Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset tammikuulta 2008.

baaris

muutanal eile mentii mut aika ajois kotii, tai siis majapaikkaa. olin jeesaa kaverei muutos ja eka muuttoklja annettii kätee josku yhdelttoist jo, sit se muuttu joss välis muutto-vodkaks ja enneku huomasin olin nauravainen ja horjuva muuttomies. sit piti hakee yöl kebabbii ja ranskalaisii ja kaikkee. katotti viel pokka pitää ja sit nukahdettii paitsi minä kenen pikkusil nilkoil se muutto ja juoksemine oli liikaa ja särki paikat ihan vitusti.

nyt odotan et amukahvi tuotais tähä etee ja aamupala. mul oli eilen ihanat kengät jalas. sellaset mitkä ostin viime kesän tukholmast. en muistanu et ne oli NIIN hienot. mustat nahkaset rizzon menokkaat. ne on ihanat. ja sanoin ei jeremyn laseil ku tajusin et enemmän mä tarviin uudet mustat martensit. ja prätkäbuutsit. rotsei on riittävästi mut sit sitä seilorihenkist vaatet tarvis lisää.ja diorii.


hesassa

jees. kaverit muuttaa tänää ja minä urhea pikku soturi menos auttaa niit. kreisii on se et monet ollu vieraiden ihmisten kans juomasa alkoholijuomaa.. mites kullain menny? meil oli hyvät viinit kiitos bf:n neuvojen.

ny khvii.


blääh

neljä juna vie kohti helshcinkkii ja pitää pakata kaik kamat, säätää pari juttuu ja kulmat nyppii. huomen mun tekis mieli mennä baarii ja ottaa hiuka viinaa. jos vaik olis tutut naamat siel sit rivis ikkunapöydäs. ja miksei olis, dena-posseehan se on.

väsyttää kovin ja illal tällit ja pitäs olla freesh (kulmien nyppimine kyl jeesaa) ja koittaa olla kliffat isännät. tai oonhan mä.

ja klm vie mut melkee ilmaseks damii.


kylmyys

mul oli vintin ovi falskannu yöllä ja tää kämppä on kylmä ku fan.. kissatki kaikonnu kulmilt ku jäätyy hieno turkis muute.

tänää hesaa, sen verra nihkee olo tai sillee semisti flunssane et jää aamun jumppakuutio välist. bloody ovi..

mua niin kaivataan jo, oikee ikävöidää.. paluu kai tapahtu jossan välis pianki jo.

nyt kahvii lisää ja aamupalaa.


pihal

mul menee niin kovin herkästi hermo.. nyt mul on kateis metritolkul kangast mist oli plääni saada kasattuu muutama juttu ja proto. ei ikinä pitäs antaa kenenkää muun koskee mihinkää mikä on mun. ei mihinkää, siit ei tuu muuta ku ongelmii. aina. okei mul on ees muutama raitasysteemi tos mist voin kasaa yhden proton nyt. mut silti.

mua kans ain välil mietityttää et mik smä oon niin pinnoil koko ajan. nyt en oo polttanu koko päivänä ja se aina hiuka kostautuu jossa välis. ja oon aika tehokkaasti juonu kahvii mikä kans lisää kierroksii. ja tarviin tilaa lisää ja eka sen paikan mis olis tilaa lisää. tai siis tiiän tarkkaan mil keinoin sais diilattuu tilantee nii ettei olis näin pinnoil koko ajan. eikä se ees oo vaikeet.

työhakemukset kulkee ja vastauksii odotellaa. ei mua ees niin.. jep, huomenhesaa taas ja siel varmaa tovi. ens perjantain pakko palata tänne ja sit koitan karata hollantii. ja haaveis.. no, onhan niit haaveit. pitäs ostaa se lento nyt van mut visa (taas/edellee) niin piukas et jotenki julmetuttaa pirauttaa sinne enää mitää lisää.

sit oon tajunnu et mullaki on missio tääl. se oli jotenki kliffa huomata tai ymmärtää siis. mun kaveri sano et mun pitäs kans hakata käsivarret tukkoo tatskoi. se vois sopii mun missioon kans, et kai se pitää alkaa miettii sitäki puolta. toisalta jos sais sen meripoja itellee must vois olla siistii et mul olis puhdas iho. et olis kliffa kontrasti.
******
mut maire pesi naamas.



keppijumppa

mä mietin sillee et jees, salil käyn ja niin sanotusti pumppaan rautaa (okei niil mun painoil ei kyl paljoo pääse sprettailee ku isäntä nii huonos kunnos et ohjaaja vähensi punttii vaan koko aja) mut et ku on näit välipäivii kuitenki aina et alottais keppijumpan. en suoraa sanoen ihan tiiä mitä se tekee, et onk se vaa jotenki notkeut ja joustavuut ja näin, tai venyttääk se jotenki kliffasti lihaksii et tukis jotenki tät treenii muute..? mut se näyttää silt et se olis iha jees, iha ok et alkas jonku kepin kans tohuumaa. ei kai siit haittaakaa oo.

mul tuli pieni takaisku ku olin mietiny et itel sillai kiva uus paita et raidallist ja kieroo et ju nou, seilori ja sillee, mut voi voi, ei ollu tarpeeks tyykiä.. nyt tehtii sit va kukkaro.
************
ja turu sanomis kerrottii et joku demari on ollu keppijumpas vanhuste kaa. eli aallonharjalla mennään..


äkäst

aikatauluu. kaavat jees, alkaa kasaus. itel siin ohimennen ku vauhtii pääsee nis amas sit. mustaa ja harmaat. miksie kans yks raidallinen. onneks tää vaihe aina jees j nopee, kaavois menee ikä ja terveys. mut toisalta tykkään siitäki..

kaverit laitto kämpän myyntii ja eik sne jälkee tuu puheluu et joo tavataa ja blaah.. mut ei siis kuietnkaa heti alkas et soiin mieles hankalaa tietty jo lähtökohtasesti mut silti. ainahan ne asiat päi helvettii menee. no ei aina.

joo shut up pelse ja ala tekee lisää hommii.


yskä

enkä oo ees polttanu. pitäs lähtee liikkeel. annan eka kahvin herättää. jos yskä helppais. mua aina yskittää ku jännittää, en vaan tiiä mikä mua jännittää nyt..

tai joo, odotan kovasti et sähköpostii tulis ja antais hiuka valoo tähä tulevaisuutee. kauhee ku väsyttää edellee.