli saanu pakit se on siis hollannin koulukaveri ja sit mä näin unta mis olin hollannis ja lontoos ja kaikki oli kaikil hyvin. mä niin tykkään unist. niit ei vaan ikinä muista aamust ku sit just palautuu mielee eikä ihan skarppina koskaa. ja mun kaveri sano mesei et nyt voidaa sit mennä homobaareihi (se on hiuka jumis ittes kans) ja mä lupasin antaa sil ja se li ihan et fine. et jos ei turun deitit johda koskaa mihinkää eikä hesan tyypit ni siel sit odottaa yks kreikkalaine.


helpottaa

kai se kaikki täst suttaantuu. oltii ajelees ja syömäs ja sain jotenki komppaavan viestin tutulta ja se herätti hiukan haaveen paremmasta huomisesta. kai se kaikki täs suttaantuu.
********
mul olis tarve saada olla hetki itekseen ja funssaa et mikä täs sit on se kovin ja päälimmäisin juttu. ja dilemma jatkuu edellee hiuka et mis haluis olla.


pettymyksii

ku aikas ehtiny pitää kaikkii kreisei haavei päässää ja sit joutuu hylkään ne ku tajuaa ettei mikää mee täs lämäs niinku olis halunnu se vituttaa. ja masentaa. en o iha viel heittäny pyyhettä nurkkaa kaike suhtee mut muutamat pääpointit on menny nyt uusiks ja kai se on hyväksyttävä neki uudet kuviot ja todennäköset pläänit.

sylettää kans hiuka tää oma pää, et koko ajan tuntuu et saa sen final destinationin ihan jees suunniteltuu ja sit ei kuitenkaa ku huomaa ettei missää o koskaa hyvä. tai on hyvä mut sit joku puuttuu ja tomppii vastaa.

päivä näyttää lupaavalt, huominenki toivottavasti. ei tullu myrskyy vaik kovin sitäki manattii. helsingis kuulemma oli rankat puhurit. mun pitäs nyt saada joku aamupala, hiuka nälkäne ja muutenki, pitäs ottaa päivän vitamiinit ja kalkit, kalaöljyt ja ketoriinit. ja lisää kahvii.


paikkoi

eli mul taas läppäri, tä mun vanha ja netti toimii. oon hiuka jopa huolissaa et mitä kaikkee ehtiny tapahtuu ku ollu runsaa viikon koneetta ja käyny tsekkaa vaan tarpeellisimmat (feissari, qruiseri, meilit) paikat. mul on lista paikkoi mitä käyn kattoo päivittäin, viikottain ja sit sillon tällön. aloin käymää läpi mun vakkarisaittei ja sielhän oli menny uusisks moni jo. et on täs sillee hiuka kahlattavaa nyt sit. onneks jotku on päivittäny vaan tylsii asioi ja rumii juttui ni ei mee ihan niin kauaa aikaa siel.

mikä mua eniten syö on se etten o vieläkää saanu uutta iD:tä käsiini. se näyttää niin hyvält. misshapes ollu jo ihan liian kauan katkol. miksei kaikki ota mallii pelsest? mones asias, vieläpä.

pakko ottaa torkut, kuolo korjaa pia..