• pelsepuuppi

unii

jonkun rouvan pihassa. lunta tupaan äijät kiipes auton päälle ja alko hakkaamaan autoa rikki vasaroilla ja talon seiäs luki saksaks ettei saa tupakoida. ei ollu oikeet saksaa mut siin unes sse oli. se oli siis jopa hiukan ahdistava reissu. ei sillee suoraa painajainen mut jotai ronkelii siin oli siin unes nyt. mul ihan sairaan paha maku suus, pitäs pestä hampaat.

perjantai tas ja viikko menny. ens viikon aikan kaik loput hommat pitäd palauattaa koulu. iha ok, tammikuus pitäs alkaa tekee kaikkii päätöksii. ja saada työpaikka kans tietty.

new jersey kieltäny kuolemantuomion, lenita oli eilen rähjäämäs telsus ja anttila sekoilemas edellispäivänä. oli frouwa kovil siin haastattelus, lenitast en o koskaa tykänny. huutaa liikaa (ja tä on pahasti sanottu puuppien perheelt..) enkä oikee tiiä onk sen metelinkeskeöl ees asiaa niin hirvessti.

ja viel akateemises hirvest kaikkii kirjoi ku haluius ostaa.. ja uus plaza näytti upeelt. miks pitää olla köyhä? ku ei o jaksanu mennä töihi, aika simppeki vastaus mielestäni.