Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset joulukuulta 2007.

täydellist

en oikee tiiä et miks tää tapaninpäivä on viel nii pyhä ja kaikkee, monta pyhää peräkkän laittaa hermot koetuksel. mut onneks sain aamun alkaa ihanasti.nukuin pitkään, melkee puol ysiin saakka, join kaffet, katoin kadonneiden lasten kaupungin ja luin bonin ja plazan. ja sit mentii tohuumaa kamujen kaa kaupunkii, lähinnä ajeltii ympäri ja puhuttii ihmisist. jopa hyvää joistai.

illal olis taas menoo, kaverin synttärit ja mul hiuka sillee et onk pakko jaksaa mut kyl se sit aina kivaa on. kummityttö ja isoveli tuols pia ja ku hetke länkyttäny niitten kans ni voi taas jatkaa omaa elämääs.

ja jouluruoka saa mut tänää jo spyttaamaa mut kai se on pakko viel jaksaa..


jopas

sangen kivuttomasti menny tää joulu. pia lähdös kavereitten kans touhuumaa omia jouluja.

mut hiukan on tullu syötyä liikaa, eilen viel jopa pari siivuu kinkkuu..


jouluja

se on jännitys niin katossaan ettei tu mistää mitää ja unet loppu taas puol kuudelt. nyt vaan sit lussutetaa aamukahvii ja odotetaa riisipuuroo. ja joulurauhaa. tavallaan kliffaa et on joulu mut toisaalta ku ei tää oikee kuitenkaa tunnu missää. huomen sit kavereitten kans joulurieha. ai nii ja isoveli tulee kaupunkii ja kummityttö. toivottavasti en o lähteny jo reissuille sitä ennen..

seuraavaks voiki alkaa murehtii sit mitä mokii tullu tänä vuon tehtyy ja mis kohtaa vois koittaa petrata ens vuonna, et puntit tasan ja kohti parempaa huomista. joka vuoshan sitä on tammikuun 1. et täst tulee mun elämäni oaras vuos ja aina sama parkujoulukus ku kaik menny reisil. sitä se elämä sit kai on. mut ens vuodest tulee ihan sairaan varmasti mun elämäni paras vuos.

mut ei viel siihe mennä. nyt vaan rauhallista ja hyvää joulua. ihan kaikille.


morjens

kivan illan pilas eilen yks henkilö. se on jännä miten on herkät tuntosarvet ja ku ei vaan voi sietää jotain ni kaikki siinä ärdyttää ja rasittaa. enivei,lähdin kotii siit sit ja toisaalt tuntu et ihan hyvä päätös nukuin yli seiskaan ja mul ihan kliffa leväny olo. näin hiukan levottomii unii mikä nyt ei o harvinaist mut silti.

tänää vissii edes pieni hengailu ja touhu, huomen jouluaatto. se on hassuu.


siistiä

sain puhtaat pyykit viikattuu ja laitettuu kaappeihi arkkuihi ja laatikoihi ja hyllyil. paketit on jo kuusen alla. viel suihku ja mä oon ihan färdig lähte huinimaa kaupungil. ku ihmiset alkaa valuu jo pois täält ja palaa vast sit tiistaina ni pakko hiuka olla yhdes. oltii tänää jo syömäs stellan ja sisko-stellan kans ja juuppen ja joroman. oli kliffat hetket, yllättäen hiukan levotontakin. aamukahvillaki yllättäen treffattii yks kamu ja puhuttiin niitä näitä. ja ihme törmäsin yhteen vanhaan riparituttuu ja se halus puhella niitä näitä mut mua ei taas se oikee napannu. ei sillee mitää puhuttavaa. muuta ku hyvää jouluu. eikä sillee et olis niin koppava mitä jotkut luulee (mikä must oikeesti aika siistii) mut kun ei vaan oo mitään puhuttavaa.

pitkällisen eilisen valituksen jälkee tuntuu et piikit toimii ja olo hurjan okei. tai siis oikeesti aika hurhan okei ku so far ollu välil vittumaisempaaki ja hermo kiristelly. ja ku ei jaksas olla jouluna niin pahal tuulel.


konttori

oltiin hiukan eilen ulkon touhuumas ja menti konttorii. iahn kliffa paikka paoitti viereises pöydäs istuva porukka laitto otsasuonen sykkimään. helvetin pellet. yks oli ihan ok ja must se alko jossan välis pitä silmäpelii mut sen tukka oli liian lennokas ja ne puhu et menevät showtimeen siitä. en sit osaa sanoo oike mitää. mut konttori oli iha oukkeli doukkeli noin niinku et baarina. ja miksei ruuanki puolest, kaveri otti etanoi (hyi fan..) ja ihan oli tyytyväisen olost frouwaa.

tänää toivotacasti hengataa nii et päähän sattuu. kaveri lupas et kympilt oltas jo touhuumas. ja eilen hain salikortin ja ens viikol (kai..) saadaa se ohjelma tehtyy. ai ai a a..

