• pelsepuuppi

linnut

otin kirjastost kaikkii klassikoi ja alotin linnuil. ihana leffa. nyt pyörii seuraava ja 3 chaplnii odottaa. ja voi miten oli liza kaunis nuorena ja ihanat meikit ja vaatteet. ain välil sitä tuskastuu oikee tähä omaa maailmaas. vaik kyl auttaa ku lukee ja funssaa ja tekee noit kouluhommii ku alkanu hiuka mene jo oman todellisuuden suunnitteluu. das ist kliffa.

oon aina välil funssanu et pitäs alkaa jotenki keräilee kaikkii klassikko-leffoi ja sit vois kattoo niit välil koto. ja sit pitäs alkaa käymää tukholmas juhlis ja kinkereil. ja olis aina seilorina liikentees.

3 kommenttia

Torontosta

11.12.2007 03:31

Minulla on VIDEO filmaja vuosien varrelta matkoiltamme jne, monta laatikkoa ja vintage filmeja. Miksi? Emme niita koskaan katsele. Olen tipannut tv:sta kiinnostavia asioita kuten Eva Paron document, missa naytetaan hanet kun arkku on avattu italiassa ja lahetetty aikoinaan takaisin Argentiinaan. Kuinka balsamoini oli niin hyva etta han naytti kuin elavalta nukkuessaan.Niin monen vuoden jalkeen. Taman olen katsonut moneen kertaan ja lainannut Argentinan friends.

Torontosta

11.12.2007 03:32

Typo's I mean Evita Peron.

pelsepuuppi

11.12.2007 07:04

mua aina kiinnostanu balsamointi. must se ihan kreisii. ja evita kans, kyllä.