Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset joulukuulta 2007.

unii

jonkun rouvan pihassa. lunta tupaan äijät kiipes auton päälle ja alko hakkaamaan autoa rikki vasaroilla ja talon seiäs luki saksaks ettei saa tupakoida. ei ollu oikeet saksaa mut siin unes sse oli. se oli siis jopa hiukan ahdistava reissu. ei sillee suoraa painajainen mut jotai ronkelii siin oli siin unes nyt. mul ihan sairaan paha maku suus, pitäs pestä hampaat.

perjantai tas ja viikko menny. ens viikon aikan kaik loput hommat pitäd palauattaa koulu. iha ok, tammikuus pitäs alkaa tekee kaikkii päätöksii. ja saada työpaikka kans tietty.

new jersey kieltäny kuolemantuomion, lenita oli eilen rähjäämäs telsus ja anttila sekoilemas edellispäivänä. oli frouwa kovil siin haastattelus, lenitast en o koskaa tykänny. huutaa liikaa (ja tä on pahasti sanottu puuppien perheelt..) enkä oikee tiiä onk sen metelinkeskeöl ees asiaa niin hirvessti.

ja viel akateemises hirvest kaikkii kirjoi ku haluius ostaa.. ja uus plaza näytti upeelt. miks pitää olla köyhä? ku ei o jaksanu mennä töihi, aika simppeki vastaus mielestäni.


täh?

onk tänää siis eilsien huomine? joo oon saanu tehtyy kaikkee ja päivitettyy ja meilattuu eli well done me mut samal oon jeesannu mutshii joulusiivoukses ja laittanu röyhkei määrii safkaa roskii jäkärist. ja tehny köyhii ritarei ja makaronilaatikkoo ja pizzaa pitäs viel laittaa. hämää vaa et aika menee niin kauheet vauhtii. pitäs kynnet leikkaa ja viilata ja tollast kaikkee. la tuparit ja pitää olla nättinä jos vaik eksyy sussee ja siel se tatskattu seilori. ei kuitenkaa mut aina voi reesu unelmissaa elä.


keittiöö

se on pelse nyt tohinnoissaa. kaverien kämpäl kävin ja olis kliffat ja nyt kreisii.. reesu tääl funssaa et millasen tapetin iskis takaseinää ja mihin hävittäis ison jääkaapin. ja mist sais rahat ostaa apila-astiastoo ku se -50% just ny yhdes paikas.. visa raiskattu ja master kiinni, stokka ei pelaa ja käteine mul tuntematon käsite. ja löysin kattokruununki jo ittelleni. musta ja upee, hiukan mauton ja oi miten siihen sopis lehmänraato alapuolel.. ja keittiöö räsymatto. mut sit ne ei mätsäis. ja alakertaa sais laajennettuu ja keittiös parketin alla vanha lautalattia. ja olis oikeil kulmil. mä ihan nyt et bow wow wow ja hong kong garden.

huome ja perjantain ihan hulluu työntekoo ja lauantaina festit.


marjoja

ihan paniikkia päällä jo ku tahtois panostaa kaiken siihe et söis ja eläis terveellisesti. nyt löytäny röyhkeen mällin pakkasest maroi, mansikoi, herukoi ja vadelmii. ihan ok ja ku hunajan kans syö ihan kliffat maut mut sit alkaa murehti et onk pakkane tappanu kaik vitamiinit ja suotta syö? kreisi ass mother-fucker, i know. 2 vuotta sit murehdin sulaak mun hiuslisäkket joulusaunas, nyt ei ol edes joulusaunaa. eikä kinkkuu. et onhan näit issueit täs ollu..

mut mainittiin muualla, tehtiin kaikkii listoi et joulu ja uus vuos. oma huone, jees, yhdyn ihan joka tasol. sit kaikki tietää sne loppulistan; auto koira poikaystävä joo.. enite oikeesti hauisin poikaystävän, joku vaa sillee kliffat herrat ku ei oksentais ku näkee mut ja soittas viel seuravan päivän. mutt uudeks vuodeks en osaa oikee sanoo mitää lupauksii. oon niin kunnollinen ja kiltti yhtäkaikki et vaikee paranta tapojas. mitä sitä sanois..? okei koitan ottaa rennommin (=heittää henkeni) asioitten suhtee. alan harrastaa liikuntaa (=pakko). saan maisterin paperit (=saan ne). koitan päästä matkal (=muutaki ku hollantii ja tukholmaa ku ne nyt sillee aika selvii).

mun aamiainen on tänää tee (=kuuma vesi, inkivääri ja hunaja) ja marjoi (=mansikoi ja punaherukoi hunajal). vaik punane liha mennyttä elämää just ny ni valkost kyl syön viel. ja kalaa hirveest alkanu laittaa. mua vaan etoo ne tikut ku kalas on, loppuu syömine het jos tulee suuhu.

eikä mun tukka mihinkää sulanu saunas sillo. ei ees muuttanu muotoaan. mut se oliki aitoo hiusta.


murheet

alkanu taas juilii unia maiset murheet, lähinnä kaikkii velka-asioi alkanu funssaamaa ja nehän tunnetusti ratkee aina parhaite aamuyöst. ja hirveel komppaamisel kaik energia nyt kouluhommii, ei ol paljoo aikaa enää ennen ku alkaa joululoma ja pitäs saada muutaman liuskan verran laitettu omii viisauksii paprul. ai nii ja rakennettuu lokikirja. fäsön fäsön.

