• pelsepuuppi

knife

mä aina välil innostun kaikest ja tykkään kovasti ja sit tulee jotai muuta ja oi ku kaikki taas ihanaa. enivei, oon ain atykänny knifest ja nyt sain (vihdoin) siirrettyy mun laitteel knifen levyt ja voi video miten ette voi tajuta kui ihanaa on kuulla pass this on ihan sairaan pitkäst aikaa. ja siin viel se et siin universumin historian hienoimpii videoit ja ku tänne ei saa juutuubist laitettuu videoo ni se on harmi. vietin yhden päivän berliinis yksin ja kuuntelin repeatil pelkästää pass this.. koko ajan ja olin niin onnellinen. kävin dietrich-museos, parturis ja syömäs ja ostin korvakorut ja sit mentii kavereitten kans syömää ja juomaa lisää. oi että ne oli ihanii hetkii. paluu suomee sit meniki uusiks laittaes tätä elämää.

tuleek muil sellast paniikkii välil ku yhtäkki tajuu miten paljon maailmas on hyvää musaa ja kaikkee siistii? mul aina tulee iha sellanen pakokauhu ku haluis kaiken heti tähä ja tuntee ja jotenki olla sille et tai en osaa oikee selittää. mul monesti knife potkasee nää fiilikset pintaa. musa niin kovin tärkeet mul, saa kaikkii.

se on hassuu ku aina väli törmää ihmisii ku on ihan javerei ja kaikkee mut sit niil on joitai jutui et niil jotenki joku ihme tarve "opettaa" tai koittaa kouluttaa tai en ees tiiä mitä se on mut se on vitun rasittavaa. ku se kaikki sitä samaa ahdistavaa ylimielisyyt mitä en voi sietää ihmisis muutenkaa saati et törmää porukkaa kenel tarve. ja mikä hassuu et samas porukat ketkä hanakasti dissaamas mun valintoja ja aatoksia on kans ne kenel ei ssata yhtää mitää sanoo ku on mieli mustana. ihmiset aika siistei joo mut kans menee hermot niitte kans aika nopeesti.

ei voi mennä mihinkää ku niinhyvät musat soi. pitäs suihku mennä ku illal ulos hiuka. ihanas seuras. oikee monta kivaa ihmist kokoontuu yhteen paikkaa, juodaa viinii ja kuunnellaa musaa ja puhutaan niitä näitä.

niin ku siis mul parturi pia ja oon nii kyllästyny tähän mikä nyt pääs ni mietin et otank mallii knifest? okei joo joo has been tukka mut silti toimis ja ku mul nii lyhyt ni ei paljoo vaihtoehtoi.

2 kommenttia

stellagrrrl

5.1.2008 18:33

1. knife on paras.
2. mulla oli samanlainen hetki musiikin hienouden suhteen, kun hengasin eilen kuumeisena youtubessa. niin paljon kaikkee hienoo.
3. mun deep cuts on hävinnyt. nyyyyyyh!
4. leikkaa toi tukka; mä tykkäsin siit, kun se oli tollane...

pelsepuuppi

6.1.2008 00:38

jep, uuteen nousuun tän tukan kans. ja tykkään maskeist kans ihan röyhkeesti.