Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset joulukuulta 2007.
Seuraava

juhlaa

ihanaa. illla kavereitten pikkujoukut. ne kivoi ihmisii, puhuva ruåtsii keskenäs ja ovat kauniita. sopii mulle. mul on heil jopa joululahjat ja asiat rulettaa. ihan hirveest tekis mieli ostaa illaks pullo stolichnayaa ja, oi, isäntä vois tehdä cosmoi koko illan. laitan kauniit vaatteet pääle, ajan parran ja kuorin naaman ja sisso oon nätti. ja silkti kukaa ei koskaa tu haluumaa mua. paras joululahja ikinä.

mua eilen harmitti kovasti ku ei ollu heinäsirkast mitää haastattelu tai ees näytetty kokonaisuutta ku kuitenki hiljensi kättelyjonos. ja sit tuli taas mielee se heiniksne kappale ku kuultii kesäl radiost, radio majakast vissii, ku ei o löytyny mistää. jos tänää menis musakirjastoo ja koittas löytää. heinis niin kova.

kome lääkäri aamul aina ykkösel. en tiä mikä tä sarja on.


itsenäisyyttä

jep jep, oli blogi-kamut eile klubil ja sit viel susses. ihan kliffat illat. dynsky ruineeras tunnelman ja havanas alko väsyttää. sit kotii ja nukkuu. tein rikoksen ihmisyyt vastaa ja söin pätkän hk:n sinist ku wallander oli niin jännä. aamul huomasin et oli jopa yöl mua kaivattu. mut känny äänetön aina ku tuo uni muutenki välil sellanen enemmän konseptuaalinen juttu.

tänää sit kattoo illal kreisin upeet gaalaa. et milt näytää suomen kerma. ja iskä tekee jotai itsenäisyys-ruokaa. don't ask, i don't know.. kalapuikkoi ja kalkkunaa rosollin kaa.

enivei, odotan et kaiffat herää ja hakee mut aamukahvil. en tiä onk mikää paikka auki mut ees testin vuoks. ku ei täälkää jaksa kykkii.


kekkonen

en o koskaa ollu hirve into suomen historia mut luin hesarin kuukausliitteest kekkosen päivälkirjoist ja paasikiven ja okei mua alko hiuk ajopa kiinnostaa. kai se olis iha ok hiuka tietää oman maans asioist. ei sillee nyt liikaa ettei kukaa vaan luulis et koitan olla fiksu, omaks iloks vaan. enkä puhuis kellee. mitää. mua vaan hämää miten se kekkonen es mes oli niin kova jamppa suomelle ja mite sen ja taben suhde sit mahtanu oikesti menä.

hirveest taas tääl eri ihmiset funssannu ja länkyttäny asioi mist mul olis kans niin paljon mielipidet ja kommenttii, osa sillee komppaavaa ja osa kait hiuka gegen mut en jaksa niitäkää alkaa kirjaa tänne. mietin iteksee vaan ja oon niin muitten yläpuolel.

hei rokkihomo, onk sillee et tänää törmätää vai? ku stella varmaa kulmil ja sen tietää mitä se sit meinaa. voidaa sit kysyy mitä kuuluu. vituilleenhan tää mnee kaikki mut ainaki siit voi puhuu vodkan voimin.


pakko

wallander pyörii ja kaalikeitto mikros just lämmin. das ist kliffa. mun uus stepperi on pistämätön ja kaverilta saadut leviksen siniset sammarit just mukavat. okei hiuka reisist sais ottaa sisää ku turhan löysät ja näyttää pläskilt ja sitähän, taivas varjelkoon, mä en kestä. huomen mukavat reissut, stella kulmil ja uus baari aukee tai siis rempan ja laajennuksen jälkee. niin kivaa.

