• pelsepuuppi

aamu

eile taas oli juhlat ja oli kyl mukavaa. baari jäi välii ku cosmot teki tepposen. jossan välis meni suhteet uusiks ja siin oli isäntä taxis hetken pääst. okei ja tänää pitää lähtee serkun synttäreil ja mua ei vois vähempää kiinnostaa.. hirvet ettei sukulaiset innosta mut mun puolest sanotava et mul hiuka sillee darrane olo (tai siis mullahan ei o koskaa darraa varsinaisesti mut sen verran et huomaan olleni eile ulkoile) ja siel on lapsii ja mä en jaksais. luojan kiitos ei jäädä yöks..

kaveri aukas jo eilen sen joululahjan ja tykkäs kovasti. ihan siin määrin et kipas yläkertaa ja anto vastalahjan ja nyt mul sit upee seilori-hattu. enää se tatskattu seilori ja alles gut. miten voi .. okei et tilanne et halu jotai tyyppii ihan sikana ja se nyt vapaa et just menny poikki. mut ku on tykkää tytöist ja on vaan ihana? et mitä täs voi tehä? olis tatskat ja kaikki. mut eipä tuo mitään, elämä antaa elämä ottaa.

juon koviksena 2 kuppii kahvii nuy heti aamust et olis jotenki hereil. ulon täys pimeys ja röyhke tuuli ja sataa. v**ne keli ajaa ja istuu autos. ja olla darrasena lasten seuras. voi ku serkku ottas ees koiran mukaa. olis jotai järkevää seuraa mullekki.

joskus mä vaan istun enkä tee mitää ja välil mul on ihan hyvä olla ja välil tulee sellane haike olo ja sellane ettei se sittenkää o iha hyvä näi.

2 kommenttia

Juksteri

8.12.2007 11:25

Kaikki se määrä energiaa, joka homoilla kuluu heteroiden perään haikailemiseen. Sillä voisi ehkä korvata yhden ydinvoimalan. Tai ainakin pienen tuulivoimalan.

stellagrrrl

8.12.2007 16:31

mä olen juoruvajeessa. tarvii varmaan laittaa mese käyntiin ja koittaa udella.... whaat???