• pelsepuuppi

marjoja

ihan paniikkia päällä jo ku tahtois panostaa kaiken siihe et söis ja eläis terveellisesti. nyt löytäny röyhkeen mällin pakkasest maroi, mansikoi, herukoi ja vadelmii. ihan ok ja ku hunajan kans syö ihan kliffat maut mut sit alkaa murehti et onk pakkane tappanu kaik vitamiinit ja suotta syö? kreisi ass mother-fucker, i know. 2 vuotta sit murehdin sulaak mun hiuslisäkket joulusaunas, nyt ei ol edes joulusaunaa. eikä kinkkuu. et onhan näit issueit täs ollu..

mut mainittiin muualla, tehtiin kaikkii listoi et joulu ja uus vuos. oma huone, jees, yhdyn ihan joka tasol. sit kaikki tietää sne loppulistan; auto koira poikaystävä joo.. enite oikeesti hauisin poikaystävän, joku vaa sillee kliffat herrat ku ei oksentais ku näkee mut ja soittas viel seuravan päivän. mutt uudeks vuodeks en osaa oikee sanoo mitää lupauksii. oon niin kunnollinen ja kiltti yhtäkaikki et vaikee paranta tapojas. mitä sitä sanois..? okei koitan ottaa rennommin (=heittää henkeni) asioitten suhtee. alan harrastaa liikuntaa (=pakko). saan maisterin paperit (=saan ne). koitan päästä matkal (=muutaki ku hollantii ja tukholmaa ku ne nyt sillee aika selvii).

mun aamiainen on tänää tee (=kuuma vesi, inkivääri ja hunaja) ja marjoi (=mansikoi ja punaherukoi hunajal). vaik punane liha mennyttä elämää just ny ni valkost kyl syön viel. ja kalaa hirveest alkanu laittaa. mua vaan etoo ne tikut ku kalas on, loppuu syömine het jos tulee suuhu.

eikä mun tukka mihinkää sulanu saunas sillo. ei ees muuttanu muotoaan. mut se oliki aitoo hiusta.

3 kommenttia

stellagrrrl

12.12.2007 11:54

mun käsittääkseni pakastuksessa säilyy vitamiineja aika paljon, et ei ihan turhaa fuulaa ole toi marjojen syöminen. mut en tajuu hunajaa: mä vihaan sitä.

pelsepuuppi

12.12.2007 15:46

oi hunaja on niin ihanaa.

anuko

12.12.2007 19:17

Munkin mielestäni hunaja maistuu ällölle, jos sitä yrittää syödä noin niinkuin itsekseen - tai siis niin, että sen maku tuntuu. Jossain mausteliemissä se menee kyllä. Ja mä oon kans juonut inkiväärillä maustettua kuumaa vettä, se on hyvää, mutta ilman hunajaa.