• pelsepuuppi

jännityksel

jotenki tää mun blogi elää kauhun tasapainos et kommenttei ja bloggauksii melkee yhtä paljon. kommentit johtaa 3 kipaleel.

mä oon maanantaina sit taas hesas, meen jeesnaa kaiffarii ku se ihan itkunen ja sekava. lopputyöstressi. lähinnä meen siis vaa juttelee ja rauhottelee, rapsuttaa hiuka takasäärtä ja siin sit hiuka samas omplene kaikkii juttui ja funssataa kui ihquu fashion on. se3llast se on, muotimaistereitte elämä. sit juodaa skumppaa kavereitte kaa ja luetaa voguee ja ellee. mist tuli mielee et herra siunaa, missä on uus iD..? kai se jossan olis ostettavis jo, mut olisko se sit akateemine se paikka?

oon alknau kyttää turun katukuvas poikii ja miehii et kuka löytyis qruiserist ja mil nimel. mut nyt kaikki tunnistaa ja tietää ku oon niin kova huutamaa.

ja seuraavaks olis tarkotus alkaa yhtä työasiaa säätämää hesan suuntaa, jos vaik sais sen kämpä.. vittu nii, mul nyt alkanu kuumotus ku ei o rapsahtanu töitä mistää et mil perseel sais sen asuntoasian säädettyy. kamut löytäny jo uuden kodin ja nyt alkaa sit kuumotus et mil ilveel saan pankkii huijattuu.. voi maailma, kaikki rempat ja sisutuklset ja kaikki jo suunniteltu.

2 kommenttia

audinkopoika

11.1.2008 12:45

Nauti hesas olosta, miekin oon siellä tiistain ja keskiviikon :)

pelsepuuppi

11.1.2008 13:19

siin pitää töitä(kin) tehdä mut kyl salaa haaveilen et pääsis kaiffojen kaa ottamaa halpaa skumppaa. miksei vodkaa kans.