eile hiuka länkytinki jo mut cabaret ihana leffa. liza niin nättinä siin, tekoripset ja kaikki. sellanen perusarkimeikki et hoitsu menos töihi mut vähä laittanu et kivan näköne. ja toivoin pukilt yhtä mun lempielokuvaa et oikee jännittää mite käy..

nyt alka taas olee aika ottaa aamutee. ja napii et saa vitamiinit ja kaik öljyt ja muut. nappielämää.


linnut

otin kirjastost kaikkii klassikoi ja alotin linnuil. ihana leffa. nyt pyörii seuraava ja 3 chaplnii odottaa. ja voi miten oli liza kaunis nuorena ja ihanat meikit ja vaatteet. ain välil sitä tuskastuu oikee tähä omaa maailmaas. vaik kyl auttaa ku lukee ja funssaa ja tekee noit kouluhommii ku alkanu hiuka mene jo oman todellisuuden suunnitteluu. das ist kliffa.

oon aina välil funssanu et pitäs alkaa jotenki keräilee kaikkii klassikko-leffoi ja sit vois kattoo niit välil koto. ja sit pitäs alkaa käymää tukholmas juhlis ja kinkereil. ja olis aina seilorina liikentees.


inkiväärii

ei maistu sellasenaa niin hirven kliffalt, maustena ihan jees. mul sellasii luomukarkkei siis inkiväärist. pahoi ku fan mut laittaa hunajan kans kuumaa vete saa ihan oukkelin juoman. inkivääri vissii voitelee nivelii jotenki. ei se nyt tietty mitää ihan sairaan hyvää oo sillee maultaa mut siin sellanen paremman huomisen meininki, et joo luomuu karkit ja hunajat ja vitamiinei ja suonet laajenee ja ei tu lentsuu ja wow. ja onha ginger ale kans ok juoma.

mul ny ollu hiuka sillee et menny hiuka huikates tää viime viikko ja ei nyt morkkis sitä en sano mut et ens viikko pakko olla iisimpi. mul plääni saada tehtyy kaikke homma ja kirjotettu niinku just muodist ja kaikkee. ja haaveilla et tukholma joku päivä, viimestäs ens kesän ku accet taas. ja et kuin seiloriks sitä alkaa ittees muokkaamaa. kaverit löys kaverin ikkunast maalaukse et surullinen kaunis tatskattu seilori ja hieno. oon alkanu miettii et mitä kaikke vois ostaa ja laittaa. oon ihan rakastunu arabian apilaa ja haluisin avohyllyt keittiöö ja pelkkää vaalevihreet framil. se vaa hiuk akallist matskuu se apila.

mutsil ja ukkol on vihree kakluuni mikä toimii aivan sairaan hyvin. siin on grillattu makkarat ja hiillostettu lohet samaa settii. yläkerran ruskee kakluuni ei pelitä ollenkaa ja kamarin valkone kans kuse jotenki. must se harmi ku olis mujst niin kliffa et sais klapit pesää ja notskit pystyy kaikkial. mut sitä s elämä sit on, vanhas torpas. mul edellee portsa mieles ja kliffala. ans katto ny mite menee elämät ja asiat. mitään en osta. ei vaattei ei se on turhaa ja tyhmää.


pia

mul paukkuu just yks suur etappi rikki tääl. kreisii. eile ulkon taas, oli kivaa. sukujuhlat meni oukkeli doukkeli, oli oikeest kiva nähä serkkui ja lapsetki.. meni siin sivus.

tänää mennää hengaa kamujen kaa, katto kämppii ja syömää, ju nou, normaalii darra-toimintaa. nyt telkkaris jotai possee puhuu uskonnoist ja lahkoist, uskontojen uhrit. jamppa ollu turus jossa koulus.

aamutee ja päivän lehti. kiva olla hengis.


aamu

eile taas oli juhlat ja oli kyl mukavaa. baari jäi välii ku cosmot teki tepposen. jossan välis meni suhteet uusiks ja siin oli isäntä taxis hetken pääst. okei ja tänää pitää lähtee serkun synttäreil ja mua ei vois vähempää kiinnostaa.. hirvet ettei sukulaiset innosta mut mun puolest sanotava et mul hiuka sillee darrane olo (tai siis mullahan ei o koskaa darraa varsinaisesti mut sen verran et huomaan olleni eile ulkoile) ja siel on lapsii ja mä en jaksais. luojan kiitos ei jäädä yöks..

kaveri aukas jo eilen sen joululahjan ja tykkäs kovasti. ihan siin määrin et kipas yläkertaa ja anto vastalahjan ja nyt mul sit upee seilori-hattu. enää se tatskattu seilori ja alles gut. miten voi .. okei et tilanne et halu jotai tyyppii ihan sikana ja se nyt vapaa et just menny poikki. mut ku on tykkää tytöist ja on vaan ihana? et mitä täs voi tehä? olis tatskat ja kaikki. mut eipä tuo mitään, elämä antaa elämä ottaa.

juon koviksena 2 kuppii kahvii nuy heti aamust et olis jotenki hereil. ulon täys pimeys ja röyhke tuuli ja sataa. v**ne keli ajaa ja istuu autos. ja olla darrasena lasten seuras. voi ku serkku ottas ees koiran mukaa. olis jotai järkevää seuraa mullekki.

joskus mä vaan istun enkä tee mitää ja välil mul on ihan hyvä olla ja välil tulee sellane haike olo ja sellane ettei se sittenkää o iha hyvä näi.