• pelsepuuppi

pää

sattuu. ollu aktiivine jamppa tänää ja tehny kverin kaavat, ollu yhteydes muutamaa tärkeesee tahoo, puhunu asioist ja selvittäny yhtä pient kämmii yhden treffi-kaverin kaa. kaik siis ok mut alknu pää hiuka sattuu nyt. mä oon taas ajatellu liikaa.

luin kaverin kaverin blogii ku se niin hyvä, kulkenu ranneliiket läpi ja illal olis (kai) tarkotus treffaa uus kaveri kenen kans vois alkaa kait tekee hiuka yhteistyötä, sillee fäsönii.

huome takas turkuu töitte jälkee. sit hirvee säätö et kaik kamat ja kaik ok ja et mitä otan mukaa ja mul tulee olee selvä viikoloppu ku pitää muutamat jutut saada finaalii ennen hollantii.

mä tarviin edelle sen poikaystävän kuka rokkais mun maailmaa ja perjantain on (ilmeisesti) työhaastattelu turun suunnal. ihan jopa oman alan töitä vois olla tarjol mikä olis aivan holtitonta ja mielipuolist.

jos sais töitä olis ihan eri asenne elämää. mut ei turust kyl löydy mulk sitö poikaystävää.. ei kukaa es puoleen kato ku pelse vaappuu monarkil brahenkatuu ylös. so sad mut samal sillee et minkäs minä sil voin, parhaani teen ja oon mitä oon.

2 kommenttia

Aboa

29.1.2008 16:25

Täytyykö se bf turusta löytyä? Itse hain Jyväskylästä helsinkiläisen ja ihan kiltisti se muutti pyydettäessä Turkuun.

pelsepuuppi

29.1.2008 17:13

ei sen tietenkää tarvi turust löytyy. kunha joku joskus tykkäis must ni se olis jees. mut kaukosuhteesee mä en kyl alkais.. okei täs vaihees tietty hiuka haste ku tku-hki-utrecht ja missää ei omaa kotii. ja olis kiva just et kans muuttais kiltisti pyynnöst mun luo.