huomen yks teksti saatava loppuu ja yhdel kaveril ostettava joku lahja. sit alkaa olee kaikki reilas. joulun kannalt siis. en o mitenkää hirveen joulu-ihmisii mut tänä vuonna ihan jopa riehaannuin hiuka laittaa kamaa muilleki. kinkku pakko maistaa ees hiuka vaik sit tietää ettei sais mut.. no, kattoo sit aattona mite homma toimii. kunha o vihrei kuulii ja laatikoi. oikestaa joulu ihan ok, varsinki joulupäivä ja perinteiset apteekkiriehat. kaikkien pakko tulla kuitenki turku jouluks vanhempie luo ni näkee kaikkii kamui samal.

wallander löysi just verisne veneen mis ei ollu ruumist.



tiistaita

eiline meni kiukul ja raivol. maanantait aina ollu aika nihkei. paitti mul sunnuntai kaikist ahdistavin päivä ollu aina, kaikki pyhät. sotkee mun maailman. mut kaikest huolimat sain eilen tehtyy hommii aika hyvin. mul alkaa deadlinet nakuttaa hiuka vastaa täs ja sitä kautta ei nyt paniikki (viel) mut ju nou hiuka alkanu funssaa et pitäs laittaa hiuka enemmä tohinaks mitä tähä asti laittanu.

tänää tuli hirveet mälli rahaa tilil, ihan kreisii. sain veronpalautust ja tarve saada tuhlattuu, kaikki. heti. johonki turhaa. niinku joululahjoihi. itel. ei, en saa ostaa mitää, varsinka vaattei tai korui tai mitää.pakko kai osta kavereil kaikke kamaa lahjaks.. tai maksaa laskui. mut se niin tylsä vaihtoehto et jätän välii.

aamu alkanu iha hyvi ja nyt tekis mieli ottaa kuppi kahvii. tekis niin mieli.


arki

möhnä. se on maanantai ja alotettava tekee hirveest. ja lupasin heittää kaverin asemal. ihan hyvä et lähtee pois ku ehkä pystyy sit paremmi keskittyy.. omaa heikkoutaan se on tietty. mut keskiviikkon oki sit taas juhlat ja avajainen ja se meinaa et torstai menee huinies ja sit onki pakko olla tekstit kirjotettuna ja mielellää lähetettynä.

mua kyrsii niin paljon tää pimeys. ja kylmyys. ja ei toi märkä floskakaa nyt mitenkää saa mua ilahtuu. ja kyrsii moni muuki asia täs. et ei sit hirveen hyvä aamu kuitenkaa. jos tee potkasis elintoiminnot käyntii.


ongelmaist

pikkuset murheet vyyhteytyy ja kaikki mitä just pitäs nyt heti täs saada tuntuu kaukaselt. tai ei ees niin pahalt mut sillee ju nou et vitsi ku ei tarvis niin paljo kaikest kantaa murhet.

kaverit anto siunaust tänää mun plääneil ja haaveil. hiuka tullu muutama vitsiks käännetty vittuilu mut en jaksa niist välittää. whatever, ei o mun ilmaa.

eile oltii kaveril ottaa kalsarikännii ja oli ihan kliffaa mut jotenki osin tuli sellane fiilis et ei se sittenkää o ihan hyvä näin. mä tarviin sen poikaystävän. tatskatu seilori, hörökorvat bonus ja sukkelat ajatukset. tai sit mus niin paljon jlappii ettei kukaa oikeesti koskaa vois olla mun kaa.


toosaa

oi oi takas himas. kreisit kekkerit helsingis, olis ollu nuori orhi siin ittees tarjoomas kunnes se luuli et säälin hänt jotenki. meni hiuka yli mut onneks olin niin jurris ettei haitannu. sit vaaputtii pizza kainalos stellal ja sammuttii kylmäl sohval.

mut nuori rouva näytti niin tyylikkäält uudes mekossaa. ens kesän rantojen kingi. ny mua väsyttää ja nälkä mut suihku ruoka ja uuteen nousuu. kaverit odottaa. busy busy.


Seuraava