• pelsepuuppi

inkiväärii

ei maistu sellasenaa niin hirven kliffalt, maustena ihan jees. mul sellasii luomukarkkei siis inkiväärist. pahoi ku fan mut laittaa hunajan kans kuumaa vete saa ihan oukkelin juoman. inkivääri vissii voitelee nivelii jotenki. ei se nyt tietty mitää ihan sairaan hyvää oo sillee maultaa mut siin sellanen paremman huomisen meininki, et joo luomuu karkit ja hunajat ja vitamiinei ja suonet laajenee ja ei tu lentsuu ja wow. ja onha ginger ale kans ok juoma.

mul ny ollu hiuka sillee et menny hiuka huikates tää viime viikko ja ei nyt morkkis sitä en sano mut et ens viikko pakko olla iisimpi. mul plääni saada tehtyy kaikke homma ja kirjotettu niinku just muodist ja kaikkee. ja haaveilla et tukholma joku päivä, viimestäs ens kesän ku accet taas. ja et kuin seiloriks sitä alkaa ittees muokkaamaa. kaverit löys kaverin ikkunast maalaukse et surullinen kaunis tatskattu seilori ja hieno. oon alkanu miettii et mitä kaikke vois ostaa ja laittaa. oon ihan rakastunu arabian apilaa ja haluisin avohyllyt keittiöö ja pelkkää vaalevihreet framil. se vaa hiuk akallist matskuu se apila.

mutsil ja ukkol on vihree kakluuni mikä toimii aivan sairaan hyvin. siin on grillattu makkarat ja hiillostettu lohet samaa settii. yläkerran ruskee kakluuni ei pelitä ollenkaa ja kamarin valkone kans kuse jotenki. must se harmi ku olis mujst niin kliffa et sais klapit pesää ja notskit pystyy kaikkial. mut sitä s elämä sit on, vanhas torpas. mul edellee portsa mieles ja kliffala. ans katto ny mite menee elämät ja asiat. mitään en osta. ei vaattei ei se on turhaa ja tyhmää.

1 kommentti

stellagrrrl

10.12.2007 11:38

mä tykkään kauheesti inkivääristä. kaikki ihkivääriset keitot on hyviä ja naapuriostoskeskuksesta saa inkiväärilattea.

ja mun yksi lempiruoka on rakkaalta ystävältä pöllitty resepti inkiväärisienistä basmatiriisillä (tai paahtoleivällä), joka on helppo ja vain paranee, jos ei ehdi ajallaan syömään: sopii siis sekä parisuhteiden alkuvaiheisiin, kun on muutakin tekemistä, että niiden tasaantuessa, kun ei ole niin kiire kotia syömään... tsihihi.