• pelsepuuppi

sillai

päivä polkenu tähä asti iha jees. hommat rullaa eteenpäin (kai), menneisyys lähesty feissaris ja mä oon poukannu koko päivän nii et alkaa nivelet vihloo. ja sit kaikes keskel saanu kans naputettuu kaikkii kreisiei teorioi paperil ja tilkittuu judui ja just et mitä elizabeth hurley ja uimapuvut.

sit ku olin niin vilpas työrintamal hesas viine viiko sain vihdonki maksettuu kylien lipun, junalipun käteisel mikä aivan sekopäist mulle ja sit viel meen ostaa itelleni skannerin ja illan skannaan kuvii ja kaikkii ens viikkoo varte.

kämppää tarjotti turust, kohtuukokost ja kivan halpaa mut just tää et en sit tiiä mitä et ku just alkanui säätää sitä damin kämppää. kai. andreas ei o siit sen jälkee oikee mitää sanonu mul. olisko ollu unta vaan kaikki tyynni? me kyl oltii andreaksne kaa ostaa kylien dvd:tä yks yö. siin tapahtu kaikkee muutaki. olisko se ollu niit öitä ku huusin stellan sohval? en tiiä. huudan aina ni menee yötki sekasi siin jo. huutamine on kyl kivaa.

mul plääni alkaa laittaa kello herättää aamusi, sais jonku rytmin tähä elämää. nyt vaa huinimist ja kauheet tällast päämäärätönt jotenki. en ees.. tai ei mitää.

aina vaa mua julmetuttaa ku en tajuu kaikkee mitä halusiin tajuta. ihmisii ja juttui