******

ja OMG tää otsikko oli mtv3 sivuil. niin monta asiaa nyt huonost täs jutus.
"Joulupukkia pahoinpideltiin Betlehemissä"


suru

mun unelmat ranneliikkeen suhten musertu pahasti ku nousin luetuimpien joukkoon. voi tätä surun päivää. täytyy oiken laittaa matala merilaulu soimaan.

se on huomenet ja uus perjantai ja pian joulu. jos pukki olis kliffat herrat se ottas iisisti, mut saa nähdä. sovittii et mennää oikee vasiten kuuntelee joulurauha kamjen kaa ihan paikan pääl. jos tulis siit joku kreisi joulufiilis. en o koskaa ollu siel mestoil ku niin hirve ryysis ja jotenki tomppii vastaanki iana monet asiat ja näin ni ny aika rikkoo perintet ja alottaa uusii.


karma

jeesus mua väsyttää. en tajuu mist johtuu. mut epäilen.

ei menny ihan niin ku unelmoin tää päivä mut iha jees.. käytii syömäs ja rautias ja k-raudas. kaveri osti kaikkee ruuvii ja naulaa, lamppui ja kaikkee. mä löysin kaikkee ihanaa tapettii ja lattiakamaa ja huonekaluu mun kämppää. enää tarvis sen työpaikan ja auntolainan et sais jonnekki ne kamat sit laitettuu.

juon kaljaa. tein pizzaa ja nyt juon kaljaa. minä. mä elän niin synnin syövereis et oikeen pahaa tekee.


juhlimist

kakki oli eile uko ja juhlimas, en minä. oon niin tylsä bloody boring. eiku mul on meno nyt heti aamuat et siin mieles olen aikune ja kypsäja fiksu. mut koitan jallittaa tänää ihmisii et kahvii ja kaikkee, hengailuu. se mul niin iso asia mun elämäs. et vapaat kulkemist ja sellast, niinku, rentoo touhuumist.

eilen ohimennen kävin moikkaa kahta juoppoo ennen ku menin toisen kahden juopon luo ja täytyy ihan sanoo et oli oikeen mukava tovi. naurettiin ja länkytettii niitä näitä. ja sain kuulla et tyyppi kenest en tykkää ei tykkää must. that's so crazy.. must varsinki syyt miks on tätä molemminpuolist kiristelyy on hyvät, tai siis on perustelut kunnos.

ja nyt tää horatsu alkanu ihan tosissaan haluumaan niit aurinkolasei.. miks mul on tällanen sairaus siunattu?

ei maar, aamupalaa ja nappii. tänää ei ehi ees stepperil touhuumaa. ja pitäs kahvil viel ehtii.

t:kukko


kylmä

paappa tuli ihan iteksee vieree nukkuu sänkyy. en tiiä olisko ollu sit kylmä hänelki mut kovin oli kyljes kiinni. vaik mäki oon aamuvirkku ihminen ja keskimäärin aina hyväl tuulel (?) ni silti mut hiljentää juntusen ilosuus ja touhukkuus heti aamutuimaan. häntä hakkas ja niin mentii hoospakkaa portaat alas. nyt pitäs juoda kahvi ja mennä lenkil. ja sit aamukahvil ja sit mul tänää viel yks meno jopa. sit pakko saada hommat hoidettuu ja kotii siivottuu.

mul jotenki olis hinku lähtee hesaa uudeks vuodeks. en tiä mitä tääl tapahtuu ja en o oikee noit hesan kaverei nähny hirveest. en tiiä, siihe viel aikaa viljalti kuitenki. jouluki pitää eka saada hoidettuu ja dokattuu. joulupäivä niin mul rakas perinteinen hetki apteekis. kaik muual karanneet palajaa turkuu ja yhdes istutaa ja otetaa huikkaa ja mietitää elämän suurii kysymyksii. mun pitäs opetella neulomaa ihan kunnolla. nyt saan vaan räpellettyy. ihan kliffan jumpperin oon itelleni tehny ja kaveril kans. et en ihan turha jamppa oo, ei siit o kyse.

mut kylmä on.